Да се включа, че тя седмицата ще свърши...
Мама, се крепи, интубирана е. Говорихме с шефа на отделението и с неврохирурга, който е шеф и на болницата и познайте, шефа на отделението е съгласен да се консултираме с друг лекар, хирурга не... Шефа на отделението искаше консултация с неврохирург и така, търчах при професор Романски днес, не че имаме просветление, защото от скенера нещата с мозъка са добре, а той е специалист по това. След това пак говорих с шефа на отделението и явно кандидата в кръвта е най-големия проблем в момента, защото майка ми е септична заради нея, но от вчера е на скъпо струващо и надявам се да се окаже ефикасно за нея и да се оправи, че като прочетох статистиката и лошо ми стана...
Сия, Алекс бързо ще свикне с очилата, защото ще открие, че вижда с тях прекрасно. Стефан не дава дума да се издума за махане. Колкото до детската градина, също мисля, че децата няма да и правят проблем, аз много се притеснявах, защото Стефуняка е в бебешката група и някое дете от любопитство да не му налети, но не сме имали инциденти. "Инцидентите", той сам си ги прави, баща му се е специализирал в лепене на рамки. Колкото до махането след време, не се настройвай, голям ви е диоптъра, като нашия, но със сигурност ще понамалее...