0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Болки при секс ? Какво може да значи ?
« Отговор #20 -: Юни 16, 2006, 21:57:10 pm »
Маркова за болките нищо не каза,не стана дума...тя не ми хареса цветната снимка. Каза,че според нея крайщата на тръбите завършвали "някак неестествено" и е възможно да има някакви сраствания ,въпреки че са напълно проходими и двете тръби.
 Незнам защо ,но се надявам да са кисти повече,отколкото сраствания. С други думи проблема да е лечим без оперативна намеса.
Непременно ще пиша какво се случва понататък.Още не съм си запазила час за преглед.
*
« Отговор #21 -: Юни 17, 2006, 08:34:50 am »
Ели ако си лекувала хламидиална инфекция и ако причината за болките е била тя, би трябвало след лечението те да отшумят, както беше при мен. Все пак не се знае какви поражения обаче е нанесла. Много странно ми прозвуча
Цитат
Маркова за болките нищо не каза,не стана дума...тя не ми хареса цветната снимка. Каза,че според нея крайщата на тръбите завършвали "някак неестествено"

Какво е имала в предвид под "някак неестествено", все нещо трябва да те е консултирала да направиш. Ходила съм при нея и наистина съм на мнение че е доказан специалист, невярвам да не ти е препоръчала нещо.

П.П. Отиди при д-р Давидков и разкажи после какъв е резултата.
Пожелавам ти късмет и успех  :lol:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #22 -: Юни 17, 2006, 11:45:33 am »
Ами според нея е възмножно да има остатъчни сраствания от стари възпаления. Назначи ми инжекции Алое и физиотерапия /електройонофореза и магнитен резонанс/ .Направих и инжекциите и курса физиотерапия,но не изчезнаха пустите болки.  :(
Ще пиша напременно... :)
« Отговор #23 -: Юни 17, 2006, 18:34:24 pm »
Здравей Ели. Постоянно влизам и всичко чета , но не пиша  :) . Никога не съм имала /УЖ/ геник. проблеми - когато съм ходила на профилактични: " нищо ви няма", но след неуспехи в бебеправенето и смяна на геник.  / Сариев и Яков Майчин дом/ ми махнаха дермоидна киста / 25 годишна/ с която съм се родила/ съответно съм без един яйчник/ , която е направила невероятни сраствания с червата, стомаха абе навсякъде .Нищо никога не ме е боляло и никой никога нямаше да я открие ако не ми направиха узу
  Имала съм същите болки като твоите - при секс когато имах раничка на шийката  и други по-страшни и много силни ниско долу когато не съм добре с бъбреците. Проблеми с бъбреците имам от 94 год и знам от дълъг опит, че когато се разбутат болката е също все едно те болят яйчниците все едно нещо те срязва от единия до другия и като ставаш  сядаш веднага само и само да спре.
 Незнам дали мога да ти помогна с нещо , но все пак .

Успех на всички момичета.
Re: Болки при секс ? Какво може да значи ?
« Отговор #24 -: Юни 28, 2006, 22:41:01 pm »
И аз изпитвам същата болка, но не винаги. Моята матка също е обърната, преди половин година имах киста на десния яйчник-след като изпих рекордни количества лекарства се спука за мой късмет, но болката остана-понякога по-силна, режеща, понякога придърпваща, след секс, при сядане, при ставане.
За щастие последните изследвания са добри, нямам нови кисти, снимките от ехографа също са добри.
Остава само месечната гостенка да ме забрави за 9 месеца поне :)

Eli_  моето лично мнение е: Отиди поне при 3-ма различни доктора и засичай версии. Моята киста я откри 3-та подред докторка, която ме прегледа, просто защото се сети да ме гледа на УЗ.

Успех!
userLoginName=amelly][/url]

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #25 -: Юли 04, 2006, 10:34:46 am »
Мен също ме боля ония ден при полов акт и то доста ..ами аз нямам киста сега малко по -бързо ми е пораснал фуликола и на това го отдавам...аз също съм с обърната матка, но също може да се каже, че и всичките преположения по-горе може да се считат за верни както и да не се окажат причина за болката. Може да се получи от по-дълбоко проникване и за това всеки трябва сам да определи за себе си какъв тип е болката и си мисля, че ако боли еднократно (и то както съм аз на пример от три дни с полови сношения ме боля само единия) изобщо може да не се дължи на някакво отклонение. Ако болката продължава дълго време е хубаво да се направи микробиология наи-малкото.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #26 -: Юли 04, 2006, 21:23:17 pm »
И аз съм с обърната матка но слава богу нямам такива болки! :)
« Отговор #27 -: Август 26, 2006, 14:44:10 pm »
При мен често се случва да иам болка но веднага след секс.... ужасно силна е,не знам каква е причината и все забравям да се консултирам с лекаря и да ми каже от какво може да е!
« Отговор #28 -: Декември 04, 2006, 17:27:34 pm »
Здравей Ели!
Откри ли се от какво ти е болката? Аз също страдам от такава болка.
Как се развиват нещата при теб?
*

Elka

« Отговор #29 -: Декември 16, 2006, 09:43:11 am »
Здравейте
Аз също имам обърната матка и е възможно от това да ме боли понякога. Преди време имах гъбична инфекция и също имах болки. От киста е възможно също да те боли.
Ели като отидеш на преглед можеш да попиташ дали матката ти е нормално. От 7 години съм сменила доста лекари и едва преди 2 месеца ми казаха че моята е обърната. Тъй че по- добре попитай. Но дори е да е така, това не е причина за проблемно забременяване.
Успех  :D
*

puzzle

« Отговор #30 -: Декември 18, 2006, 10:57:26 am »
И аз се включвам в списъка. :x
Имах болки при контакт "благодарение" на функционална киста.
При прегледа с вагинален ехограф също много ме заболя. :?
Излекувах кистата и за сега нямам болка при секс.
*
« Отговор #31 -: Декември 18, 2006, 11:22:28 am »
Според мен, причина за болките може да бъде и хламидия. Аз лични съм я имала и си спомням, че по онова време и мах болки, но тъй като не знаех симптомите, не ги свързвах с това.
*

Presila

« Отговор #32 -: Декември 20, 2006, 11:26:28 am »
Здравей Ели. Като ученичка и аз имах киста, но от това не ме болеше. Обърнатата матка се забелязва още при прегледа, но това не е причина да не забременеш. При мен стана трудно, но все пак стана. Имах болки по време на секс, но моя доктор ми изписа някакви хапчета и опитите за бебе продължиха с пълна пара. Сега пак имам болки въпреки, че нямам ранички, кисти и т.н. Все забравям да го питам за тези хапчета. Има начини за безболезнен секс и не знам защо твойте доктори те подлагат на какво ли не. Защо не пробваш с овлажняващите гелове дето ги продават в аптекат Вършат работа и не пречат на оплождането. Понякога това става при сухо влагалище. Успех.
*
« Отговор #33 -: Декември 20, 2006, 19:29:54 pm »
При мен често се случва да иам болка но веднага след секс.... ужасно силна е,не знам каква е причината и все забравям да се консултирам с лекаря и да ми каже от какво може да е!
При мен преди беше така- изключително силна, веднага след секс и минава бързо, а сега боли още преди края..но незная причината. В момента съм с много уголемен десен яйчник, но болките са от години (макар и не редовни) и се съмнявам да е от това, а на операцията не са видели кисти или сраствания, нито обърната матка.