greenlady, аз избягвам да пиша за пари и цени , защото...
Миналата година тримесечната терапия на мъжът ми струваше около 750 лв. - това в подготовка за опит. А минали години е имало целогодишна терапия с почивки между месеците, цена няма да пиша да не те изплаша съвсем
Подготовката след неуспешен опит за следващ, което не ти го пожелавам, измерено в парични цифри също ще се въздържа
Всичко струва пари, но като премислите все ще намерите начин да степенувате нещата едно след друго постепенно.
Знам, че не те успокоих, но това е истината, никъде скъпи интервенции не са безплатни.
Това е истината, не ги копаем, не правим всичко по въсможностите си да изкараме повече и повече не зависимо от жертвата която правим със себе си.
Начини се намират, колкото и тъпо да звучи, мислиш мислиш и намираш начин.И ние не сме цъфнали и вързали, никой не е особенно в моментното финансово състояние.Но ето ние започнахме нашата борба аз бях на 27г сега съм на 31г и още не съм бременна.Та пари се изкарват, пари се харчат.Мисълта ми е не се тръшкай, че всичко е скъпо, вскяа една от нас го зне не добре, не прекрасно, а перфектно.Семейния бюджет се планира на база разходи за прегледи и манипулации и пътни.Но всичко сме го приели след като сме решили, че ще опитваме, нали!
За хапчетата не знам койт точно пиете, тези който пиехме ние не бяха от рода на Фертилаид и т.н. а цинк, антиоксиданти и още нещо.Цинка го спряхме много бързо, защото дразни много лигвицата на стомаха и това предизвика проблеми при нас, другите ди пихме.Какво стана от тях и дали има подобрение аз лично не мога да кажа.При нас изглежда имаше грешка в първата СГ, последвалите две в други клиника бяха на светлинно разстояние по показатели от първата.Оказа се че не сме с мъжки фактор.
Много сме OFF обаче от темата.