Здравейте,
първо успех на всички тук!!!
Имам един въпрос с малко предистория - имаме 2 неуспешни инсе-та и успешно първо ин-витро с "пораснал резултат", какъвто пожелавам и на вас.
Миналата година правихме второ ин-витро - неуспешно, но веднага на следващия цикъл забременях спонтанно /уви - не за дълго/. Сега отново чакаме одобрение от фонда /с мъжки фактор/. Не сме правили от 1 година изследвания /спермограма/ - нещата се променят и може да се е подобрила, при мен нещата са добре и затова се чудя дали да не опитаме инсеминация пак докато чакаме за ин-витро? Какво мислите?
desita_r, исках да те попитам как ти е изписан аспирина, защото аз го пия след овулация, до предполагаемата дата на МЦ, а ако съм бременна - тогава започвам фраксипарин-а. Бременността ми след ин-витрото беше 9 месеца с фраксипарин, наистина е скъпичко - но си струва. Научи се по-добре да си го биеш сама - никак не е трудно,нито е страшно, нито боли, спестяваш си също време и пари. Аз при второто ин-витро и инжекциите за стимулация си биех - свиква се с всичко, а и жената е много издържлива.