Ами Веста какво да ти кажа...много съм объркана този път, едната МБ май месец я правих по същия начин като сега- предния цикъл на примолут нор, дойде ми МЦ на 17.05, от 2 ден стимулация с клостилбегит и по това време ми правиха МБ, не преди цикъла. МБ излезе в деня преди инсе-то. А сега незнам или пак с клостилбегит или на Меногон или Мерионал - ще го решаваме.Някакви мнения за тези лекарства и задължително ли е при тях да се слага след това Прегнил, защото както бях писала преди нещо май не ми понесе добре и мн. се притеснявам?
Февруари пих клостилбегит без да правя инсеминация, април имах инсе на ест. цикъл - неуспешна, на следващия МЦ /27.04/ имах задържани фол-ли и пих Примолут нор 17 дни, на 17.05 ми дойде МЦ и от 18.05 стимулация с клостил и инсе. Юни май нямах задържани, но тогава пропуснахме, на 10 юли ми дойде и имах 2 задържани по 25-30 мм и пак на Примолут нор до 30.07. и снощи късно ми дойде МЦ /аз затова днес го броя за 1 ден/. Та като гледам как се развиват нещата има вероятност да имам и следващия път задържани фол-ли. Мисля, че и декември или януари пак имах 1 задържан, но не съм много сигурна. Уж умам ову, фол-те са спукани, а на следващия цикъл все изкачат 1-2 задържани с едни такива размери 10-20-30 мм.
Май много се отплеснах, съжалявам за което.
Може би ще рискувам със стимулация и този път, МБ и трансмисивните ще ги пусна др. седмица, по време на стимулацията и ще се надявам и при двамата нещата да са ок. То при МБ само по полов път се предават нещата, нали? А за трансмисивните-е там вече не знам как стоят нещата, колко време важат, че нашите са от 25.03.12 г.
Голямо мислене ще пада тази вечер ми се струва, вече се чувствам емоционално изхабена. Дано след дългото мислене да взема правилното решение и да не съжалявам след това, че то при мен психозата и паниката са май по рождение
И един последен въпрос: трансмисивните /спин,БМТ за сифилис, HBsAg, HBc IgM r ICV/ дали се поемат от ЗК и за колко време излизат резултатите?