Много ви благодаря за отговорите! Позамислих се, че и при нас може би не е истински запек. Ходи си всеки ден, даже по няколко пъти, но са си твърдички (топчета или в най-добрия случай оформени), често изаква по малко само
. Плодове и аз давам всеки божи ден, къде доброволно, къде на сила, до 250 гр. пасиран плод сме стигали. Чак се зачудих дали пък не е прекалено, че много пръцка
. То като не яде по друг начин, аз пасирам и много въздух вкарвам така, освен че плодовете по принцип май произвеждат газове...
Разхлабващите храни също са постоянно на дневен ред, ама то пък не може все така. Година ще стане скоро от захранването, а аз не мога да се отпусна един банан да й дам
! Вземам от различни частни кухни, по-разнообразно от това няма как да стане
От чаша пи известно време по 20-30 мл., докато й беше интересно и до там. Така е с всяко ново шише или чаша. Ама то вече се изчерпаха възможностите за новости!
Студен чай само не съм опитала, но и на мен някак не ми се щеше от сега да започваме с подобни течности
... Май нямам избор.
Елена, на кърма е още, но гледам само нощем да кърмя. Странно, че Ади пие и се запича. Нашата педиатърка твърди, че е заради водата, понеже всеки път й досаждам с този запек.