0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #20 -: Май 30, 2012, 10:43:14 am »
Цоп и аз тука,честита темичка и само положителни тестове  :D.
Хоуп, благодаря ти!

lemon, д-р Персенска иска първо да направим биопсия. Аз не съм голям фен, но не успях да я убедя. Правила съм преди успешния опит и беше ок, но това, както се досещаш не е аргумент. Чудеше се и за цветна снимка нова, та ще видим кога ще е ЗЕТ.
Аз правих биопсия преди първия опит ,и   беше ок,сега преди втория пак ,но се оказа че нещата не са добре ,слагаха лекарство и скоро ще очаквам да разбера дали е имало ефект .Доверявам се напълно на др Персенска ,успех от мен!
*
« Отговор #21 -: Май 30, 2012, 10:43:54 am »
Здравейте, момичета!
Реших и аз да се запиша в новата темичка. Дано да е късметлийска!
На 28.05. върнахме един свеж ембрион, заедно с два размразени. Има нужда от Вашата подкрепа, защото се чувствам малко притеснена. Надявам се този опит да е нашия и след 13 дни да се отчета с положителен тест. :?
*

Insomnia

• *
  • 5
  • как така някой претендира, че може да ми даде "клю
« Отговор #22 -: Май 30, 2012, 10:45:57 am »
Здравейте и от мен в новата тема късмет на всички, много усмивки и сбъднати мечти на всички та и на нас. Момичета да ви споделя че ми остават няколко дни до кръвния тест и направо ацки се страхувам да отида , давам си кураж, мисля позитивно  :balk_144: но много ми е странно . :P И ВИЕ ли се чувствате така ?

« Отговор #23 -: Май 30, 2012, 11:01:17 am »
Здравейте,момичета,аз съм съвсем пресен пациент на клиниката и д-рСтаменов.Ще ме подслоните ли в групичката?

Добре дошла и късмет!

disi22, Insomnia, стискам палци за многоцифрен резултат на теста  :crossfingers:
« Отговор #24 -: Май 30, 2012, 11:27:12 am »
Еййй колко много сте изписали и не можах да се цопна на първа страничка  :P
Успех на всички и дано скоро всички се преместим в една друга тема  :goodluck:
« Отговор #25 -: Май 30, 2012, 11:47:19 am »
Здравейте,първа съм,
Браво, Deniii, благодарим ти, уважавам смелите хора.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #26 -: Май 30, 2012, 11:47:53 am »
Момичета следя ви изкъсо какви ги вършите  :)На всички бременни - да доведете нещата до успешен карай и на всички в процедура стискам палци за положителни резултати!
Disi22,този път никакви волности с пътувания и изпити и вярвам ,че това ще е твоя успешен опит! :)
Insomnia,успех и на теб и спокойно  :crossfingers:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #27 -: Май 30, 2012, 12:03:09 pm »
Disi22,Insomnia, стиснати палци и от мен, момичета :) Очакваме първите добри новини в новата тема :)

И от мен късмет на всички!

Момичета, как се правеше биопсията - първо проследяване и след овулация или?

Да, така е. Аз тъй единият път имах задържан фоликул и ме отложиха, тъй като не се спука и от прегнила. Следващите пъти изобщо нямах овулация и при четирите ми биопсии бях на естрофем и утрогестан, който включвахме 5 дена преди биопсията, за да се имитира, че е имало овулация. И правих няколко РВМС+ някакво друго лекарство. Накрая резултатите бяха перфектни, но имплантация пак нямаше. Сега ще видим до къде ще го докараме с биопсиите и новото лекарство, което док предлага за мен.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #28 -: Май 30, 2012, 12:23:29 pm »
Здравейте момичета :D
И аз да се запиша в новата тема. Дано се напълни с много  :bfp: резултати. :crossfingers:
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #29 -: Май 30, 2012, 13:57:45 pm »
Записвам се и аз в новата темичка с надежда да ми е на късмет :)Да попитам,по дълъг протокол колко дни горе-долу трае стимулацията,на мен днес ми е трети :cheerleader:
моята стимулация по дълъг протокол беше 10 дни, на 11 овитрел, но зависи от това колко бързо растат фоликулите и стойностите на Е2 и Прогестерон> Моите в деня на овитрела бяха Е2 -2930, Прогестерон - 1.92 и около 10-12фуликули, извадихме 5Я.
3Я днес на трети ден са вече на 4 деления и 1 на 3 и 1 не се оплоди!Не са ме извикали още за трансфер!
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #30 -: Май 30, 2012, 14:04:15 pm »
Здравейте, момичета!Отдавна ви чета, но сега се престаших да ви пиша.Март месец правихме ИКСИ по дълъг протокол, но за съжаление не беше успешно.След като спрях лекарствата на 14.04 ми дойде и след това вече 46 дена нямам цикъл.Четох, че е нормално, но все пак колко време е нормално да ти закъснее
*
« Отговор #31 -: Май 30, 2012, 15:42:40 pm »
Благодаря за подкрепата!
Sara68, този път ще гледам да почивам повечко и да се пазя от излишно натоварване, въпреки, че док каза, че съм максимално близко до естествената бременност и не би следвало да се ограничавам особено. Да си пия лекарствата и много - много да не му мисля.  :lol: :lol: :lol:
 :bighug:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #32 -: Май 30, 2012, 15:45:22 pm »
Записвам се и аз в новата темичка с надежда да ми е на късмет :)Да попитам,по дълъг протокол колко дни горе-долу трае стимулацията,на мен днес ми е трети :cheerleader:

Моята първа стимулация беше по дълъг протокол и беше 16-17 дена, но при повечето момичета е по-кратка.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #33 -: Май 30, 2012, 15:57:47 pm »
Айде, току-що ме споходи обаждане от ФАР, баш на рождения ден - дано не си остана до тук с късмета
« Отговор #34 -: Май 30, 2012, 15:59:53 pm »
Честит ти рожден ден Тара и честито обаждане от Фонда! Ще успеете ли да се напавите процедура преди лятната отпуска на докторите. Когато и да е - пожелавам успех!
« Отговор #35 -: Май 30, 2012, 16:01:13 pm »
Тара,ЧРД!!!!!Много,много късмет занапред,виж какъв хубав подарък получи :D
Аз се върнах от клиниката.Много сме пораснали за 2 седмици,прилича на извънземно :D,сърцето биеше като парен локомотив.Вече сме в 8-ма седмица,термин,живот и здраве-10.01.2013г.
*
« Отговор #36 -: Май 30, 2012, 16:03:04 pm »
Дълъг протокол 20.03.- блокаж. На 31.03. - МЦ. От 05.04 до 15.04. включително стимулация = 11 дни. На 16.04. овитрел. На 18.05. пункция. На 23.04. - 5-ти ден ми ги върнаха.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #37 -: Май 30, 2012, 16:09:26 pm »
Айде, току-що ме споходи обаждане от ФАР, баш на рождения ден - дано не си остана до тук с късмета
ЧРД Тара. Започнала си с подаръците - обаждане от ФАР. Да ти се сбъдне желанието!
Успех.
И аз съм в очакване. Обаче чакам и ФАР, чакам и лелката след дълг протокол. И гадая дали ще изпреваря лятната отпуска :ask:. Съмнителна работа.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #38 -: Май 30, 2012, 16:14:49 pm »
Здравейте и от мен.Записвам се с голяма надежда, тъй като ми предстои втори опит ИКСИ, но този път по къс протокол. Четох, че дните на стимулация са по-кратки,отколкото при дълъг протокол. Има ли и др., които очакват да започнат като мен или да споделят опит. Стискам ви палци.
*
« Отговор #39 -: Май 30, 2012, 16:18:21 pm »
Тара, честит ти рожден ден.Интересен подарък, очакван и носещ много вълнение и въпроси.Дано ти върви така на хубаво.

Перличка, пожелавам ти един не много инатлив Козирог :)