Здравейте,абонирам се за темата.
Днес приключи 2-рия ми опит ин витро ,първия беше в Олимед,а този за който пиша в АГ ,дори не мога да кажа че съм била при Александров,той само ме прегледа 3-4 пъти по време на стимулацията,работели в екип,но това научих по късно.Разочарована съм и заради отрицателния тест и заради отношението.На 42г съм,при 1-то ИКСИ с дълъг протокол имах 18 яйцеклетки (с 1 яйчник съм),16 се оплодиха,на 5-ти ден ми сложиха 3 перфектни морули,но не се получи.
Александров,през цялото време ме убеждаваше че няма се получи при мен защото съм била с ИЯР,не знам как го определи без изследвания и всеки път ме убеждаваше че не е възможно да съм имала толкова Я. при 1-то.Излъгали ме,но аз ги виждах всеки на ехографа.
Назначи ми къс протокол,6 Я.,6 оплодени,след 2 дни ме викат на трансфер...Е,исках поне морули,но...така си и бях предубедена че ембрионите не бяха отгледани както трябва,защото бяха на някакви си 5,6,6 и половина клетки,сложиха ми ги трите...такива ембриони трудно преживяват в матката където не им е средата.Имах чувството че ме претупаха.