0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда-тема 14
« Отговор #320 -: Юни 15, 2012, 19:21:54 pm »
Браво, Вале! Успя! Аз също ти желая лека и безоблачна бременност, а след девет месеца - пухкаво здраво бебче! :bori_002:
Време е да променим настроението в темата!
 :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
« Отговор #321 -: Юни 15, 2012, 19:47:15 pm »
Момичета,някай знаели каква е цената на биохимичния скрининг,който се прави в 12-13 г.седмица,и какво всъщност представлява този скрининг,изобщо не ми е ясно???
« Отговор #322 -: Юни 15, 2012, 20:22:59 pm »
my bebe, тук можеш да прочетеш какво е биохимичен скрининг:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=438&Itemid=36
Аз платих 43 лв за БХС 11-14 г.с. с реактиви на СБАЛАГ "Майчин дом".
Ето и цените в Майчин дом:
http://www.maichindom.com/bg/prices/
« Отговор #323 -: Юни 15, 2012, 22:52:19 pm »
здравейте и от мен,в неделя е и моята пункция и искам да попитам някои знае ли как се разпределят лекарите на пункциите?те ли си избират сами кой на кого пункция да направи или на случаен принцип?
« Отговор #324 -: Юни 15, 2012, 23:13:43 pm »
Честито на Валерия!Лека и безпроблемна бременост!
Информацията,че клиниката няма да работи от 30 юни до 5 юли ме притесни.Аз имам час на 02 юли за д-р Сигридов.Никой не ми се е обадил да ми каже ,че се отлага.Чудя се дали аз да се обадя да питам.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #325 -: Юни 16, 2012, 10:45:25 am »
:cheerleader: Случи се чудото и на мен ,не мога да повярвам
ЧХГ-68.2 -11 ден

Видя ли,а ти беше тръгнала да го отписваш този опит :)Много ще ти стискам палци всичко да се развива добре - да видите плодно сакче,после да чуете сърчице и после лека и безпроблемна бременност  :bighug: preggo
*
« Отговор #326 -: Юни 16, 2012, 10:48:12 am »
Denii, пункциите са на случаен принцип, поне на мен като ми правеха.Стаменов беше там и той правеше в момента, нито аз съм си избирала, нито той ме е избирал.

За първичния, честно нямам вече никакъв спомен.

« Отговор #327 -: Юни 16, 2012, 10:50:59 am »
Вале, честито и от мен  :P От сега всички със затаен дъх ще очакваме следващия мнооооого положителен резултат  :P Да повлечеш краче и после и ние след теб  :cross:
*
« Отговор #328 -: Юни 16, 2012, 21:20:09 pm »
здравейте и от мен,в неделя е и моята пункция и искам да попитам някои знае ли как се разпределят лекарите на пункциите?те ли си избират сами кой на кого пункция да направи или на случаен принцип?

Пункцията е прави лекаря който те следи.
« Отговор #329 -: Юни 16, 2012, 23:22:33 pm »

Пункцията е прави лекаря който те следи.
не е гаранция
последния път ме следеше персенска, в един момент дойде стаменов и казва " аз ще влезна тук" и така.. на пункцията ми беше той.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #330 -: Юни 17, 2012, 00:58:01 am »
Като правих ин витрото бях и при 3-мата доктори на прегледите, пункцията ми я прави д-р Стаменов, трансфера д-р Персенска, аз предпочитания съм нямала.
*
« Отговор #331 -: Юни 17, 2012, 08:16:50 am »
И аз така.Биопсия при д-р Шефкетова,хистеро и пункция при д-р Стаменов,проследяване и трансфер при д-р Персенска.Момичета,да ви питам за Клексана.Аз сама не мога да си ги бия,снощи дойде една мед.сестра(съседка) да ми сложи инжекцията.Е,много ме заболя ви казвам!Направо се изпотих от болка :balk_153: То и без това корема ми е посинял от Гонала и Мерионала  :( Къде ще ми бие довечера следващата-не знам.И при вас ли е така?Нали в корема се бият,подкожни са?Няма ли друг начин,например в ръката? :ask:    П.С.Браво, Вале!Желая ти лека и безпроблемна бременност!Аз съм се зарекла,че този път няма да бързам с теста.Ще го направя след 2 седмици!!!Обещала съм си! :lol: Пък да видим!
« Последна редакция: Юни 17, 2012, 08:22:54 am от sole »
« Отговор #332 -: Юни 17, 2012, 10:24:53 am »
И аз така.Биопсия при д-р Шефкетова,хистеро и пункция при д-р Стаменов,проследяване и трансфер при д-р Персенска.Момичета,да ви питам за Клексана.Аз сама не мога да си ги бия,снощи дойде една мед.сестра(съседка) да ми сложи инжекцията.Е,много ме заболя ви казвам!Направо се изпотих от болка :balk_153: То и без това корема ми е посинял от Гонала и Мерионала  :( Къде ще ми бие довечера следващата-не знам.И при вас ли е така?Нали в корема се бият,подкожни са?Няма ли друг начин,например в ръката? :ask:    П.С.Браво, Вале!Желая ти лека и безпроблемна бременност!Аз съм се зарекла,че този път няма да бързам с теста.Ще го направя след 2 седмици!!!Обещала съм си! :lol: Пък да видим!
Първо ,за клексана ,аз си го биех сама и ме болеше,че и такива синини имам ,които вече седмица не минават ,просто я помоли малко по бавно да вкарва иглата.
И аз се бях зарекла,че ще чакам 2 седмици ,но като ми изкърви толкова ,реших че всичко е свършило и по добре да съм наясно ,отколкото да се тормозя още седмица. :D Есега си лежа и непротестирам.Пожелавам ти такъв резултат от все сърце.Успех!
« Отговор #333 -: Юни 17, 2012, 10:43:52 am »
Аз също си бия клексана сама - боли, да, но като се вкарва по-бавно разтворът, като че ли болката е по-поносима. Забелязвам като страничен ефект, че коремът ми е някак по-твърд. Не знам дали от клексана, само 3 инжекции досега съм си сложила, но определено на последната беше по-твърд от първата.

"Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин"
« Отговор #334 -: Юни 17, 2012, 11:16:22 am »
На мен днес ми беше клексан№51 :(Съпругът ми ги бие,сама не мога да се пробода.Много боли .Корема ми е син,подут,твърд,целия на дупки.Питах д-р Персенска къде още могат да се бият инжекциите и ми каза отпред на бедрата и на ръцете над лакътя от задната страна.Още не сме пробвали там.Много се надявам да не трябва до раждането да ги бием тези инжекции.И наидтина разтвора трябва да се вкарва много бавно.
« Отговор #335 -: Юни 17, 2012, 11:22:15 am »
Аз съм много благодарна ,че ми го спряха след прокървяването,ноо си мисля дали не може да се замести с аспирин протект,по евтин е и няма тази болка,моля ако някой е наясно да ни просвети и нас,че ад не вдявам .
*
« Отговор #336 -: Юни 17, 2012, 11:40:35 am »
Аз съм много благодарна ,че ми го спряха след прокървяването,ноо си мисля дали не може да се замести с аспирин протект,по евтин е и няма тази болка,моля ако някой е наясно да ни просвети и нас,че ад не вдявам .
Аз си биех клексан до предната седмица, когато ми зацапа на няколко пъти и д-р Стаменов ми го спря.
Синини не съм имала въобще. Биех си го сама. След 9 г.с. установих, че кожата на корема ми е по-опъната и по-трудно си забивам иглата. Вадех инжекцията от хладилника и я оставях на стайна температура. Болката идва, ако е студен разтвора и натискате буталото твърде бързо.
За клексана са ми казвали, че е по-добре да се апликира той, тъй като не прониква през плацентата, за сравнение с аспирин протект.
Пък, Валерия, на теб и на мен са ни го спряли, за да няма прокървявания. Аспирин протекта има същото въздействие - съдоразширяващо, затова и не са ти го заменили с него.
« Последна редакция: Юни 17, 2012, 11:42:52 am от Bogi »
« Отговор #337 -: Юни 17, 2012, 12:21:56 pm »
Bogi, в хладилник ли държеше Клексана? На мен ми казаха от аптеката в Малинов на стайна температура и не съм го слагала изобщо в хладилник.
« Последна редакция: Юни 17, 2012, 12:24:29 pm от Ягодка »

"Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин"
« Отговор #338 -: Юни 17, 2012, 12:28:46 pm »
Хм,и на мен ми казаха,че се държи на стайна температура.
*
« Отговор #339 -: Юни 17, 2012, 13:46:50 pm »
Момичета - ще ми каже ли някой със сигурност нашата клиника има ли ИМСИ.
Видях, че го има обявено на сайта на клиниката. Но на места пишат, че ИМСИ-то е на Малинов, не на ЦРЗ "Надежда". Пък го били ползвали екипа на д-р Стаменов, ама от как и новата ин-витро клиника се е пръкнала не го ползат..... Абе не мога да се съсетя вече кво става ..... А ми е важно заради предстоящ опит.
Ако е питал някой или пък е използвано при скоръшен опита- нека ме светне по въпроса, моля!!! И евентуално ако го имат - доплаща ли се и колко се доплаща и каквото друго се сетите!!!
« Последна редакция: Юни 17, 2012, 13:49:46 pm от mira_m66 »
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."