0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - март, април, май 2012 г.
« Отговор #120 -: Март 17, 2012, 07:52:10 am »
Здравейте, мацки! Наминавам да ви видя как сте?
 birzata, iva17,Tincheto  :goodluck:  Имате силно стиснати :crossfingers: за най-тлъстото :bfp:
moma_kika успех на пункцията в понеделник. Бъди спокойна и мисли позитивно, а след две седмици да се похвалиш с  :bfp1:

Да дам отчет и за мен - моят 2ри опит приключи с " - " резултат; b-hcg от вчера 2,36
« Отговор #121 -: Март 17, 2012, 08:38:44 am »

OPTI,много съжалявам миличка при мен лелката едва вчера дойде,вече малко съм по спокойна.На ли си имаме домашен любимец- един сладък пинчер :a_dog_04: и той е моето успокоение.Сега чакам лелката да си отиде и съм при доки да поговорим,какво ще правим по нататък. Подадохме документите за втори опит по фонда и сега ще чакаме.През това време ще направим генетични изследвания,тъй като до този момент не сме правили такива, но сега просто е неизбежно.Сега миличка по спокойно и силно те  :bighug:
« Отговор #122 -: Март 17, 2012, 10:32:05 am »
OPTI, ти си много силна жена, и от предния ти пост личи - въпреки мъката си, намираш сили да кажеш добра дума на другите момичета.
Едно само ще ти кажа - всеки несполучлив опит ни доближава все повече до нашето чудо. Прегръщам те силно  :bighug:
« Отговор #123 -: Март 17, 2012, 22:46:19 pm »
Opti, засега се говореше за пункция в понеделник и евентуално трансфер в четвъртък, но днес се чух с акушерката и тя ми обясни по-подробно. Сега ми е много по-спокойно. Браво на теб, че си тъй силна!
*
« Отговор #124 -: Март 18, 2012, 07:53:11 am »
OPTI ,много съжалявам :(,дано следващият ти опит да е последния :bighug:

Тинче,хайде зарадвай ни,какво става с твоя резултат  :crossfingers: :bfp:

« Отговор #125 -: Март 18, 2012, 17:48:53 pm »
OPTI, за тромбофилията от кой стадий на ин витрото започват да се слагат инжекции? :ask: Има ли признаци, по които може да се диагностицира тромбофилия освен чрез генетични изследвания, напр. при определяне на протромбиново време, повишена склонност към съсирване на кръвта или други признаци?
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #126 -: Март 18, 2012, 20:21:00 pm »
Момичета,да ви споделя и аз, моят първи неуспешен опит приключи с ЧХГ 1,49.Имаме два замразени ембриона и сега мислим с мъжа ми да пристъпим към тях....Ще почета малко в темичката за "снежковците",че представа нямам какво се случва там.Голямо разочарование е това за мен и мъжа ми,толкова бяхме настроени,че това щастие ще се усмихне и на нас,но явно този опит не е бил нашия.... :(Два дни рева,рева и това е,но имаме ли избор,чакаш си номера и се надяваш да се случи чудото!Успех ви пожелавам момичета в тази темичка на всички,които ви предстоят трансфери и късмет от мен!!!
[URL = http://lilypie.com] [/url]

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #127 -: Март 18, 2012, 21:08:16 pm »
Tincheto, съжалявам :(  :bighug: За съжаление знам какво е чуството и лично за мен при първия ми опит ми беше най-тежко. Не че за всеки следващ не съм страдала, но при първия разочарованието беше най-голямо. Но човек намира сили да се съвземе и да продължи да се бори, за да сбъдне мечтата си за дете. Важното е да не се отказваме и да вярваме, че чудото ще се случи и нас. От цялото си сърце ти желая следващият ти опит да е успешен и никога повече да не изпитваш това ужасно чуство. 
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #128 -: Март 18, 2012, 21:23:39 pm »
Iva17,благодаря ти за топлите думи :)!Наистина -чувството е ужасно и непоносимо,отказвам да повярвам,че първият ми опит е провален и търся отговори на въпросите си и не мога да си отговоря защо се случи така!Дори доктора ми каза,че трябва да забременея,понеже съм имала чудесна лигавица и т.н...Започнах да търся дори вина в себе си,че не съм спазила нещо,което е трябвало да правя,но...това е положението :?Трябва да намерим сили да продължим да се борим,за да сме по-силни в следващите си опити....

*
« Отговор #129 -: Март 18, 2012, 21:29:50 pm »
Тинче съжалявам :(,за всички ни е много болезнено,който и опит да е болката е еднаква.Аз също бях убедена,че всичко ще стане от първия път,но и при мен не стана.След около 2 месеца ми се искаше ако имах възможност да почна нов опит,но трябва да чакам фонда,който пък вече наближава и така времето минава .
Вярвам ,че и ти ще намериш сили да продължиш до  :bfp:,колкото и труден да е пътят

*

iva17

• 915
« Отговор #130 -: Март 18, 2012, 21:39:28 pm »
Tinche, не се самообвинявай. Разбира се с лекаря ти трябва да се консултираш и да потърсите причината за неуспеха, но според мени винаги има и доза късмет. Аз имам два опита ин витро, три замразени ембриотрансфера и сега съм след трансфер на две ембриончета от опит ИКСИ. И да ти кажа съм пробвала и да лежа, и да си почивам, да не пътувам и резултатът все един и същ. Правила съм какви ли не изследвания, хистероскопия, биопсии. И лекарят ми е много добър, имам му пълно доверие, виждам, че се старае максимално да ми помогне, но... Божа работа. Надявам се този опит да разчупим традицията и поне едното ми ембрионче да остане с мен за 9 месеца :) Но каквото и да стане, аз вярвам, че рано или късно ще забременея и скоро няма да се откажа.
« Последна редакция: Март 18, 2012, 21:43:24 pm от iva17 »
« Отговор #131 -: Март 18, 2012, 21:42:36 pm »
Тинче, не търси вината в себе си. Не се самообвинявай, така страдаш още повече.  Може условията и ембриончетата да са перфектни, лекарите чудесно да са си свършили работата, обаче един Господ решава дали това ще е успешният ни опит или не. Ще стигнем и до успешния си опит, трябва ни само търпение  :bighug:

Иве, сега видях, че си публикувала  редакцията си точно преди мен и колко си приличат постовете ни  :lol:
« Последна редакция: Март 18, 2012, 21:44:36 pm от Туци »
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #132 -: Март 18, 2012, 21:54:34 pm »
Благодаря ви момичета,че силно ме подкрепяте,но и много ми е трудно. Знам,че има хора ,които опитват с години и неуспяват,а аз от първия път  искам да успея,но какво да направя...всички искаме,нали това ни е целта...Истината е,че те ме окъражиха много и затова може би сега ме боли толкова.../естетвено не ги обвинявам/,но човек започва да вярва в успеха...и накрая нищо!Ще опитаме ЗЕТ,и отново ако не стане,започва голямото чакане по фонда!

*

iva17

• 915
« Отговор #133 -: Март 18, 2012, 22:21:32 pm »
Да, Туци, абсолютно така е-пълно единомислие :)
« Отговор #134 -: Март 19, 2012, 08:32:30 am »
Тинче,съжалявам .Виждам че вече имаш план ,което е прекрасно,така че смело напред ,дай място на новото начало на късмета,а отчаянието ,нека остане назад.Ще успееш.
Аманда,Опти,Гери :bighug:бъдете силни,вашите бебенца са съвсем близо вярвам в това.
mammita2012 ,тромбофилията се открива поне аз знам само за този начин -с генетични изследвания.Терапията при мен започна веднага след трансфера,инжекции всеки ден до термин.Това вече преценя лекаря ти .
Мома Кика,успех на трансфера!
Бирзата ,ти как си?Да пазиш мъниците,и те чакаме да пречупиш лошия късмет тук напоследък.
*
« Отговор #135 -: Март 19, 2012, 09:49:30 am »
Здравейте момичета! И при мен не се получи :( :( :( днес ми беше 15 ден след трансфера и направих тест..., но само една черта!!! Тъпо ми е, даже много, но няма да се отказвам. Днес следобяд съм при док и смятам да питам кога мога да започна пак!!! Пожелавам на всички Ви успех!!! Един ден ще имаме бебоци!!!
« Отговор #136 -: Март 19, 2012, 14:14:07 pm »
Ей Кети,ами защо не пуснеш един кръвен тест?Тези пикливите много често грешат.Хайде стискам палци.
*
« Отговор #137 -: Март 19, 2012, 17:06:03 pm »
OPTI, за тромбофилията от кой стадий на ин витрото започват да се слагат инжекции?
От деня на пункцията.
Цитат
:ask: Има ли признаци, по които може да се диагностицира тромбофилия освен чрез генетични изследвания, напр. при определяне на протромбиново време, повишена склонност към съсирване на кръвта или други признаци?
Не mammita2012 няма друг начин за установяване. Тромбофилията е генетично "заболяване".
« Отговор #138 -: Март 20, 2012, 10:43:53 am »
Здравейте момичета! Вчера си пуснах чхг в клиниката-положителен резултат 402,на 15-ти ден от трансфер на 3-ти ден. Много съм щастлива макар да мисля че все още е рано.Първият ми преглед е на 29,пожелавам на всички дълго чаканите  :bfp:   и несе предаваите  :bighug:
« Последна редакция: Март 20, 2012, 10:46:53 am от kairavd »
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #139 -: Март 20, 2012, 12:11:06 pm »
Супер-това е мноого добра новина :)дано на прегледа всичко да е наред и така 9 месеца!!!