0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #140 -: Юни 05, 2012, 08:43:20 am »
    Момичета,
Четох че болничен след ЗЕТ не се полага. При по-настоятелна молба не кандисват ли ? Някаква комбинация с личната  възможна ли е. Трябва ли за болничен да си нося здравния картон че нямам много опит с болничните. И каква диагноза евентуално пишат след трансфер.
Предния път взимах отпуска когато ми напушеше или болничен за грип. Сега момента не е много отпускарски при нас, пък пак грип в топлото време не върви някак. Бих искала първите най-рискови дни да прекарам  този път повече сред природата  по-далеч от прашни стаи с напрежение и т.н.
Още нещо като ли четох някъде. Ароматът на парфюм, крем, лак за нокти вреди ли на ембриончетата при трансфер ? Ако трябва да бъда натурална да го знам предварително.
На чакащите тест вълнуващи преживявяния, на бременните  успешен финал а на останалите като мен дай боже Господ да ни се усмихне !

След ЗЕТ не издават болничен лист. Болничен лист издават само ако си правила пункция.
А ако имаш разбран личен лекар, пробвай се!
Успех!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #141 -: Юни 05, 2012, 08:57:06 am »
    Момичета,
Четох че болничен след ЗЕТ не се полага. При по-настоятелна молба не кандисват ли ? Някаква комбинация с личната  възможна ли е. Трябва ли за болничен да си нося здравния картон че нямам много опит с болничните. И каква диагноза евентуално пишат след трансфер.
Предния път взимах отпуска когато ми напушеше или болничен за грип. Сега момента не е много отпускарски при нас, пък пак грип в топлото време не върви някак. Бих искала първите най-рискови дни да прекарам  този път повече сред природата  по-далеч от прашни стаи с напрежение и т.н.
Още нещо като ли четох някъде. Ароматът на парфюм, крем, лак за нокти вреди ли на ембриончетата при трансфер ? Ако трябва да бъда натурална да го знам предварително.
На чакащите тест вълнуващи преживявяния, на бременните  успешен финал а на останалите като мен дай боже Господ да ни се усмихне !

Светлина обърни се лично към доктор Стаменов и го помоли за болничен ако работата ти е тежка и крие риск за ембриончетата той може да направи компромис, има такива случаи, по принцип наистина не се полага болничен!Успех!
*
« Отговор #142 -: Юни 05, 2012, 09:16:10 am »

светлина за съм правила ЗЕТ в клиника Селена Пловдив , два пъти  2011г и 2012г  и двата пъти ми дава болнични  след трансфера  .болничния е за 15 дни.
*
« Отговор #143 -: Юни 05, 2012, 09:18:24 am »

светлина за съм правила ЗЕТ в клиника Селена Пловдив , два пъти  2011г и 2012г  и двата пъти ми дава болнични  след трансфера  .болничния е за 15 дни.
с каква диагноза?
*
« Отговор #144 -: Юни 05, 2012, 09:39:22 am »

стерилитас секундария   диагноза МКБ №97.0
*
« Отговор #145 -: Юни 05, 2012, 21:14:53 pm »
Здравейте,момичета!Много съм притеснена...До вчера нищо ми нямаше,чувствах се добре по време на стимулацията с Гонала,но от вчера започнахме с Мерионал и не знам дали е от него ,но имам силни болки в кръста и в бъбреците.Преди малко изпих 2 таблетки Но-шпа.Вече си мисля дали да не  звънна на спешния!Какво да правя?! :( Някоя друга има ли с такъв проблем?Нормално ли е да има такъв страничен ефект?!!!
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 21:17:08 pm от sole »
*
« Отговор #146 -: Юни 05, 2012, 21:47:11 pm »
Соле, най-добре звънни на спешния, мисля че няма такива странични ефекти, но и всеки организъм е различен.
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #147 -: Юни 06, 2012, 07:29:51 am »
Момичета, как мога да проверя какъв е резултата от биопсията.  :ask:
Направи ми е др. Шевкетова, тя не ми каза по каквъв начин ще ме уведомят за резултата. Последния път когато правих, никой не се обади по тел. въпреки моите многобройни обаждания.  :phone:
Сега как да постъпя? Тук чета, че изпращате СМС на доктора и ви връщат отговор.
Моля, споделете! Може и на лични.

P.S. Наблюдаващият ме лекар е др. Персенска, не че това има някакво значение, те са в екип. Към кого да се обърна?
*
« Отговор #148 -: Юни 06, 2012, 08:58:24 am »
Моля за телефона на д-р Персенска на лични.Благодаря!
*
« Отговор #149 -: Юни 06, 2012, 11:56:28 am »
Момичета,каква е цената за замразяване на ембриони?
*
« Отговор #150 -: Юни 06, 2012, 12:44:50 pm »
400 лева еднократно.
*
« Отговор #151 -: Юни 06, 2012, 12:54:53 pm »
400 лева еднократно.

Благодаря за бързия отговор!!!
« Отговор #152 -: Юни 06, 2012, 13:41:01 pm »
Момичета, как мога да проверя какъв е резултата от биопсията.  :ask:
Направи ми е др. Шевкетова, тя не ми каза по каквъв начин ще ме уведомят за резултата. Последния път когато правих, никой не се обади по тел. въпреки моите многобройни обаждания.  :phone:
Сега как да постъпя? Тук чета, че изпращате СМС на доктора и ви връщат отговор.
Моля, споделете! Може и на лични.

P.S. Наблюдаващият ме лекар е др. Персенска, не че това има някакво значение, те са в екип. Към кого да се обърна?
Рара,пробвай със СМС на който и да е от лекарите.Дано да ти върнат бързо отговора.
« Отговор #153 -: Юни 06, 2012, 13:44:41 pm »
Първото замразяване е 400лв,всяко следващо по 100лв.
« Отговор #154 -: Юни 06, 2012, 16:05:34 pm »

Ако замразяването е след стимулиран опит финансиран от ФАР цената е 200лв.
« Отговор #155 -: Юни 06, 2012, 19:53:35 pm »
Момичета,никой ли не знае някакъв телефон на д-р Михова или д-р Сигридов,трябва да питам нещо,но как да се свържа с някой от тях  :(
« Отговор #156 -: Юни 06, 2012, 20:10:02 pm »
МОМИЧЕТА НЯКОИ ПРАВИЛ ЛИ СИ Е ИМУНОЛОГИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ СКОРО В КЛИНИКАТА ,ИНТЕРЕСУВА МЕ ЦЕНАТА,ТРЯБВА  ЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СИ ЗАПИША ЧАС  И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ИЗЛИЗАТ?
*
« Отговор #157 -: Юни 06, 2012, 21:27:15 pm »
МОМИЧЕТА НЯКОИ ПРАВИЛ ЛИ СИ Е ИМУНОЛОГИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ СКОРО В КЛИНИКАТА ,ИНТЕРЕСУВА МЕ ЦЕНАТА,ТРЯБВА  ЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СИ ЗАПИША ЧАС  И ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ИЗЛИЗАТ?
Минаваш през имунолозите и те ти ги назначават. Не е необходим час. Излизат бързо и струват 260 лв.
« Отговор #158 -: Юни 06, 2012, 21:29:05 pm »
Благодаря
*
« Отговор #159 -: Юни 07, 2012, 09:04:57 am »
Здравейте момичета! Много моля ако някоя от вас е от Пловдив и в момента се стимулира с пурегон, меногон, менопур или цитротид да ми пише на лични. Благодаря предварително!