0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - април, май, юни 2012 година
« Отговор #60 -: Април 09, 2012, 09:58:42 am »
Не Рали, не вземай нищо на своя глава, защото все пак са лекарства и то не безобидни. Лекарите са за това да преценяват кога от какво има нужда. Ако решиш можеш да питаш лекаря си, но не си самоназначавай! А ти как се чувстваш?
Ееее, Веста, четем си мислите  :lol:

« Отговор #61 -: Април 09, 2012, 10:04:58 am »
Момичета, да ви питам и вас...писах в другата тема, но тя е доста замряла  :?
Понеже при инсеминацията лицавицата ми не беше много добра и ми изписаха Естрофем 3х1. Върпоса ми е дали докато стане евентуална имплантация, лигавицата ще порасне достатъчно, за да може да се закрепи? Иначе хормоните преди процедурата бяха идеални.

*
« Отговор #62 -: Април 09, 2012, 20:44:38 pm »
Веста, Десита, благодаря ви за съвета.
Никак не се чувствам :( Предния път не бях чела толкова и мисля, че бях по-обнадеждена, сега си мисля, че ще е чудо, ако се е случило. Гледам да нямам велики очаквания, че после ми се отразява зле разочарованието. А като чета за дебелина на лигавици, което моя лекар изобщо не е мерил и всичко останало и съвсем се депресирам. Но каквото такова. Вече съм взела решение да го сменя, последно с Александров, пък каквото е писано.
*
« Отговор #63 -: Април 10, 2012, 19:13:53 pm »
Мдаа почивка ама не съвсем. Нали съм в почивка реших аз така на своя глава да си направя едно изследане дето ме гложди от доста време. Та пуснах си аз микоплазма, уреаплазма и хламиди в Геника София. Иииииии  8O уреаплазма положителна  :BangHead:
И сега какво - да се обадя на док. и да й кажа - понеже ти не се сети, аз сама реших да се изследвам и имам уреаплазма. Бясна съм не мога да ви опиша колко  :balk_153:
Как може да не се пусне това изследване преди каквато и да е процедура.
Така че Рали не се притеснявай всички доктори ни карат на конвейр и ....... просто нямам думи. :twisted:

« Отговор #64 -: Април 10, 2012, 22:00:42 pm »
вестичка, не се ядосвай, ами сменяй лекарката! Трябва да имаме безрезервно доверие в тях, иначе просто няма смисъл!
« Отговор #65 -: Април 10, 2012, 22:52:03 pm »
Здравейте,
първо успех на всички тук!!!
Имам един въпрос с малко предистория - имаме 2 неуспешни инсе-та и успешно първо ин-витро с "пораснал резултат", какъвто пожелавам и на вас.
 Миналата година правихме второ ин-витро - неуспешно, но веднага на следващия цикъл забременях спонтанно /уви - не за дълго/. Сега отново чакаме одобрение от фонда /с мъжки фактор/. Не сме правили от 1 година изследвания /спермограма/ - нещата се променят и може да се е подобрила, при мен нещата са добре и затова се чудя дали да не опитаме инсеминация пак докато чакаме за ин-витро? Какво мислите?

desita_r, исках да те попитам как ти е изписан аспирина, защото аз го пия след овулация, до предполагаемата дата на МЦ, а ако съм бременна - тогава започвам фраксипарин-а. Бременността ми след ин-витрото беше 9 месеца с фраксипарин, наистина е скъпичко - но си струва. Научи се по-добре да си го биеш сама - никак не е трудно,нито е страшно, нито боли, спестяваш си също време и пари. Аз при второто ин-витро и инжекциите за стимулация си биех - свиква се с всичко, а и жената е много издържлива.
« Последна редакция: Април 10, 2012, 23:07:38 pm от biserche »
« Отговор #66 -: Април 11, 2012, 10:18:43 am »
Та пуснах си аз микоплазма, уреаплазма и хламиди в Геника София. Иииииии  8O уреаплазма положителна  :BangHead:
Веста, поне си взела нещата в свои ръце-има толкова неща,които лекарите изпускат-и аз съм в същото положение, но изследвания за микоплаза и уреаплазма за пръв път чувам.Ето че и тях не съм правила.Кръв ли ти изследват? Дано бързо премине.
« Отговор #67 -: Април 11, 2012, 11:30:50 am »
Веста, съжалявам...и сега как се лекува това, с антибиотици ли? Сега като си гледам моите изследвания аз съм правила микоплазма, уреаплазма и хламидии през октомври 2010г. Май е време пак да ги пускам...колко бързо тече времето  :?
biserche, аспирин протект ми изписаха още при първото ми посещение в клиниката (без да сме започнали още процедура) по 1 на ден. След първата инсеминация ми казаха да продължа аспирина. Сега след второто инсе ми изписа и Фраксипарин за 14 дни. Аз обикновено след инжекции ми прималява, колабирам, но вече започнах да свиквам :) Дай боже и аз да стигна до 9 месеца, пък тогава няма как - ще свикна и сама да си ги бия. Не мога да разчитам и на мъжа ми да ми ги бие - той като чуе за инжекции и му се свиват т...те  :oops: :lol:

« Отговор #68 -: Април 12, 2012, 09:53:47 am »
Десита, благодаря за отговора, ще взема и аз да си го пия редовно аспирина, щом е така, колкото до инжекциите - ще стигнеш и ще се научищ да си ги биеш 9 месеца  :wink: - сигурна съм, защото всички момичета, с които пишехме по темите преди три години вече имат поне по едно детенце, а някои и по две  :D. Просто трябва търпение и много вяра - нещата се случват  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #69 -: Април 12, 2012, 17:54:38 pm »
Момичета,обещах да се включа с резултата си след третата инсеминация.Тя беше на 30.03.Доки ми каза,че мога да направя тест на 12-я ден  след инсето.Тоест днес.Опасявах се,че може да ми покаже леко положителен заради 10000-те единици прегнил,но резултатът е определено абсолютно отрицателен.След празниците за всеки случай ще повторя теста,но вътрешно съм сигурна,че няма да има промяна.Ако няма такава следва четвърто последно инсе.Ако и то бъде неуспешно се нареждам и аз на опашката за фонда.Предстои Велик ден.Пожелавам Ви за повечето от вас да се окаже най-великия.Весели празнични дни и много похвали след тях!
« Отговор #70 -: Април 13, 2012, 01:12:53 am »
Здравейте, момичета!
   Моите тревоги са следните:предстои ми донорска инсеминация без стимулация.По цените разбирам,че с повторение на следващия ден ще ми струва 1100лв.Всичките тези пари,които са много за мен,само за една инсеминация ли ще ги плащам.Мисълта ми е нямам ли да имам право на втори опит с тях,например опит със стимулация.Извинете ако не съм се изразила правилно.Успех на всички!
*
« Отговор #71 -: Април 13, 2012, 07:20:43 am »
Здравей, Сеси
В клиниката, където ходя аз цената на хетероинсеминация е 800 лв и включва инсеминация и реинсеминация. При неуспех, следващия месец отново се заплаща същата сума. Успех
*
« Отговор #72 -: Април 13, 2012, 07:25:22 am »
Момичета, моето инсе беше на 4.04, с реинсеминация на 6.04, кога най-рано ще ми отчете теста с урина, защото успяха да ми запишат час при Александров за 18.04 и се притеснявам, че няма да да знам какъв е резултата дотогава! Весели празници
« Отговор #73 -: Април 13, 2012, 12:25:39 pm »
Рали мился си, че ако още на 17 пуснеш един кръвен ще имаш съвсем точен резултат.Така,че на 18 ще знаеш какво е положението стискам палци теста да е положителен.
Пиши ако можеш на лични дори как е минал прегледа при Александров!
Успех!!! :D
« Отговор #74 -: Април 13, 2012, 14:04:40 pm »
Рали, на мен кръвен тест ми отчете на 12-ти ден от процедурата, така че може да ги преброиш от 6-ти и да си направиш кръвен тест, така до 18-ти ако теста ти е +++ /дай Боже/,  ще знаеш почти сигурен резултат.
*
« Отговор #75 -: Април 13, 2012, 16:49:31 pm »
Да се включа и аз към групичката.Предния месец пропуснахме инсеменацията,защото и двамата се разболяхме от грип и решихме първо да оздравеем.Ще бъда на стимулация с клостилбегит и вторник съм на преглед.

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
« Отговор #76 -: Април 13, 2012, 17:06:22 pm »
Здравейте и от мен.И аз се нареждам с вас на опашката за  :bfp1:Моята инсеминация беше в сряда на 11.04.Имам леки наболявания от време навреме в яйчниците.Това нормално ли е?Доста съм се притеснила понеже ми е първи опит.Казаха ми на 24-25 да си направя тест и незнам как ще издържа до тогава.Успех на всички и много положителни резултати.
« Отговор #77 -: Април 13, 2012, 19:36:54 pm »
Опасявах се,че може да ми покаже леко положителен заради 10000-те единици прегнил,но резултатът е определено абсолютно отрицателен.
Стискам лаци за последното-дано ти е на късмет Джоли :) :goodluck:
Пеперудке, добре дошла- успех в чакането-първото е най-трудно-дано е овенчано с успех поне:) Аз лично имах болки през цялото време до самия ми цикъл след инсето- четох,че особено първите дни след си е съвсем нормално да имаш подръпвания и болки.
Весели празници на всички! :balk_16:
*
« Отговор #78 -: Април 13, 2012, 19:54:35 pm »
Керита,добре дошла.Пожелавам ти по-бързо да напуснеш тази темичка и да отидеш при успелите!Афродитке,благодаря ти за хубавото пожелание.Бътерфлай,не се притеснявай,нормално е.Мен ме боля около три дни и не мръднах от леглото.Най-ме болеше при сядане и при ставане.Доки ме попита дали ме боли и каза,че това било добре.Видя ми се странно,но...На следващата ми инсеминация беше същото.Ще отшуми.Успех!
*
« Отговор #79 -: Април 15, 2012, 13:12:24 pm »
Честит Великден на всички!Христос воскресе.