0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Луничка
« Отговор #20 -: Август 14, 2012, 16:47:25 pm »
 :goodluck: :bfp: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #21 -: Август 16, 2012, 10:28:02 am »
Вчера са правих тест от комплекта с тестовете за овулация, и беше отрицателен....
Тази Т. 37,00 не е ли ниска за бременност?
« Отговор #22 -: Август 16, 2012, 10:57:54 am »
Никак не е ниска БТ.
Ако на 16 ден ти е била Ову. може би е било рано за тест.Изчакай ден-два и пак си направи.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #23 -: Август 16, 2012, 12:33:52 pm »
Дано си права, нямам никакви симптоми....нито ми се спи, нито ставам рано, обратното вечер не мога да заспя, сутрин спя да късно.... :( Гърдите до вчера ме боляха доста, днес вече по-малко...уффф
*
« Отговор #24 -: Август 16, 2012, 18:37:27 pm »
Здравей Луничка и добре дошла :hello2:.Пожелавам ти от сърце скоро да се радваш на едно,а защо пък не и на две сладки бебчета :DСпоред мен правилно си отбелязала О съдейки по Т,този еднократен спад може  и да е за добре ,а относно теста-ясно,че нямаш търпение но е ужасно рано за него.Пожелавам ти следващия да е положителен.Успех!!! :bighug: :crossfingers:

« Отговор #25 -: Август 16, 2012, 18:49:21 pm »
Според мен пък не е толкова рано за тест, като гледам предните ти графики, лутеалната фаза при теб, като че ли е по-къса, така че не е рано за тест ... Но пък бях сигурна, че ще ти покаже две чертички :( Странно, графиката ти ми се струваше доста обнадеждаваща, аз също имах такъв спад, когато забременях, на датата, на която трябваше да ми дойде. Може би е най-добре да направиш кръвен, за да си сигурна!
« Отговор #26 -: Август 17, 2012, 09:25:52 am »
Благодаря момичета, днес Т пак е висока, ще взема Шуър чек. Теста който правих е от комплекта клиър вю, но седеше отворен повече от месец, макар че едва ли това е причина нещо да му има.
Гърдите не ме болят вече и даже си мислех, че днес Т ще е ниска....и аз не знам какво става?
« Отговор #27 -: Август 17, 2012, 10:19:50 am »
Миличка силно ти стискам палци  :bfp: :goodluck: Ама като ти гледам графиката съм сигурна, че ще има :bfp: тестче! :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #28 -: Август 17, 2012, 10:31:09 am »
Чакаме добри новини  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #29 -: Август 17, 2012, 11:48:54 am »
Тук ще излезе зайче- :bfp:-стискам здраво,но с тази хубава графика ,просто вещицата няма шанс!
*
« Отговор #30 -: Август 17, 2012, 13:11:31 pm »
 :youwoman: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #31 -: Август 17, 2012, 20:01:02 pm »
Много ти стискам палци :* Дано дано тук да изскочи едно прекрасно малко зайче :) :bfp: :goodluck: :bighug:

« Отговор #32 -: Август 18, 2012, 10:10:52 am »
Момичета имам втора бледа черта на теста, и съм Ужасно уплашена!!!
Благодаря ви за подкрепата!! Утре пак ще направя тест, а след седмица на доктор...
« Отговор #33 -: Август 18, 2012, 10:49:59 am »
Не се страхувай изобщо :) Втора черта макар и бледа е положителен тест. Направи утре още един, а за по сигурно може в понеделник един кръвен и след два дни още един за да видиш как се удвояват стойностите.Само спокойно... лежи си почивай си ако имаш възможност и се настройвай за следващите прекрасни 9 месеца.Тихичко честит от мен и прекрасни 9 месеца  :cloud9: :cloud9: :cheerleader: :bighug: :bighug: :babyflips:  и дано скоро всички те последваме. целувки :))))))

« Отговор #34 -: Август 18, 2012, 10:53:21 am »
Знаех си, знаех си :lol:
Всичко ще е наред :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #35 -: Август 18, 2012, 12:48:29 pm »
тихи4ко   4естито,това и   о4аквахме от теб!!! :D :D :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #36 -: Август 18, 2012, 18:56:49 pm »
Много сте мили, много ви благодаря!! Силно ви стискам палци и съм сигурна, че съвсем скоро ще бутате колички:)))
Ще пиша скоро пак, надявам се с положителни новини :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #37 -: Август 19, 2012, 12:29:23 pm »
Тихичко честито и от мен! Леки и безаварийни 9 месеца! :-)

« Отговор #38 -: Август 20, 2012, 09:31:44 am »
Ехааа каква страхотна новина виждат очите ми...Знаех си...знаех си че тук ще има  :bfp: тестче :cheerleader: Тихичко честито и от мен миличка и леки и спокойни оставащи  месеци ти пожелавам.Не се притеснявай за нищо и бъди спокойна...сигурна съм, че всичко ще е наред :) :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #39 -: Август 20, 2012, 17:08:47 pm »
Ехаа,честито миличка,видя ли,че втория ще е положителен :DТи сигурно постави рекорд за най-бързо публикувана графика и положително тестче след това.Пожелавам ти много спокойстие,всичко да е наред и една прекрасна бременност :D