Благодаря ти, ако може да се каже че съм късметлиика, аз съм тази която лесно успя да запише час при Стаменов без никакви връзки и познати и наистина се надявам това да ми е късмета. преди 2 години започнахме със стимулации като ме следяха и ни казваха кой е удачния момент да правиме секс, защото сме били имали голям шанс да стане по естествен начин. Така 6 месеца, после направихме 3 инсеминациис стимулации..отново нищо, след това в Щерев започнахме с ИКСИ/ 2 бр. много силни стимулации 450 на ден(което значи и скъпи), доста фоликули(12/13) и нищо накрая.от всичко това ми е правена само цветна снимка (тръбите са проходими), и основните полови хормони,АМХ/който ми е 1,4 ( нисък е ) но пък ФСХ ми е ОК. на съпруга ми разширена спермограма/която е по скоро добра, само морфологията е 6/8% по Крюгер, всичко др. е нормално.И 2 ОПИТ БЕ С КО КУЛТИВИРАНЕ. Като попитах след 2 неуспешно ИКСИ лекарката за СДИ тест , генетични и имунологични каза че не било неоходимо в нашия случай и че предложението да пробваме с донор било вид тест да се види дали качеството на сперматоз. не е добро или има проблем и с яйцеклетките.ТОВА ТОТАЛНО МЕ ОТБЛЪСНА като логично решение, Без каквито и да било изследвания да ме карат да правим такъв опит за мен си е чиста подигравка и хвърляне на толкова пари на вятъра. затова се обадих в клиника Надежда за съвет и ако може да запиша час, и те ми казаха че юли ще ме чакат за среща с Др Стаменов.сега юли ще искам да ни се направят абсолютно всички необходими изследвания и като излезе резултата ще говоря с Др Стаменов да подготвим сл Икси. Проблема е че не живея в БГ и за за всеки опит си е голяма организация с пътуването. не става да ме викат всеки месец. просто всичко трябва да е организирано предварително за да зная за колко време престой в БГ да си вземам билет. сега ще остана 1 месец в БГ за да успеем да направим всичко необходимо като изследване, Дано Др Стаменов да намери решение на проблема ни. Явно си мислят че щом живея в чужбина имам пари, а как да обясня че не работя от 2 години защото съм постоянно в процедури и че сме само на 1 заплата.