Оф, аз като цяло съм такава, че щом трябва да взема някакво решение пада голямо мислене. И все отлагам нещата до последно. Усещам, че така започвам да правя и с решението за раждането. Не че може да се сравни с решенията, които съм взимала до момента
.
Честно казано аз малко се подразних на лекаря, който категорично каза, че щом бебето е ин витро, следва секцио, при положение че няма никакви предпоставки за това. Но те като цяло в тази болница си клонят май към секциото, независимо от метода на зачеване. В началото си мислех, че след конизацията задължително ще следва секцио, но се оказа, че не е така. Друго на този етап няма. А и нямам някаква нагласа да речем задължително естествено или пък обратното. Може би, ако имах категорично мнение по въпроса, щеше да ми е по-лесно.
Имах и други терзания, свързани с болниците - едната чисто нова и модерна, другата от старите, т.е. условията, които се предлагат и то на една цена. Но това вече отпадна. По-важен е лекарят.
Благодаря на всички включили се до момента
. Всеки опит е ценен. Особено когато си неориентиран като мен
.
afrodita279, добре дошла
. Точно в тези седмици и аз като теб имах силни болки, все едно ще ми дойде. Пиех нош па 3х2, но пак си ги имах. След това започнаха пък едни малко по-различни, от разтягането на матката. Имала съм придърпвания и вляво, и вдясно ниско долу. Повечето пъти и при мен е било през нощта. Не знам колко ще те успокоя, но ако прецениш все пак звънни на спешния в клиниката.