0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #820 -: Юли 24, 2012, 07:37:10 am »
Супер! Ти си рекордьорка направо!  :D  Естествено, че ще има добри новини.
 :goodluck:   :bighug:
« Отговор #821 -: Юли 24, 2012, 11:40:30 am »
Момичетааааа,имам си 13 оплодени :egg:.В четвъртък съм на трансфер.
 :bighug: ви всички.
*
« Отговор #822 -: Юли 24, 2012, 13:27:28 pm »
 :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: И това ако не са прекрасни новини! :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
*
« Отговор #823 -: Юли 24, 2012, 16:53:14 pm »
Еееееее, голямо чудооо!!! 8O Супер новина!  :)Пожелавам всичко да е така и до края, но ще имаш труден избор от толкова добри показатели..... :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #824 -: Юли 24, 2012, 17:29:08 pm »
Цитат
Еееееее, голямо чудооо!!! 8O Супер новина!  :)Пожелавам всичко да е така и до края, но ще имаш труден избор от толкова добри показатели..... :wink:

Да е труден,труден-колко да е труден? :wink:.Рачооо,това да ми е най големия проблем викам аз :P.

Благодаря,че се радвате заедно с мен  :party:
*

ysmivkata

• **
  • 104
  • Мечтите се сбъдват
« Отговор #825 -: Юли 25, 2012, 12:35:54 pm »
Здравейте момичета. Днес е един много специален ден за нашето семейство! Преди 1 година на този ден д-р Владимиров върна в утробата ми три ембриончета! Днес си имаме две прекрасни слънчица Васил и Виктория, както и един горд батко!
Момичета искам да ви кажа че сте избрали единневероятно добър и отдаден на професията си лекар! Вярвайте му , както вярвайте и във вас, МЕЧТИТЕ СТАВАТ РЕАЛНОСТ само тогава когато вярваме многоо силно във тях! Сега ви пиша държейки в ръцете си малкото ми синче, докато сестричката му спи.Стоя ии си спомням как всички стоят и чакат в клиниката с такава надежда! Да даде Бог на всички ви това щастие! Успех! :P :P :P

Нашите съкровища Васил и Виктория
*
« Отговор #826 -: Юли 25, 2012, 14:57:10 pm »
Здравейте на всички. За съжаление, няма да мога да внеса положителни емоции в темата. Моите ембриончета въобще не успяват да стигнат до стадий бластоцист. Имаме само едно на стадий морула (4-ти ден). Казаха ми да отида утре за всеки случай, но вероятността изобщо да се случи трансфер е малка.
Направо не знам какво изпитвам в момента.
Благодаря, че ми вдъхвахте кураж през цялото време. Надявам се повече на никого да не му съобщават подобни новини.
« Отговор #827 -: Юли 25, 2012, 15:02:12 pm »
Здравейте на всички. За съжаление, няма да мога да внеса положителни емоции в темата. Моите ембриончета въобще не успяват да стигнат до стадий бластоцист. Имаме само едно на стадий морула (4-ти ден). Казаха ми да отида утре за всеки случай, но вероятността изобщо да се случи трансфер е малка.
Направо не знам какво изпитвам в момента.
Благодаря, че ми вдъхвахте кураж през цялото време. Надявам се повече на никого да не му съобщават подобни новини.

:bighug: :bighug: :bighug:  :crossfingers: дано се пребори твоят борец

« Отговор #828 -: Юли 25, 2012, 15:23:28 pm »
Теди, моля те, не губи надежда! Щом са ти казали да отидеш утре, значи все пак има шанс.  С цялото си сърце се надявам заедно с теб, мила! И на мен при първото ИКСИ ми бяха казали, че едното ембрионче изобщо не се дели, но в деня на трансфера беше тръгнало и то вече. Дано и твоето ембрионче събере сили да се пребори! За съжаление добре знам как се чувстваш в момента и колко големи са страховете ти, но се  опитай да ги отхвърлиш - нищо още не е загубено! Целувам те много силно и те прегръщам! Бъди силна и не се предавай!
« Отговор #829 -: Юли 25, 2012, 15:49:22 pm »
Tedi B. не губи надежда...нищо още не е загубено, пожелявам  ти да стигнеш до трансфер утре  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #830 -: Юли 25, 2012, 17:38:17 pm »
Здравейте милички! Просто не знам как да напиша случващото се около мен! От около 30 часа чувам само лоши новини. Вчера преди обед ми беше пункцията. Уж фоликулите бяха повече, а вчера ми извадиха 3бр-само те били достигнали до необходимия размер. От тези три яйцеклетки -две са кухи, казаха ми още вчера, че третата е добре и ако се развие до днес утре ще има трансфер. Да ама не! Днес ми се обадиха и на първо гледане яйцеклетката била добре, но след това я гледали на някакъв апарат-забравих в момента името и се видало, че не е наред и няма смисъл да се продължава! Толкова ми е зле и се чувствам ужасно! Утре ни вика на разговор, ще видим какво ще каже! Какво ли може да ни каже, всичко приключи поне за сега! Теди успех и дано поне при теб нещата се развият добре! Стискам палци и пращам полужителната си енергия на всички които имат нужда!
*
« Отговор #831 -: Юли 25, 2012, 21:34:37 pm »
sve_georgieva, много съжалявам, мила! Напълно разбирам колко ужасно се чувстваш. Дано откриете своя лъч светлина!  :balk_144:
« Отговор #832 -: Юли 26, 2012, 06:07:38 am »
sve_georgieva съжалявам за така лошо стеклите се резултати :balk_144:
Дано днес доктора каже предполагаема причина за неуспеха и даде насоки за в бъдеще. Не губи вяра и много кураж ! :bighug:
« Отговор #833 -: Юли 26, 2012, 07:55:42 am »
sve_georgieva, не се отчайвай! За съжаление и при мен резултатът при втората процедура беше същият - 4 яйцеклетки и нито една оплодена. В моя случай д-р Владимиров каза, че протоколът явно не ми е понесъл добре (бях по дълъг протокол). Може би и при теб е така. За съжаление и той самият няма как предварително да знае как ще се отрази на организма ни съответният протокол. Ще намерим друг начин, мила! Бъди силна и не губи надежда!
*
« Отговор #834 -: Юли 26, 2012, 18:02:11 pm »
Здравейте. Може би противно на очакванията ви, ще ви кажа, че... имаме 2 бластоциста  8O Как стана това не разбрах, но важното е, че моите малки мързеланковци са се поразмърдали. На мама сладурчетата! Днес си ги прибрах. Не е много голям шансът, но поне го има.
Благодаря ви, че вярвахте повече от мен! Вчера за малко да си спра медикаментите на своя глава. Вие ме върнахте в релсите.  :thankyousign: :grouphug: :balk_81:
« Отговор #835 -: Юли 26, 2012, 19:24:14 pm »
Теди това е чудесно!Но миличка виждаш сама,че не трябва да се отчайваш предварително.Сега се успокой и се занимавай с приятни за теб неща.И сега ще чакаме да ни зарадваш с едно тлъсто чхг. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #836 -: Юли 26, 2012, 21:58:38 pm »
Теди,  :youwoman: :hug2:
*
« Отговор #837 -: Юли 30, 2012, 12:00:50 pm »
Tedi B., стискам палци дните до теста да се изнижат неусетно и резултатът да е силно положителен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

sve_georgieva, ужасно е това, което ти се е случило. Но горе главата - сигурна съм, че с доктора ще намерите решение и за вашия случай  :bighug:

El_Vel, и теб чакаме с положителен тест, нали  :D

Сутринта бях в клиниката и едно щастливо семейство черпеше за новородената си рожба - поредното бебе на д-р Владимиров, д-р Тачева и екип. Мечтите се сбъдват, момичета :)

La vita è bella
« Отговор #838 -: Юли 30, 2012, 14:03:07 pm »
rumyanau ,
Да ти кажа чесно незнам и аз какво чакам :?.При мен нещата тръгнаха от добре ,по-добре т.е. имах мн добри яицеклетки,оплодиха се почти всички(без две),но за съжаление всички ембриони бяха с фрагментации.Върнахме 3,а останалите унищожихме :(.При така стеклите се обстоятелства почти съм отписала опита.Не го мисля,да става квото ще.
*
« Отговор #839 -: Юли 30, 2012, 14:12:31 pm »
El_Vel, недей така, мила. Вярвай и не се предавай! С теб съм.  :crossfingers: :cuddle: