0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #460 -: Юни 29, 2012, 13:28:34 pm »
sole много съжалявам, но не се отказвай, продължавай напред, вярвай че ще стане!                                     Успех ти желая занапред!
« Отговор #461 -: Юни 29, 2012, 13:34:02 pm »
sole, съжелявам за отрицателния резултат  :(. Поплачи си, но се успокой. Ние сме борбени момичета и не се предаваме. Винаги има надежда в следващия път. Бъди спокойна и вярвай в успеха. Сега ти съчувствам, много пъти и аз съм била в твоето състояние, знам, че те боли и страдаш, но бъди силна, не унивай.  :bighug:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #462 -: Юни 29, 2012, 13:45:12 pm »
sole, много съжалявам :( Поплачи си сега, изживей си мъката, но вярвай, че и ние ще успеем следващия път  :bighug:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #463 -: Юни 29, 2012, 14:11:07 pm »
Момичета, който не е гледал д-р Шефкетова вчера по БТВ, моля заповядайте http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/875342001-Ima_li_bum_na_rajdaniyata_in_vitro.html
« Отговор #464 -: Юни 29, 2012, 14:40:07 pm »
Соле, съжалявам.. Много е тежко, всеки път толкова надежда ...

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
« Отговор #465 -: Юни 29, 2012, 16:36:30 pm »
Момичета може ли на лични телефон на д-р Стаменов и д-р Персенска.Благодаря ви.
« Отговор #466 -: Юни 30, 2012, 10:10:33 am »
Няма проблем веднага след хистероскопия да се стартира опит. така е заченат първия ми син. :wink:
благодаря за отговора и дано и при мен така се получи :wink:

п.с. Соле много съжалявам,но не се отчайвай следващия път ще стане,бъди силна!!!
*
« Отговор #467 -: Юни 30, 2012, 19:12:30 pm »
Соле, болката е голяма ,поплачи си и после горе главата ,мисли позитивно и само хубави неща ще ти се случват ...аз все още не сам се отказала ,че някой ден ще гушкам моето бебе ..
« Отговор #468 -: Юни 30, 2012, 20:20:25 pm »
Моят втори опит приключи с отрицателен тест...много ми е тежко! Не спирам да плача :balk_145: и съм сама в къщи!Ще се поболея от мъка,нямам сили да се боря вече  :balk_144: Боли ме,много ме боли,душата ме боли...
Това все едно аз съм го писала! Чувствам се по абсолютно същия начин миличка:( с тази разлика,че аз се крия,за да плача - не искам да натъжавам мъжа ми допълнително, на него му е достатъчно мъчно.
Втори опит,дълъг протокол, всичко вървеше повече от добре, трансфер на 2 бластоциста, лепило, добра биопсия преди това. На 12 ден - кръвен 0.00, а на 13ден отрицателен уринарен. И при двата опита явно е нямало имплантация. С мъжки фактор сме.  Определено е по-тежко от първия път, залагаме големи надежди с всеки изминал опит и неуспеха те смазва и шокира просто.
Зная,че трябва да продължим, но как?!? Мисля си вече,че винаги ще го има страха от нов неуспех. А така вярвах,че ще стане този път.....
Съжалявам,че ви натоварвам момичета с моите преживявания, но проста на sole  ме трогна ужасно много. По-добре не бих написала това,което чувствам!
« Отговор #469 -: Юни 30, 2012, 23:20:26 pm »
Не сте единствените в това положение. И аз след 2 неуспехА се чувставм като буклук, парцал, който не е способен да забременее. Най голямия страх ми е след като извадят яйцеклетките дали ще се развиват. при нас и при двата опита ИКСИ яйцеклетките не се деляха както трябва и всички до една с фрагментации. Абсурд да докараме ембриони до 5 ден.СЪС зор до 3 ден.  Отчаяна съм. И никой незнае какъв е проблема ни. Сега може би било мъжки фактор. ама Може би, никой не е сигурен в нищо. Да сме пробвали били с донор за да видим дали има разлика. То така им е лесно дайте да пробваме с донор,само за проба , а ние не сме били длъжни след това да ги искаме оплодените от донор яйцеклетки , и сме можели да ги изхвърлим, а ние че плащаме 7000 лв за това, никои не ни пита. Тия пари не падат от небето. сега сменям клиниката и отивам в Надежда , да видим какво ще ни кажат. но докога ще ни издържат силите, отганизма и психиката незнам. Че и финансово. Ох направо ме е страх като си помисля че искам след 3 месеца да прообвам 3 опит Икси. дано ембрионите се делят както трябвакато начало, пък после ще мисля чак за имплантацията. Гледам всички хора по улиците с деца и стари и млади и цигани, и болни и всеки успява. Какво боже толкова пък да ни има че да не заслужим най обикновеното и нормално нещо да имаме собствено дете. На 39 год съм и водя борбата от доста време...и нито един път не забременях. ох кошмар, ще се гръмна вече. Направо много е тежко
« Последна редакция: Юни 30, 2012, 23:26:45 pm от maja73 »
« Отговор #470 -: Юли 01, 2012, 07:11:09 am »
Много често и аз се чувствам в същото положение,неспособна да има деца и второ качество човек.Убийствено е да гледам всеки ден безхаберието на родителите към собствените си деца,които уж са "чакани" с много любов.Работя с деца и всеки ден се чувствам още по-гадно,че аз нямам свое детенце.Вече дори въпроси от рода "Кога ще раждам, не ме вълнуват?".Очаквам третия си опит с надежда,че той ще е последен и най-накрая Господ ще се смили над нас.Maja73 аз съм забременявала ,но от това не се чувствам по-добре.Благодаря Ви,че Ви има вас и форума за да ни е по лек пътя в борбата за дете.
« Отговор #471 -: Юли 01, 2012, 07:12:40 am »
Момичета, знам че е тежко, но два неуспешни опита не бива да ви травмират толкова  :bighug:
Боли, знам, но трябва да се изправите и да продължите.

Майче, ако на мен ми кажат такова нещо, ще ги удуша собственоръчно! Бягай далече от такива "лекари".
« Отговор #472 -: Юли 01, 2012, 11:38:16 am »
 :balk_144:
« Отговор #473 -: Юли 01, 2012, 12:17:45 pm »
:balk_144:
уффф, не бъди тъжна и вярвай, че от тук нататък всичко ще се оправи и ще успеете.
Ти не беше ли късметлийката, която успя да си запише час при д-р. Стаменов бързо и безпроблмно?:) Само това е знак от Господ , че нещата ще си дойдат на мястото:)
Иначе и без да ти чета историята веднага предполагах при кой доктор си била досега :?....ей, прочетох ти старите постове и се убедих :lol:
Късмет от тук нататък и мисли положително!
ПС: Аз не бих постъпила толкова бързо за 3-то ICSI докато не се подхвърлят всички възможни пичини и при теб и при мъжа ти. Винаги има причина или обикновено са повече причини. За мъжете се откриват по-лесно. Вие имате ли SDI тест? А имуологични,генетични,хистероскопие, биопсие или хубава снимка? Да не питам за лапараскопие, която според мен е абсолютно задължително при положение, че правите ICSI, IVF или дори инсеминации. Ами, ако имаш ендометриоза и яйцеклетките ти са без качество? Това нима с ехографа ли се разбира?!?.....Имунологичният проблем също не е за пренебрегване. Действай бързо и говори с д-р. Стаменов , че искаш да остраниш всички възможни причини преди следващата стимулация. Моето лично мнение е , че е много опасно да с подложиш на стимулциии едни след друга без да се знае къде точно са причините...за мен това е вредно емоционално,финансово и дори здравословно....ами с 7000 лв е невъзможно да не изкочи причинта +1 процедура ICSI ще правиш в новата клиника с тези пари  :wink: Успех ти пожелавм и много късмет! yahoo_17
« Отговор #474 -: Юли 01, 2012, 12:37:50 pm »
Благодаря ти, ако може да се каже че съм късметлиика, аз съм тази която лесно успя да запише час при Стаменов без никакви връзки и познати и наистина се надявам това да ми е късмета. преди 2 години започнахме със стимулации като ме следяха и ни казваха кой е удачния момент да правиме секс, защото сме били имали голям шанс да стане по естествен начин. Така 6 месеца, после направихме 3 инсеминациис стимулации..отново нищо, след това в Щерев започнахме с ИКСИ/ 2 бр. много силни стимулации 450 на ден(което значи и скъпи), доста фоликули(12/13) и нищо накрая.от всичко това ми е правена само цветна снимка (тръбите са проходими), и основните полови хормони,АМХ/който ми е 1,4 ( нисък е ) но пък ФСХ ми е ОК. на съпруга ми разширена спермограма/която е по скоро добра, само морфологията е 6/8% по Крюгер, всичко др. е нормално.И 2 ОПИТ БЕ С КО КУЛТИВИРАНЕ. Като попитах след 2 неуспешно ИКСИ лекарката за СДИ тест , генетични и имунологични каза че не било неоходимо в нашия случай и че предложението да пробваме с донор било вид тест да се види дали качеството на сперматоз. не е добро или има проблем и с яйцеклетките.ТОВА ТОТАЛНО МЕ ОТБЛЪСНА като логично решение, Без каквито и да било изследвания да ме карат да правим такъв опит за мен си е чиста подигравка и хвърляне на толкова пари на вятъра. затова се обадих в клиника Надежда за съвет и ако може да запиша час, и те ми казаха че юли ще ме чакат за среща с Др Стаменов.сега юли ще искам да  ни се направят абсолютно всички необходими изследвания и като излезе резултата  ще говоря с Др Стаменов да подготвим сл Икси. Проблема е че не живея в БГ и за за всеки опит си е голяма организация с пътуването. не става да ме викат всеки месец. просто всичко трябва да е организирано предварително за да зная за колко време престой в БГ да си вземам билет. сега ще остана 1 месец в БГ за да успеем да направим всичко необходимо като изследване, Дано Др Стаменов да намери решение на проблема ни. Явно си мислят че щом живея в чужбина имам пари, а как да обясня че не работя от 2 години защото съм постоянно в процедури и че сме само на 1 заплата.
« Последна редакция: Юли 01, 2012, 13:18:39 pm от maja73 »
« Отговор #475 -: Юли 01, 2012, 14:11:26 pm »
Майче, горе главата! Ще успееш  :bighug:
« Отговор #476 -: Юли 01, 2012, 14:50:46 pm »
Здравейте момичета, от къде мога да намеря Прегнил 5000 ?
« Отговор #477 -: Юли 01, 2012, 15:11:20 pm »
maja73, горе главата! Въпреки всички трудности накрая и ние ще успеем. И аз съм на прага на трети опит и никак не ми е лесно, но толкова много се надявам, че този път ще успея. Интересно ми е кой лекар ти предлага това безумие да хвърлиш 6000-7000 лв. е така просто, за да ти замажат очите, че все пак правят нещо, за да открият проблема, па видиш ли после, ако няма някакъв резултат ще търсят друг вариант?!? 8O
Толкова ли е труден пътя към щастието?!?
*
« Отговор #478 -: Юли 01, 2012, 16:47:34 pm »
Мая е написала, че й го е предложила лекарка от Щерев.

И от мен едно голямо "Не се отчайвайте, момичета!".
Знам какво ви е. Може би ще ви прозвучи странно, но аз никога не съм се чувствала непълноценна затова, че не се получава. Обичана съм, обичам, аз и хората, които обичам сме здрави, реализирала съм се професионално и мисля позитивно.
Правили сме 4 инсеминации и 4 ИКСИ процедури.
След 15 години брак, сега съм бременна с близнаци. Много сме щастливи и същевременно се притеснявам дали всичко ще е наред.
Моля се Господ да бъде с нас!
Нека бъде и с вас и помнете, че наистина винаги има Надежда!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #479 -: Юли 01, 2012, 19:44:16 pm »
И от мен едно голяяямо "Не се отчайвайте, момичета"!. Аз имам една инсеминация, два опита ин витро, едно ИКСИ и три ЗЕТ. Ествествено болката ми след всеки неуспех е голяма, но за миг не съм си помисляла да се откажа. И аз като Боги обаче никога не съм се чуствала непълноценна, че не се получава. С мъжа ми сме заедно от 14 години, обичаме се много и никога репродуктивните ни проблеми не са били проблем в отношенията ни, след две седмици даже ще се женим :) Аз твърдо вярвам, че ще си имаме нашето бебе и че това просто е въпрос на време. Сега ще видим дали ще имам резултат новата стратегия на д-р Стаменов. Ако пак не стане, съм решила да отидем поне за консултация в чужбина, но ще се преборя докрай за мечтата си. Само да сме живи и здрави и да има работа. Стискам палци на всички ви и не губете надеждата си, решение винаги  има :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)