Здравейте сладки
milena8 благодаря ти мила. Пусни ми малко бременни хормончета да ме накачиш и мен, няма да ти се разсърдя никак
Личния лекар каза че изследванията са ми на ред. Прогестерона е в норми - 0,70 е. Така и не мога да разбера в коя графа точно влизам за референтните стойности, но щом казва че е в норми ще да му повярвам.На 9ти май съм на повторни за прогестерона и на спермограма на милото. Тогава ми е 23тия ден от МЦ и се надявам и тогава да е в норми.
Пролактина ми е малко завишен - при максимум 29,93 моя е 37,09, но вече с гинеколога ще видим дали ще е някакъв проблем.
Личния ми смени фолиевата киселина с някакви нови лекарства, които освен фолиева киселина съдържат и витамини - Б12, Д, цинк, Йод и не знам си какви други
ето това е:
Купих си и сироп за кашлица, за Цервикалната слуз, че в последните месеци нещо нямам такава, а преди беше в изобилие и не знам какво и става и какво да я правя. Дано да се повъзвърне с този сироп.
Открихме и ловния сезон вече
, настроена съм супер позитивно и съм така презаредена, че все едно едва сега започваме с опитите за бебенце и се надявам скоро чудото да стане
Стискам много палци и ви пожелавам много успех и на вас милички. Не губете надежда - Бог си знае работата и на всички ни ще прати по един сладък бебок, когато му дойде времето