0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации януари, февруари, март 2012
« Отговор #120 -: Февруари 21, 2012, 23:05:04 pm »
desita, най-вероятно няма да я усетиш имплантацията. При някои жени е придружена със слабо кървене, само тогава евентуално става ясно.

vesta, някъде бях чела, че при спонтанен аборт ЧХГ-то спада бавно, в рамките на 2 седмици. Защо не се консултираш все пак с лекаря си?
« Отговор #121 -: Февруари 22, 2012, 20:32:10 pm »
Рали, какво стана, има ли резултат?
Marilena, аз съм имала три бременности, но и трите пъти имах леко зацапване. За съжаление последните два пъти това кървене означаваше край  :(
Затова сега ми е притеснено. Но пък от два дни усещам пробождане в гърдите от време на време, но пък това може би е от хормоните, не знам  :ask:

*
« Отговор #122 -: Февруари 23, 2012, 18:30:24 pm »
Момичета, при мен нищо! Отрицателен резултат! Исках да ви попитам мога ли сега да си направя снимка, като ми свърши и да правя и инсеминация в същия месец?! :(
« Отговор #123 -: Февруари 23, 2012, 18:38:08 pm »
raly съжалявам за резултата, а колкото до ЦС и веднага в същия месец инсеминация не е желателно.Поне моят доктор това ме посъветва(понеже аз този месец правих ЦС и след нея не сме работили за бебе), понеже се получава облъчване и не е желателно да се опложда яйцеклетка, за да не стане някоя аномалия.Но ако пък решиш консултирай се с твоя лекар...Желая ти успех с ЦС
*
« Отговор #124 -: Февруари 23, 2012, 20:44:52 pm »
Scorpy, Благодаря и аз имам същото инфо, надявах се да чуя друго  :(
Не ми се иска да пропускам този месец, за да използвам изследванията, но ще видим в крайна сметка какво ще стане!
« Отговор #125 -: Февруари 24, 2012, 10:57:44 am »
raly, съжалявам  :( Не се отказвай, вярвай, че следващия път ще е успешен.
След моята ЦС, единия лекар ми каза, че не е желателно да забременявам същия месец, но когато отидох на преглед при другия ми лекар, се видя фоликул пред спукване и тя ни изпрати веднага в къщи  :lol: Каза, че няма проблем ЦС и да не се притеснявам. Е, може би за първи път съм си чакала цикъла толкова много.
А ти защо реши точно ЦС да правиш? Аз съжалявам, че направих ЦС и изтърпях всички болки. На нея видяха една тръба силно нагъната, другата много скъсена, и много слабо пропускливи. Накрая отидох на лапароскопия за отстраняване уж на проблемите, а тя се оказа само диагностична - нямах никакъв проблем с тръбите  8O
Това е моят опит, а ти и твоят лекар ще решите кое е най-доброто за теб. Успех!

*
« Отговор #126 -: Февруари 24, 2012, 11:08:35 am »
Рали съжалявам  :(
Но наистина следващата ти стъпка задължително трябва да бъде проверка на тръбите. Дали ЦС или хидротубация /ЦС е по-надеждна / ти ще решиш. При мен нямаше никакъв проблем при ЦС, даже съм я правила без упойка и въобще не е болка за умиране, а и аз тогава незнаех какво е това животно ЦС и отидох все едно ще ми правят обикновен гинекологичен преглед  :D. Незнанието е нещо много хубаво от мен да го знаете   :lol:
Деси може би при теб се е получил спазъм на трабите - случва се доста често за съжаление. Хайде сега ти стискаме силнооо палци.

« Отговор #127 -: Февруари 24, 2012, 11:23:31 am »
vesta, благодаря ти! Даноооо палците помогнат  :lol:
А при мен незнанието е най-големия ми враг :( Не знаех какво е ЦС, но от приятелки бях чувала, че е болезнена. А за лошите новини ушите ми са най-големи  :x Толкова ме беше страх, че не спрях да треперя една седмица преди това, на масата ми падна рязко кръвното, и когато усетих болката (която наистина не беше кой знае колко силна) просто припаднах  :oops: Явно наистина се е получил спазъм на тръбите. Яд ме е, защото лекаря ми искаше да правим направо лапароскопия, ама аз за да избегна операцията (че щеше да ми е втора) си рекох: кво пък толкова, ще издържа една ЦС. И накрая направих и двете  :?

« Отговор #128 -: Февруари 25, 2012, 18:04:19 pm »
Здравейте момичета,
Включвам се и аз в тази темичка. Имам една извънматочна бременност преди три години. Правила съм ЦС преди две години, но док. не каза да правя нова и предложи да направим инсеминация, когато фоликула е от правилната страна. На 3 март съм на преглед и ако всичко е наред ще правим първата ми инсеминация. Малко ми е притеснено, защото незнам как точно протича, болезнено ли е, трябва ли да си почивам след това, да ходя ли на работа и още мноого други неща.
Успех на всички тук и дано скоро мечтите ви станат реалност! :bighug:

*
« Отговор #129 -: Февруари 27, 2012, 10:44:09 am »
Здравейте момичета,
Включвам се и аз в тази темичка. Имам една извънматочна бременност преди три години. Правила съм ЦС преди две години, но док. не каза да правя нова и предложи да направим инсеминация, когато фоликула е от правилната страна. На 3 март съм на преглед и ако всичко е наред ще правим първата ми инсеминация. Малко ми е притеснено, защото незнам как точно протича, болезнено ли е, трябва ли да си почивам след това, да ходя ли на работа и още мноого други неща.
Успех на всички тук и дано скоро мечтите ви станат реалност! :bighug:
sisi не е болезненено, неприятно е до толкова, колкото като на гинекологичен преглед. Процедурата е 10-тина минутки, после ще полежиш около 30 мин. Можеш да правиш всичко, естествено без тежък физически труд. И на работа можеш да си ходиш, стига да не е тежка. В деня на моите инсеминации си полежавах след процедурите. Нищо стряскащо , нощо екстремно и нищо бплезнено няма. Отпускаш се и си мислиш само за хубави неща. И до колкото ти е възможно не се вторачвай в тялото си през следващите 14 дни .
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #130 -: Февруари 27, 2012, 12:07:23 pm »
Записвам се и аз при Вас момичета.Предстои ми инсеминация,втора поред силно се надявам този път и да е последна.Започвам с Клостил от 3 ден нацикъла дано всичко бъде наред.
И аз като повечето от вас св чудя какво мога и какво немога да правя след това.Трябва ли да се лежи и до колко?Сега се притеснявам повече от колкото предния път сякаш.
Стискам палци на всички момичета борещи се за своята меччта :goodluck:
« Отговор #131 -: Февруари 27, 2012, 16:36:29 pm »
sisi_08, няма нищо страшно при самата процедура, както ти е казала avallon. На мен на 15.02.2012 ми беше инсеминацията и честно казано по ми бяха досадни и изнервящи посещенията в клиниката почти през ден и чакането пред кабинета. Сега си ходя на работа, но гледам да не се натоварвам и повечко си натискам Д-то на стола. В къщи също го карам по-спокойно, полежавам си повече и така. Ако нещо те притеснява, можеш да ми пишеш на лични.
И на sisi_08, и на anelino пожелавам успех и  :crossfingers: :crossfingers:
avallon, много си права за вторачването в тялото си, но колкото минава времето започва да ме гони параноята  8O Постоянно се ослушвам за симптоми, а когато се чувствам добре си викам: Ето нямам никакви симптоми, значи нищо не е станало. Не знам как, но и сега трябва да си проявя рогатия характер и да изчакам още малко до теста  :ask: :youwoman:

*
« Отговор #132 -: Февруари 27, 2012, 16:48:14 pm »
desita_r на финала си . Късмет.
Каквото е имало да става е станало - така се опитвах да мисля аз. По отношение на симптомите - щом се замислях, тутакси ми се появяваха симптоми. И трите ми инсеминации бяха неуспешни а симптоми имах щом се вторачвах в себе си. Доки всеки път ми казваше НЕ МИСЛИ, ама а де.
*
« Отговор #133 -: Февруари 29, 2012, 15:16:15 pm »
Хайде Десита изтръпнаха ми палците от стискане  :). Чакаме те да ни вдъхнеш надежда.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

« Отговор #134 -: Февруари 29, 2012, 15:35:17 pm »
Хайде Десита изтръпнаха ми палците от стискане  :). Чакаме те да ни вдъхнеш надежда.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Съжалявам миличка...пускай палците, няма смисъл :(
Отрицателен <0.100 mU/ml  :balk_146:  а толкова много се надявах...
Как мислите, има ли смисъл да направя още един тест след два дни?

*
« Отговор #135 -: Февруари 29, 2012, 16:27:40 pm »
 :( Еххх Деситаа.Съжалявам миличка  :bighug: Кой ден след инсето ти е днес? Преди да спреш лекарствата задължително разговор с доктора. Той ще ти каже има ли смисъл от повторен тест.

« Отговор #136 -: Февруари 29, 2012, 16:39:18 pm »
Днес ми е 14 ден. Звънях й, но не ми вдига, дано до довечера успея да се свържа.
А продължават да ме боцкат гърдите, имам тъпа болка в яйчника, прилошава ми...имам всички симптоми по дяволите  :x

*
« Отговор #137 -: Февруари 29, 2012, 16:52:12 pm »
desita_r, не спирай с лекарствата преди доки да ти каже. А най вероятно ще ти каже до последно. Надежда има. Малка е но има. Има случаи на по-късна имплантация. А и щом казваш че имаш симптоми..... стига да не си внушаваш (не ми се сърди).
« Отговор #138 -: Февруари 29, 2012, 17:28:38 pm »
avallon, моля те, как ще ти се сърдя, нали тук сме за това - да си даваме кураж и да се подкрепяме. Познавам симптомите (била съм бременна 3 пъти), особено това с прилошаването без причина. И може би затова сега съм толкова объркана, изнервена, озлобена... А и лекарката ми не се обажда...
Извинявайте момичета, но няма къде другаде да излея яда си и да ми олекне. БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА!!!

*
« Отговор #139 -: Февруари 29, 2012, 17:39:08 pm »
Знам, разбирам .... който не е минал по този път - той не знае.
Кураж мила.  :bighug: