0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ето тук коментар за графиката на FOVERI
« Отговор #40 -: Юни 09, 2012, 23:18:01 pm »
Фовенце не останало ни
о до момента на истината...виж каква си ти е хубава БТ дето толкова я плюеше този месец  :lol:

Стискам палчета да се похвлаиш след 3 дни с едно хубаво  :bfp: :bfp: :bfp:
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #41 -: Юни 09, 2012, 23:51:44 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #42 -: Юни 10, 2012, 10:38:53 am »
Хайде чакаме хубавите новини,дано,дано... :crossfingers: :bfp: :babyflips:
« Отговор #43 -: Юни 10, 2012, 14:49:28 pm »
Ехаааа!  :D
Графика като слънце. Палци стискам здраво и чакам хубави новини!
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #44 -: Юни 10, 2012, 18:09:35 pm »
 :P Oт сърце пожелавам , много много скоро  :bfp: :bfp: :bfp:
Успех , миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #45 -: Юни 11, 2012, 09:39:25 am »
Фови силно ти стискам палци и искрено ти пожелавам да видим твоето положително тестче този месец  :goodluck: :bfp: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #46 -: Юни 11, 2012, 10:50:48 am »
Фови, силно стискам  :crossfingers: за  :bfp:. Дано това е твоя месец.

« Отговор #47 -: Юни 11, 2012, 11:42:08 am »
foveri, въпреки, че не пиша често следя темата и графиката ти - този месец графиката е повече от прекрасна и наистина стискам палци да завърши с положителен тест, та прегледа при док да е за да чуете сърчице  yahoo_17  :heartbeat: yahoo_17
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #48 -: Юни 11, 2012, 11:50:00 am »
Хайде чакаме  :bfp:   :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #49 -: Юни 11, 2012, 11:56:26 am »
Благодаря ви Момичета ,но ще почакам поне още ден два ако няма вещица ще пусна тест ,че вече ми писна от положителни ову тестове и тестове за бременост със бледи втори чертички ,а на финала нищо .
« Отговор #50 -: Юни 11, 2012, 12:06:54 pm »
Фовче,стискам палци този път да се е получило .
Така като гледам графиката, силно се надявам след положителния тест за О. да последва най-прекрасния :bfp: :bfp: :bfp:

*
« Отговор #51 -: Юни 11, 2012, 12:41:13 pm »
фови   мили4ка не  спирам да  стискам пал4ета,силно се надявам  това да е  вашия месец!!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #52 -: Юни 11, 2012, 12:49:04 pm »
и аз като Радосттинка, само следя темата, но не мога на тази графика да не се включа и да ти пожелая две чертички и много стиснати палчета
*
« Отговор #53 -: Юни 11, 2012, 14:57:02 pm »
Целият късмет ти желая на света мила! :crossfingers:
*
« Отговор #54 -: Юни 11, 2012, 15:19:50 pm »
Сладуранките ми те ,много ви Благодаря за това ,че сте с мен .
Днес получих колетче от мама и вътре имаше 2 теста за бременност ,разбира се ,не се въздържах и си направих единия ,и за мой ужас си беше отрицателен ,макар  вчера пак бях пуснала сутрешен имаше много бледа втора .Мисля ,че и този месец няма да е успешен .Е поне идва часа при гинеколога да видим ,колко бързо ще тръгнат нещата там да ни пратят към специалист .
« Отговор #55 -: Юни 11, 2012, 15:37:08 pm »
Фовенце, кога успя да направиш тестчето хехехе...отворих графиката ти и нямаше резултат, затворих я без да искам и пак я отворих и вече имаше вметнато тестчето  :lol:.
Още не може да си сигурна дали е станало или не. Виж БТ клаква е висока и хубава. Може да е раничко за тест все още. Не всеки път отчита толкова рано теста.
Стискам ти силни палчета да видиш тия дни и  :bfp: :bfp: :bfp:
 :bighug: :bighug: :bighug:

ПП. Вчерашния ако е имал бледа втора черта, е хибаво да го повториш пак с първата урина но утре или в други ден. Бледа черта си е  :bfp:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #56 -: Юни 12, 2012, 08:24:55 am »
И този месец БТ си каза думата а след нея и  :witch:сигурно няма да се забави много .
Добре е ,поне ,че идва времето за прегледа ,само там ми е надеждата .
« Отговор #57 -: Юни 12, 2012, 08:42:17 am »
Не се отчайвай, Фовче. Другият месец ще е нашия - заплювам си го. :bighug:

*
« Отговор #58 -: Юни 12, 2012, 09:10:21 am »
Момичета вече ,тотално се побърках ,днес с първата урина пуснах тест за О и за Б и познайте ,теста за Б отрицателен ,а за О си е в пика 2 пъти по-наситена тест черта от контролната .Дали това не показва ,че имам сериозен проблем ?
« Отговор #59 -: Юни 12, 2012, 11:53:07 am »
Foveri, гуш, знам колко си разочарована, само спокойно. Това, с теста за овулация, теб не те бърка чак толкова. По-важното е, че в някакъв момент е имало бледа втора черта. Това означава, че бременности се случват, просто по някаква причина не се задържат и прекъсват на много ранен етап. Случи ми се и на мен няколко пъти, 3 прекъснаха до 6-та седмица, 2-3 пъти видях бледа втора черта и малко след дата на цикъла, той си идваше. В такива случаи подозират какво ли не, но доста често отговорът е в генетичните, имунологичните (и при двата партньора) или щитовидната (при жената). На нас с мъжа ми ни пуснаха имунологични и генетични защото аз настоях, въпреки успешната бременност преди това. Очаквано, там нямаше нищо и излезе щитовидната, при това даже не при ТСХ, ТАТ и МАТ (антителата) издадоха проблема.

Та, според мен, твоите доктори за трябва да са наясно, че два пъти поне със сигурност е имало повишени нива на ЧХГ, които са започнали да спадат. Това ще им даде нужната информация за по-нататъчните изследвания. Тези неща се оправят с нужната лекарска намеса, не се шашкай, ето, идва ти часа за среща със специалист, веднъж намерят ли проблема, много малко те дели от успешна бременност!