0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: графиката на boncheva
« Отговор #80 -: Юни 16, 2012, 15:05:34 pm »
Бончева, успех мила  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
дано скоро появата на едно малко съкровище изпълни сърцата ви с още повече любов и забравите за трудния момент който сте имали  :balk_21:

По въпроса за БТ и ову, до колкото знам от момичетата тук, ако няма ову БТ не се покачва, но нека някой по-компетентен по въпроса изкаже мнение  :wink:

« Отговор #81 -: Юли 02, 2012, 20:18:46 pm »
Този месец съм решила, че всеки ден ще си правя тестове за овулация, докато се качи температурата ... но защо са все отрицателни не ми е много ясно.
« Отговор #82 -: Юли 03, 2012, 00:33:08 am »
Може ову да е по късно...аз по миналия месец като почнах с тестовете и до 19ти ден бяха отрицателни, та ги спрях мислейки че няма да има ову...а то закъсня и чак на 23-24 ден настъпи. Миналия месец като мислех да ги почна по късно, заради късната ову предния месец и тя взе че ме изненада рано рано на 14ти ден.
Ти си ги прави и все ще я хванеш  :balk_602:
 :balk_21: :balk_21: :balk_21:

*
« Отговор #83 -: Юли 04, 2012, 15:20:29 pm »
Подкрепям Beralentinia "Ти си ги прави и все ще я хванеш"  :balk_602:
В темата "тестове за овулация" съм сложила картинка с моите последни тестове,
И аз късничко хванах пика :)

И само хубави преживявания за напред!

Успех!
« Отговор #84 -: Юли 17, 2012, 09:06:27 am »
 :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

*
« Отговор #85 -: Юли 17, 2012, 09:31:33 am »
Стиснати палчета !! :crossfingers:
*
« Отговор #86 -: Юли 17, 2012, 13:59:59 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #87 -: Юли 18, 2012, 12:55:15 pm »
И тук май ще има  :babyflips: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #88 -: Юли 19, 2012, 21:49:40 pm »
Момичета, вчера не се сдържах и направих тестче, но за съжаление беше отрицателен. Сега я чакам да дойде  :witch: и да заминава. Може не трябваше да правя теста, уби ми всичката надежда и този месец  :bfn:
След отрицателния тест се обадих в Малинов да запазя час за първичен преглед, те ме отчаяха още повече: "Октомври месец ще пристигне новия график, в който ще започнем записването за 2014 година".
Ами ще почакам още 1-2 месеца и от есента май ще се ходи при Щерев.
Пък дано да няма смисъл :)
Много хубави новини при вас милички :)
Целувам Ви!  :bighug:
« Отговор #89 -: Август 17, 2012, 10:26:22 am »
Здравейте сладки,
аз тръгнах по пътя на изследванията и на първия етап още се оказа, че пролактина ми е много висок - 1110. Другата седмица пускам и другите хормони и най-вероятно ще повторя изследването на пролактина и ако излезе същото, гинеколожката ми каза, че ще ми даде направление за ендокринолог.
Някой от вас може ли да ми препоръча добър ендокринолог в София? Май ще се наложи и ЯМР, пък как ще се добера до направление за това изследване, нямам никаква представа. Казаха ми, че било много скъпо и трудно го давали :(
Дано всичко скоро се оправи и излезе най-малко зло, защото това можело да е причината да не мога да забременея.
И един съвет от мен за новаците в бебеправенето: не се бавете, а си правете изследвания, аз доста време пропилях в чакане и сега съжалявам.
*
« Отговор #90 -: Август 17, 2012, 11:50:31 am »
Успех мила с изследванията и никакво отчайване.Това е пътя!! :bighug:
« Отговор #91 -: Август 20, 2012, 19:06:49 pm »
Днес си пуснах повторен тест за пролактин и резултата беше много изненадващ - 598 (127 - 637), т.е. всичко се оказа в границите на допустимото.
Ето и резултатите от другите ми изследвания, някой ако разбира да ми помогне с разгадаването им:
LH 6,1 (2,4 - 12,6)
FSH 4,5 (3,5 - 12,5)
Пролактин 598 (127 - 637)
Estradiol 153,6 (46 - 607)
« Отговор #92 -: Август 21, 2012, 11:03:20 am »
Ми то с такива резултати няма какво да се "разбира"....чудесни са,ч идеалните граници.Всичко ще бъде наред!!! :bighug:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #93 -: Септември 25, 2012, 14:07:14 pm »
Здрасти Бончева,
след като вече си тръгнала по лекари и аз зная, че днес си при д-р Савова в Щерев попитай я какво мисли за тестовете за овулация, защото според мен май не им се доверяват много, а ние толкова много им отделяме. Имаше месец който показа 4 дни овулация и това нещо го споделих с д-р Андреева (също от Щерев) и тя направи една недоволна физиономия и каза да ги оставя тези тестове. Успех днес и после сподели :)
« Отговор #94 -: Септември 25, 2012, 14:15:12 pm »
 Много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен миличка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
« Отговор #95 -: Септември 25, 2012, 15:12:03 pm »
Мина и моето първо посещение при Щерев (д-р Савова). Направиха ми преглед с ехограф и заедно с всичката дадено от мен информация д-р Савова ми направи досие.
Каза да отида на 3 октомври (8 часа), за да почнем да проследяваме овулацията и тогава най-вероятно ще правя пълна кръвна картина и ще си запиша час за цветна снимка. Доколкото усетих, д-р Савова също не зачита особено тестовете за овулация, защото даже не ме попита дали съм си правила такива. Направо ми каза, че ще проследяваме овулацията.
За първото ми посещение на мен ми взеха 35 лева. Като цяло положението ми не ми се изясни особено, но предполагам, че е рано да се даде по-конкретна информация.
Успех на всички!
« Отговор #96 -: Септември 25, 2012, 15:32:28 pm »
Хубаво, радвам се за теб. Искам да ти кажа (като минала по този път  osi_18), че са ти взели 35лв. защото не сте правили спермограма (имай на предвид, че и за нея се записва час). При мен след хормони, направиха нея. И искам да те попитам д-р Савова точно цветна снимка ли каза, защото аз зная, че в Щерев правят само хидротубация?
« Отговор #97 -: Септември 25, 2012, 15:51:35 pm »
Ние имахме правена преди 10-тина дни спермограма във Вита и д-р Савова каза, че не е нужно да правим пак. Не каза цветна снимка, а изследване за проходимост на тръбите, предполагам хидротубация е самото изследване.
Джулс, ти някое от изследванията направи ли си по здравна каса, например кръвната картина май ти се полага?
« Отговор #98 -: Септември 25, 2012, 15:56:14 pm »
Да полага ти се, но аз трябваше да я направя вчера за половин час (с толкова разполагах) и нямаше кога да се редя при джи пи-то, та за това отидох направо и си я заплатих. Правих си я в ДКЦ и цената е 10лв., просто нямах време, пък и 10лв.... аз колко съм дала до сега osi_8
Значи правилно съм разбрала, че там не правят цветна снимка, на мен д-р Андреева също ми каза проходимост на тръбите или ХУЗК(хидротубация под ултразвуков контрол) при която също има снимков материал, но за да не се повтарям виж в моята тема,там съм описала всичко  :bighug:
« Последна редакция: Септември 25, 2012, 16:01:01 pm от juliana83 »
« Отговор #99 -: Октомври 19, 2012, 09:45:45 am »
Какво се случва с теб, не пишеш? Как върви? Загуби се..... кажи ни какво става!