Foveri, гуш, знам колко си разочарована, само спокойно. Това, с теста за овулация, теб не те бърка чак толкова. По-важното е, че в някакъв момент е имало бледа втора черта. Това означава, че бременности се случват, просто по някаква причина не се задържат и прекъсват на много ранен етап. Случи ми се и на мен няколко пъти, 3 прекъснаха до 6-та седмица, 2-3 пъти видях бледа втора черта и малко след дата на цикъла, той си идваше. В такива случаи подозират какво ли не, но доста често отговорът е в генетичните, имунологичните (и при двата партньора) или щитовидната (при жената). На нас с мъжа ми ни пуснаха имунологични и генетични защото аз настоях, въпреки успешната бременност преди това. Очаквано, там нямаше нищо и излезе щитовидната, при това даже не при ТСХ, ТАТ и МАТ (антителата) издадоха проблема.
Та, според мен, твоите доктори за трябва да са наясно, че два пъти поне със сигурност е имало повишени нива на ЧХГ, които са започнали да спадат. Това ще им даде нужната информация за по-нататъчните изследвания. Тези неща се оправят с нужната лекарска намеса, не се шашкай, ето, идва ти часа за среща със специалист, веднъж намерят ли проблема, много малко те дели от успешна бременност!