продавам количка Maxi Cosi Loola - цвят Starlight Grey , с двулицева тапицерия-сребриста за лято и сива за зима, с подвижен сенник , дъждобран, предпазен борд, багажник , коша се монтира с едно щракване на бутоните в двете посоки-към майката или с лице напред.
тегло:10 кг. Размери:разгъната:д.84/ш.58/в.92/101см.;сгъната,без седалката:д.26/ш.30/в.92см. Алуминиево шаси; диаметър на колелата-предни 165 мм; задни-185 мм. Обръщане на седалката в двете посоки. Размери на седалката:ширина-30см.; дълбочина-23см.;дължина в легнала позиция-80см; облегалката поляга на 4 позиции(от 100º до 150º). Лесно и бързо сваляне на тапицерията;пране на ръка. Преден и заден амортесьор.Централна спирачка на задните колела.
Странични лесно достъпни бутони за освобождаване и заключване на предните колела,въртящи се на 360ºКоличката има напълно легнало положение и става за новородено.
Има и зимен чувал-невероятно дебел е , против вятър също, много много топъл.
Количката я купихме , когато малкия беше на няколко месеца и през зимата не е използвана много.
Има нормални следи от някоя драскотина по рамката и поизтъркано на дръжката- ще снимам и покажа.Ползвали сме я при пътуване , за разходки с колата.Сгъва се много лесно , заема много малко място ,лека и маневрена е .
-към нея може да се монтира кош за новородено или столче , но аз имах кошница за кола , а кош за новородено прецених , че не ми е нужен.
За цена- ще е изгодна -пишете налични -ще се разберем
. Пазя и оригиналния кашон , така че удобно ще се транспортира.
Продавам я , защото имам и друга количка , а станахме с много колички и няма място.
Ето снимка с щастлив манекен :
при интерес ще снимам детайлно и пратя снимки.