0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #800 -: Август 12, 2012, 12:14:16 pm »
Момичета, да ви попитам, днес пак прокървих, дали трябва да се обадя на спешния или да чакам до утре, така и така ми е ден за теста?

Направо отиди в клиниката (ако си в София, разбира се) и пусни тест.
« Отговор #801 -: Август 12, 2012, 12:22:53 pm »
Момичета, да ви попитам, днес пак прокървих, дали трябва да се обадя на спешния или да чакам до утре, така и така ми е ден за теста?
Обади се на спешния за указание!!! Най-добре ще бъде днес да се видиш и с някой от лекарите, но побързай, защото в неделя следобяд понякога клиниката опустява...
« Отговор #802 -: Август 12, 2012, 20:10:42 pm »
Здравейте и от мен!Знаете ли дали някъде правят безплатни изследвания за спин,хепатит и васерман.

В Центъра за сексуално здраве. Намират се на Цар Самуил 111.

За тези които не могат да изчакат центъра за сексулано здраве до септември, да ви споделя, че днес си направихме спин, хепатит и васерман и лаборатория Рамус. Централната им лаборатория зад Сточна гара работи и събота и неделя, а цената за двамата е 87 лева. В клиниката са 150. Успех на всички  :)
« Отговор #803 -: Август 12, 2012, 22:54:16 pm »
Съни,хепатит В и С ли сте пуснали?
Звучи доста прилично -:)
мерси за инфото
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #804 -: Август 12, 2012, 22:58:57 pm »
Здравейте.Извинявам се,може би не е тук мястото,но има ли тук тема за бебеправенето,където си пишете ежедневно :) Нова съм и не откривам нищо

*
« Отговор #805 -: Август 12, 2012, 23:11:10 pm »
Здравейте.Извинявам се,може би не е тук мястото,но има ли тук тема за бебеправенето,където си пишете ежедневно :) Нова съм и не откривам нищо
Може би тази тема http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48444.0 е подходяща.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #806 -: Август 12, 2012, 23:22:24 pm »
Съни,хепатит В и С ли сте пуснали?
Звучи доста прилично -:)
мерси за инфото

Да, хепатит В и С. Едно момиче от бг мама ми го сподели и реших да го постна и тук. Излиза добра цена в сравнение с другите лаборатотрии, а ми трябва сега за вторник дай Боже.
« Отговор #807 -: Август 13, 2012, 06:44:40 am »
благодаря ти :) желая ти успех утре!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #808 -: Август 13, 2012, 14:08:25 pm »
kasmet na vsi4ki
« Отговор #809 -: Август 13, 2012, 15:04:26 pm »
Тихичко честито на видялите голямо и хубаво ЧХГ:))) Момичета, виждам,че тук се коментира основно ин-витро, но се надявам все пак някой да има наблюдения по въпроса, който ще задам. Д-р Стаменов изненадващо при последното ми посещение реши да пробваме 1-2 месеса стимулация преди да преминем към инвитро (имам 2 неуспешни инсеминации и той каза,че тези процедури са безсмилсени).Аз му обясних,че имам 8 месеца стимулация с клостил (отново неуспешни) и той ми отговори,че тази стимулация била съвсем различна, качеството на яйцеклетките било по-добро и изобщо нямало нищо общо. Аз съм малко скептична с какво толкова по-различно би могло да бъде. Дали някой е минал през подобно нещо, има ли как да се провери качеството на яйцеклетките и дали въобще има такива (доколкото знам е невъзможно,освен ако не ти направтя пункция) и дали е имало резултат? Ще съм благодарна на всяко мнение, защото това ще ми помогне да реша дали да не си губим времето и да минем директно на инвитро, или да чакаме чудеса.
Никой ли няма,който да е правил стимулации преди преди сериозните процедури?Всички ли с постъпването в клиниката са започнали директно инвитро?
*
« Отговор #810 -: Август 13, 2012, 15:08:32 pm »
Аз до сега класическо ин витро там не съм правила, имам една инсеминация и едно ин витро на ЕЦ, но такова нещо за което ти питаш не съм правила.Съжалявам не мога да помогна.

*
« Отговор #811 -: Август 13, 2012, 15:27:43 pm »
Афродита, мога само да предположа  каква точно стимулация ти предлага док, но прим. знам, че с Аримидекс се цели именно подобряване на качеството на яйцеклетките, и е лекарство отскоро прилагано.
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #812 -: Август 13, 2012, 15:29:30 pm »
Афродита, постът ти като цяло звучи доста объркано и неясно. Затова и аз самата не се наех да ти отговоря. Струва ми се, че може би не си разбрала какво точно е имал предвид д-р Стаменов.
Моят съвет е, просто следващия път, когато имаш час при него да си го разпиташ детайлно. Той винаги отговаря изчерпателно на всеки въпрос, който някоя от нас има. Успех!
« Отговор #813 -: Август 13, 2012, 17:10:53 pm »
Мерси много за отговорите,момичета. Ще питам-така или иначе то ще се разбере какво е, просто ми беше любопитно дали вас са ви третирали с нещо различно от клостилбегит по времето,когато и ако още сте опитвали нещата да се случат по естествен начин. Аз говоря (а и д-р Стаменов) само за стимулация и след това правене на секс в дните на овулацията.
« Отговор #814 -: Август 13, 2012, 18:46:40 pm »
Аз да се отчета, потвърди се отрицателния тест. :balk_146:
Записах си час, за да коментираме какво ще правим от тук нататък.
« Отговор #815 -: Август 13, 2012, 19:04:37 pm »

прегръдки, мила  :hug2: знам, че е тежко и много боли. поплачи ако ти помага и после а нови сили напред. Всички ще успеем!!!
« Отговор #816 -: Август 13, 2012, 19:40:27 pm »

Искрено съжалявам миличка. Пожелавам ти следващият път да успеете  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #817 -: Август 14, 2012, 09:54:05 am »
Благодаря на вси4ки за бързите отговори.ще проверя първо в центъра за сексуално здраве и ако не ше ходя в рамус
« Отговор #818 -: Август 14, 2012, 11:40:07 am »
4ESTIT ROJDEN DEN, d-r Persenska! S pojelania za mnogo zdrave,shastie i kasmet
« Отговор #819 -: Август 14, 2012, 13:30:40 pm »
Момичета, какво знаете за донорските програми на клиниката?

При мен кръвният тест днес беше отрицателен и смятам, че с оглед на напредналата ми младост това е единствената възможност. Докторът също го потвърди.

Предварително благодаря на тези, които ми пишат.