0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #960 -: Октомври 31, 2012, 10:39:15 am »
Абе какво значи дошъл, задължително е да се направи тест - ако не ми вярваш на мен - обади се на Владимиров да ти каже.
Не спирай лекарствата без Док да каже!
« Отговор #961 -: Октомври 31, 2012, 15:29:50 pm »
Tanita, правих си кръвен и доктора ми каза да спра лекарсвата. Да ви питам на вас как ви прави трансфера с или без ултразвук?
« Отговор #962 -: Октомври 31, 2012, 15:36:34 pm »
Да ви питам на вас как ви прави трансфера с или без ултразвук?

Без :wink:
*
« Отговор #963 -: Октомври 31, 2012, 15:42:06 pm »
Мисля че Док няма практика да ползва УЗИ при трансфер.
Буги,съжалявам. :(
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #964 -: Октомври 31, 2012, 15:45:08 pm »
И на мен без! Сега доктора се съмнява за извън маточна и си направих кръвен и ще умра от страх, докато излезе резултата!!!
« Отговор #965 -: Октомври 31, 2012, 15:48:52 pm »
И на мен без! Сега доктора се съмнява за извън маточна и си направих кръвен и ще умра от страх, докато излезе резултата!!!
Ужас,дано да не е извънматочна-това е гадно :crossfingers:
*
« Отговор #966 -: Октомври 31, 2012, 16:09:03 pm »
Въобще не си го и помисляй!!  :? Мисля,че просто си дойде МЦ ! :(
*
« Отговор #967 -: Октомври 31, 2012, 17:31:08 pm »
Как така се съмнява за извънматочна? Нали ти е дошъл цикъла?

*
« Отговор #968 -: Октомври 31, 2012, 17:35:03 pm »
буги, защо се съмнява Док за извънматочна? И какво общо има извънматочната с резултата от кръвния тест - нещо не схващам?
Само заради кървенето ли?
Доктора прави трансферите без УЗ, но трансферите са му супер, независимо от това.
Както се казва, който си го може - си го може;-)

« Отговор #969 -: Октомври 31, 2012, 17:48:27 pm »
bugi13 мисля, че на 9-ти ден след трансфер и с обилно кръвотечение както ти казваш, че е при теб, едва ли е извънматочна. Аз съм минала по този път и кървенето ми (по скоро леко зацапване, а не обилно кръвотечение) започна на 42-ри ден от МЦ, което реално е 26 дни след предполагаема овулация. Може би док. иска да бъде сигурен. Пожелавам ти да не е това. Пусни си кръвния пък и за твое успокоение.

« Отговор #970 -: Октомври 31, 2012, 18:45:54 pm »
bugi13, не се притеснявай прекалено - извънматочната, доколкото знам, е съпътствана от оскъдно, а не обилно кръвотечение  :bighug: :crossfingers:
« Отговор #971 -: Октомври 31, 2012, 23:31:50 pm »
Благодаря ви за подкрепата :) Теста се оказа "-" и не мога да повярвам, че се зарадвах :? Утре ще си взимам документите и ще подавам пак за фонда :?
*
« Отговор #972 -: Ноември 01, 2012, 08:20:00 am »
Да,за жалост един "-" тест,понякога е доста успокояващ.! Нищо,Боги,следващият опит ще е успешен.Ще видиш. Абе, много ни изплаши с тия вероятности за извънматочна,да знаеш :?
*
« Отговор #973 -: Ноември 01, 2012, 09:19:40 am »
bugi13, горе главата, следващият опит ще е успешен. Дано бързо минат дните до одобрението от фонда  :goodluck:

Corazon_al_Sur, стискам палци за твоя тест  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Успех на всички в борбата!

La vita è bella
« Отговор #974 -: Ноември 01, 2012, 09:30:03 am »
Благодаря ви момичета :) Успех на чакащите :)
« Отговор #975 -: Ноември 01, 2012, 10:07:38 am »
bugi13 радвам се, че всичко е наред и си се успокоила :) Пожелавам ти следващия опит да бъде положителен.
Успешен ден на всички :)

*
« Отговор #976 -: Ноември 01, 2012, 10:19:06 am »
Аз като преживяла 2 извънматочни бременности, мога да споделя, че наистина кървенето е съвсем оскъдно и е съпроводено с болки (от страната в която тръба е "заседнал" ембриона). Болките обаче (при мен) се появиха няколко дни след кървенето.
bugi13, успех следващия път!
« Отговор #977 -: Ноември 01, 2012, 12:27:10 pm »
rumyanau, благодаря за палчетата :)

bugi13, радвам се, че всичко е наред :) сега спокойно ще се концентрираш върху следващия опит - дано да е последен ;) :)
« Отговор #978 -: Ноември 01, 2012, 15:11:17 pm »
Здравейте.Имам записан час,за първи преглед при доктор Владимиров  :D ...много се вълнувам.Съжалявам за глупавия въпрос,но не ми е ясно... трябва ли ми направление за прегледа?Пожелавам ви много успехи и положителни резултати  osi_9

Rozentse, спокойно, не се шашкай, в наистина добри ръце си  :). Не ти трябва никакво направление, само, че се зареди с търпение, защото в добрите репродуктивни клиники се чака за първичен преглед. Влезеш ли в процедура, тогава вече всичко е под час. Успех и спокойствие!
благодаря ти,Heaven_New знам че се чака дори мислех че ако има свободен час ще е поне декември,януари а записах за 8ноември,знам че и чакането в самата клиника също ще има,но не ме притеснява,важен е крайният резултат.Може би не съм много за вашата темичка тъй като не знам още какво ми предстои,но ви стискам палци и ви пожелавам успех!
« Отговор #979 -: Ноември 01, 2012, 21:47:39 pm »
Благодаря ви за пожеланията :bighug: Днес говорихме с доктора и той ни предложи да си направим ера тест. Подадохме и за фонда и сега ще чакаме :) Знам, че всички ще успеем, защото сме родени за това :D