Благодаря на всички за отговорите !:balk_21:
Въпросните болки ги имам ...не помня от кога ,може би 10 години. От преди да започна да правя бебе.
Лекувала съм възпаления на яйчници няколко пъти ,като ученичка. Лекувала съм и хламидий /последно се изследвах 2004 - изследване със секрет и ми беше отрицателно ,на приятеля ми също/. Имала съм и възпаление на стената на пикочния мехур ,по времето ,когато лекувах хламидийте. Имала съм и кисти,последно на прегледа при Маркова преди два месеца на УЗИ се видяха ,по нейните думи "множество малки кистички,но не е толкова фатално...
" каквото и да значи това. Преди около три години имах голяма функционална киста 4,5 см.,но тя се пукна. МБ правих преди няколко месеца и беше чиста. Нямам течения,събрежи и т.н.
Нямам никакви операций. Матката ми не е обърната или поне незнам да е,но все при някой от безбройте прегледи щеше да се види. Още повече ,че имам правен и кюртаж ,заради съмнение за полип на матката /нямаше полип/. Значи тънката лигавица също отпада,като вариант,при УЗИ-тата винаги е била "на ниво"
Дори е била удебелена понякога.
Най-достоверна ми се вижда версията за кистите .Също е възможно да има остатъчни сраствания от стари възпаления. Може би и хламидийте са нанесли ,някакви поражения преди да ги изтребя...
Знам ли...
Сега нямам възможност за лапаро,но ми се струва ,че все някой ден и през това ще трябва да мина. Чувствам го някакси
Кой знае какви "изненади" ще излязат.
Сега съм решила да отида да изпробвам възможностите на прочутата апаратура на Д-р Давидков ,че при него още не съм ходила.Да не се обиди ,че съм го пропуснала
Да видим той какво ще успее да види ...
Абе много кофти работа с тия болки...който се сеща още нещо да пише !!!