0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #960 -: Март 27, 2012, 10:35:22 am »
sara68 и аз съм в същата ситуация. Вчера, след пункцията, д-р Шефкетова ми обясни, че по преценка на лекаря след размразяването ембрионите може да останат известно време за наблюдение и едва тогава да се трансферират. Предупредих я, че пътувам от друг град и ще ми трябва известно време, за да пристигна за трансфера. Тя ми каза, че ще поддържаме връзка по телефона и своевременно ще ми съобщят решението си.
« Отговор #961 -: Март 27, 2012, 10:35:58 am »
Нали ще ми се обадят предишния ден преди трансфера,а не на самия ден?

На мен ми се обадиха няколко часа преди трансфера,но ембриончетата ми не бяха замразявани.И не се притеснявай, сега трябва да си спокойна  :)
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #962 -: Март 27, 2012, 12:08:37 pm »
Благодаря ви за отговорите :)
Току що ми се обадиха и ми казаха,че ще ги размразяват на 30.03 и в зависимост от това какво е положението след изследването им и изобщо как се развиват ще ми се обадят- вероятно за трансфер към 01.04
Успех на всички!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #963 -: Март 27, 2012, 12:13:33 pm »
Момичета,вчера бях на преглед - казаха ми че лигавицата е много хубава ,изписаха ми утрогестан ,продължавам да пия естрофем и чакам обаждане за трансфери  - стискайте палци да се получат нещата,че май ме хвана щубето :)И както исках да питам разни неща  - всичко забравих.Според вас кога трябва да чакам обаждане- ембриончетата са ми замразявани на 3 ден и сега първо ще ги изследват и най-добрите ще ми върнат.Нали ще ми се обадят предишния ден преди трансфера,а не на самия ден?

Сара68, би ли казала, какви са тези изследвания които ще правят на ембриончетата и колко ще струва?Успех ти пожелавам! :crossfingers: :cloud9:
*
« Отговор #964 -: Март 27, 2012, 17:47:40 pm »
   През 2010г. ми казаха, че имам по плътна обвивка на яйцеклетките и затова се налага хетчинг с лазер при ИКСИ.
Правила съм и предимплатационна генетична диагностика на ембриони през м. 11.2011г. и изследването струваше 2500 лв./b] и двата  опита бяха неуспешни, но ми казаха че е необходимо да се направят съответните процедури.

За съжаление, не съм запомнила добре цената  :(
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #965 -: Март 28, 2012, 10:56:08 am »
Момичета, моят шести опи приключи с кръгла 0  Не знам вече какво да направя и какво да си изследвам, чуствам се абсолютно безсилна  Не знам вече и д-р Стаменов какво може да ми предложи и какво ли не сме опитали.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #966 -: Март 28, 2012, 11:26:29 am »
 Иве, писала си в другата тема, не видях, че си пуснала пост и тук, ще си го копирам

Ех, Иве, от сутринта надзъртам с надежда .  Хич ме няма по изказване на съжаления, а и самата аз хич ни ги обичам, нищо не заменя чувствата на човек, ти си знаеш само как се чувстваш. Вярвам само, че всяко начало има и край и не може все да е лошо, ще дойде и хубавото......  :bighug:
« Отговор #967 -: Март 28, 2012, 11:27:55 am »
Иве, голяма  :bighug: от мен.
Това е най гадното когато не знаем какво да правим, след като сме направили всичко.
Силни сме, ще отупаме праха и ще продължим напред. Важното е да не се отказваме.
Ще се случи и на нас, май ни е писано да стане по трудния начин.
Вярвам, че ще се случи. Я виж Миси, не се отказа и успя.
*
« Отговор #968 -: Март 28, 2012, 11:47:44 am »
Иве,с теб сме :grouphug2: Не се предавай! :bighug: " и на нашата улица ще изгрее слънце"както се казва.
*
« Отговор #969 -: Март 28, 2012, 12:08:27 pm »
Иве , прегръдки и от мен. Няма отказване , ще измислите нещо с Д-ра .Който мн. иска нещо ,то винаги става,въпреки ,че някой доста се поизмъчваме за да го постигнем.Пожелавам ти да си силна ,за да може да се пребориш и да сбъднеш желанието си. :bighug:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #970 -: Март 28, 2012, 12:28:55 pm »
Благодаря, момичета  :bighug: Поядосвах се малко за пореден път, поплаках си, но така или иначе съм на работа и ми се налага бързо да се стегна. Все някой път ще стане, все това си повтарям. Но явно при мен нещата ще станат трудно и с много усилия, мислех си, че 6 опита са досатъчно много, но явно още ще трябва да понеса...
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #971 -: Март 28, 2012, 12:54:53 pm »
Иве, и аз мисля точно като Тара. Затова от мен само  :bighug: и напред и нагоре!
И вярвам напълно в написано в подписа ти. Нека всяка една от нас е кралица.
« Последна редакция: Март 28, 2012, 12:56:49 pm от Bogi »
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #972 -: Март 28, 2012, 12:57:09 pm »
Ива, както се казва, времето ще те излекува и хората покрай теб, които вярват в теб и те обичат!Дерзай, няма как, изпитанията са тези които могат да ги издържат и преодолеят! :bighug: :youwoman:
*
« Отговор #973 -: Март 28, 2012, 13:13:29 pm »
Момичета, имам един безкрайно глупав въпрос. До колко часа трябваше да ти е протекло, за да броиш деня за първи от МЦ - до 12.00 ч. или по-късно?
Имам някакъв спомен, че д-р Стаменов каза да броя за първи ден, този в който си кървя сериозно, а не само да ми цапа, но не помня за часа.
Казвайте, че да се обаждам евентуално за час в клиниката!
« Отговор #974 -: Март 28, 2012, 13:22:17 pm »
аэ энам че ако ти дойде след 14 ч следващия ден се брои эа пьрви
*
« Отговор #975 -: Март 28, 2012, 14:06:21 pm »
Отивам да погледна тогава какво е положението  :lol:
*
« Отговор #976 -: Март 28, 2012, 14:11:40 pm »
Иве :bighug: каквото и да ти кажа че е банално.Горе главата,битката е загубена но войната продължава!

Какво мислите за 12 ден от цикъла-2 фоликула в ляво по14мм и един в дясно 10мм.Лигавица 7мм-М.Странно ми е,че почти не са нарастнали от понеделник насам.Лигавицата даже е намаляла-беше 8мм.Доколкото разбрах и Е2 е нисичко,мисля че чух 86.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #977 -: Март 28, 2012, 15:41:06 pm »
Иве и от мен една голяма прегръдка!И аз вярвам,че всяко нещо има и добра и лоша страна,а също така и начало и край- така, че един ден неуспехът ще даде път на успеха и това ще е  твоето време!Само още малко търпение :)
Pimi,мога да ти кажа при мен как е,но според мен много фактори оказват влияние на фоликулите и лигавицата и размерите им на конкретните дни зависят и от дължината на цикъла(24 или 28 или...) и така механично сравнение просто на някакви цифри няма те ориентира много.На пръв поглед  стойностите  изглеждат ниски,но...най-добре го коментирай с лекаря.
*
« Отговор #978 -: Март 28, 2012, 17:02:28 pm »
Записах си час за понеделник - 5-ти ден от МЦ. Броя утре за 1-ви ден, тъй като дойде след 14.00ч. Да видим д-р Стаменов каква "лека" стимулация ще приложи при мен.
*
« Отговор #979 -: Март 28, 2012, 17:10:20 pm »
Записах си час за понеделник - 5-ти ден от МЦ. Броя утре за 1-ви ден, тъй като дойде след 14.00ч. Да видим д-р Стаменов каква "лека" стимулация ще приложи при мен.
Боги и аз съм за понеделник (освен ако лелката не закъснее де) и  изобщо не знам каква стимулация ще ми приложи. Не знам дали е от блокажа или от това, че ми е за първи път, ама ме друсат едниииии.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.