Доктор Бърди, здравейте! Отново ПОМОЩ! Зелени сополи... През април махнах на Богомила за втори път трета сливица. Силно се надявах, че тя е причинител на тази мръсотия, която се точи от носа й. Не би... От три дни сутрин се събужба с пълно носле. Чистя с разтвор. Не искам да слагам вече никакви капки, понеже не намерих спасение в нито едни. Заведа ли я на лекар, подсмихвайки се ще ме отпратят, тъй като няма температура, видимо нищо друго, освен... Освен нослето, което непрекъснато почистваме. Поръчах детския комплект за почистване на синусите, чакам доставката му тези дни, вероятно във вторник ще е при мен. Искам да помоля за съвет от Вас. Достатъчен ли е само разтвора? С какво да прекратя тая лепкава течност? Правила съм миналата зима изследване за бактерия, не откриха нищо. Като си представя само, че цяла зима предстои, косата ми се изправя. Пак станах многословна, за което се извинявам. Тук, в БГ, няма кой да ме изслуша, затова си позволявам във форума да кажа всичко. Благодаря предварително!