Здравейте в този дъждовен следобед и от мен
Аз съм на прага на 45-дневния болничен /от 02.06/ и дето се вика "не остана"
Честито на новодошлите с добрите вести. Досега четох вълненията ви и си спомних,че и при мен беше така в началото.. явно при всички е едно и също.
И аз си мислех,само да стане пък .. а след положителния тест станах непоносима,нервна ,мнителна ,параноична ..абе - горкия ми мъж и всички около мен.
Имах и зацапвания/на датата на цикъла първите три месеца/ и болки и жълтеникаво течение, умирах от притеснение всеки ден .Само броях дните и седмиците и по сто пъти четях какво се случва в съответната седмица.Единствените моменти на радост бяха след прегледите /ФМ/ и то за кратко. Хиляди въпроси, после кога ще мръдне, дали мръдна ,защо не го усещам ,после защо рита толкова много ,сигурно не му е добре нещо ...и така докрая няма спокойствие. Казват ,че и след ,като се роди пак няма ,така че трябва да свикваме.
Относно Утрогестана,ако толкова няма никъде наистина може да питате дали не става да се замени ,поне временно с Дуфастон. Доколкото знам основната съставка е една и съща.
За ЖК наистина е проблем да си намериш доктор ,особено пък добър и загрижен.А пък ако дава и болнични ще е голям късмет.Незнам защо ,но масово ги водят през пръсти тия ЖК и се цупят и се държат с бременните все едно са виновни нещо.Много познати бременни около мен се оплакват. Изобщо ,като цяло никъде не ги "жалят" бременните - това установих аз с моя осем месечен опит досега.
Ако не ходех допълнително при надежден специалист да ми следи бременността е абсурд да разчитам само на тази ЖК.