0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #260 -: Юни 11, 2012, 22:51:42 pm »
Поръчахме девойка на доктора, но и пак да е момченце, няма да правим рекламация :P

« Отговор #261 -: Юни 11, 2012, 23:12:42 pm »
Поръчахме девойка на доктора, но и пак да е момченце, няма да правим рекламация :P

Пък и вече имате опит с момче  :D
« Отговор #262 -: Юни 12, 2012, 00:29:21 am »
Момичета, другият месец става една година, от както замразихме ембрионите. Ако искаме да се откажем на място ли трябва да се отиде? А за продължаване на замразяването колко се плаща и може ли да се плати без да се ходи до София?
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #263 -: Юни 12, 2012, 09:03:08 am »
Момичета официално да съобщя 12 дни след ЕТ, получих цикъла си съвсем нормален, ЧХГ - 0.00.
Благодаря на всички за подкрепата и пожелавам много положителни тестове и емоции.
Ще се боря до край, за да те имам!
« Отговор #264 -: Юни 12, 2012, 09:07:33 am »
Момичета, другият месец става една година, от както замразихме ембрионите. Ако искаме да се откажем на място ли трябва да се отиде? А за продължаване на замразяването колко се плаща и може ли да се плати без да се ходи до София?

По банков път можеш да платиш, получаваш анекс за удължаване на договора, цената мисля беше 300-400лв. не съм сигурна. Аз моите ги пазя.
« Отговор #265 -: Юни 12, 2012, 10:22:03 am »
Знаете ли дали се обаждат ембриолозите за да си продължим договора за замразените ембриони?!! На мен ми изтече вчера една година, откакто съм ги замразила и никой не ми е звънял?!
*
« Отговор #266 -: Юни 12, 2012, 10:57:52 am »
Вале :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,ще чакам да прочета от тебе най-хубавите новини!

Тази такса оплождане от къде я измислиха,значи??????То не стига всичко друго ми съвсем да ни отънеят джобовете!

Аз чакам обаждане да ми потвърдят хистерото за понеделник.Пуснах си и всички изследвания да съм готова да пътувам абаче пак ме прецакаха-нали съм от малък град и за по-сигурно изследванията се правят другаде -в случай Добрич.Личния обаче е на почивка и ми ги пусна като написа на една бележка,която изпрати в лабораторията да ми ги пратят по пощата.Е пратиха ми резултатите,но в плика се оказа,че има само вирусология.Другите резултати ги няма!!!!!!!Голям съм карък,сега се чудя дали да отивам в Добрич да си ги търся или да ги пускам в Малинов сутринта преди хистерото?????
« Отговор #267 -: Юни 12, 2012, 11:03:08 am »
Pimi най добре ги пускай в Малинов ,много успех ти пожелавам ,всичко да мине без проблеми  .
Благодаря ,за палчетата ,че въпреки изчетеното душицата ми е свита .
*
« Отговор #268 -: Юни 12, 2012, 11:11:57 am »
Пими, звънни и провери в лабораторията първо. Успех ти желая!

За всички стиснати палци.
*
« Отговор #269 -: Юни 12, 2012, 11:55:57 am »
Пими, звънни и провери в лабораторията първо. Успех ти желая!

Звъннах няколко пъти,но никой не ми вдига.Изхабих си направленията напразно.
Днес ми потвърдиха хистерото.
« Отговор #270 -: Юни 12, 2012, 14:35:12 pm »
здравейте момичета отдавна ви чета,но не смея да пиша.Накратко исторята ми:при мен всичко е ок.мъжа тежка олигоазоспермия(немога да го прочета точно,прощавайте ако го бъркам)02.2012 ИКСИ 6я,4оплодени изчакахме до 5ден(бластоцист)няма трансфер умряха.сменихме клиниката и сега сме при вас.пуснахме генетични,цветна снимка и други изследвания SDI и т.н.всичко е ок.Утре ми предстои оперативна хистероскопия и дай боже другия месец да стартираме самофинансиран опит.Въпроса ми в може ли някой от момичетата в процедура да ми сподели на лични,горе-долу колко ще ми струва опита ИКСИ(дълъг протокол)и хистероскопията,да мога да си направя сметка на финансите.
п.с.извинявам се за дългия пост и успех на всички момичета в процедура и тлъсто чхг на чакащите!!!
« Отговор #271 -: Юни 12, 2012, 14:53:53 pm »
Здравейте, момичета интересуваме на някоя от вас дали са й правили някаква процедурка за увеличаване на лигавицата на 1-3 ден от цикъла. Миналия месец щяхме да правим ЗЕТ, но лигавицата ми беше много тънка и го отложихме. Стаменов ми каза да отида на 1ви ден от цикъла да ми го направят, аз му обясних че е трудно с часовете и той каза че до 3ти ден може. Та на мен от днес ми зацапва, но немога да кажа, че ми е първи ден, обадих се за час и ми записаха за четвъртък, ако си смятам цикъла от утре тогава ще ми е 3-ти ден, но пък днес имам зацапване.Ако на някой са му правили тази процедура може ли да ми каже на кой ден е най-добре и дали няма да е късно за мен в четвъртък?!  
*
« Отговор #272 -: Юни 12, 2012, 15:40:02 pm »
Знаете ли дали се обаждат ембриолозите за да си продължим договора за замразените ембриони?!! На мен ми изтече вчера една година, откакто съм ги замразила и никой не ми е звънял?!

Ние замразихме 2010г. и платихме 300лв. 2011г се обадих и преведох още 300лв. Беше ми изпратен Анекс по емейл. За съжаление тази година не мога да се свържа с клиниката. Постоянно ми дава заето  :( Договора изтече март месец и съм мн притеснена, а искам да удължа с още една година... И мен горещо ме вълнува дали ще ме информират, ако решат да ги размразят.
« Отговор #273 -: Юни 12, 2012, 16:03:22 pm »
Момичета,вкарах се в приключение с климатика в колата.Уж внимавах,ама си докарах запушен нос и гърлото ме боли.Имате ли идеи с какво може да се лекувам?
*
« Отговор #274 -: Юни 12, 2012, 16:07:04 pm »
Момичета,вкарах се в приключение с климатика в колата.Уж внимавах,ама си докарах запушен нос и гърлото ме боли.Имате ли идеи с какво може да се лекувам?
Кармолис, бонбони - билкови, от аптеката. На мен ми отпушиха носа, взех ги без да очаквам особен ефект.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #275 -: Юни 12, 2012, 16:08:25 pm »
ileini аз се обадих на телефона на секретарките (не за часове) от първа страничка на темата. Те ми изпратиха анекса към договора за замразяване. Успях да се свържа на второто позвъняване. Бъди по-настойчива. 
bluerose по-добре ги потърси ти, едва ли ще започнат да звънят на всеки за потвърждение.
mgstraсилно стискам палци и чакам новини. Този път една пухкава девойка.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #276 -: Юни 12, 2012, 18:01:48 pm »
Е,disi22 много се надявах друго да прочета за теб,но.....с вяра и надежда към следващия опит :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #277 -: Юни 12, 2012, 18:15:07 pm »
Утре ще звъня в клиниката.
Благодаря ви за отговорите.
« Отговор #278 -: Юни 12, 2012, 19:12:40 pm »
И аз се връщам от преглед с високо ФСХ.Док предложи лекарства за 3 месеца,за да починат яйчниците и после ще го мислим.
Някой пил ли е Естрофем,Дуфастон и Аспирин по схема за високо ФСХ,моля нека ми пише,как се е чувствал и има ли ефект
« Отговор #279 -: Юни 12, 2012, 19:49:25 pm »

Само с хомеопатични лекарства (Осцилококциум помага единствено при първи симптоми)и хомеопатични капки за нос и бонбони за смучене. На твое място бих се обадила на спешния, за да ми препоръчат какво конкретно да купя от аптеката, защото там изборът е голям... Не предприемай самолечение, а се довери единствено на докторите.
Бързо възстановяване!