0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката ми -започвам отначало ,дано е на късмет!
« Отговор #100 -: Октомври 30, 2012, 18:19:30 pm »
 pleyada миличка стискам палчета за :bfp: гледам че днес ти е 14-15 след ову защо не препишкаш едно тестече мене много ме сърбят ръцете да направя един тест и мисля да е утре но може и да е рано(10 дни след ову) но ще пробвам не издържам вече ще те наблюдава теб и силви и ще стискам палци силно  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #101 -: Октомври 30, 2012, 19:59:34 pm »
pleyada миличка стискам палчета за :bfp: гледам че днес ти е 14-15 след ову защо не препишкаш едно тестече мене много ме сърбят ръцете да направя един тест и мисля да е утре но може и да е рано(10 дни след ову) но ще пробвам не издържам вече ще те наблюдава теб и силви и ще стискам палци силно  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Благодаря мила, наистина и мене ме сърбят ръцете, ама като гледам как ми пада БТ и се приземявам, освен това няма нищо , което да ме наведе на мисълта че е станало  :(, само леки ПМС /бодежи в двата Я.,слаби болки в корема и почти без болки по гърдите/, само имам болки в кръста /или бъбреци и аз не знам /, което ми се е случвало 3-4 пъти за всички години от както ми идва М.. Мерих и ТТ ама и тя е ниска така че шанса ми е нулев  :( и не мога да разбера защо все не става
Между другото такава голяма разлика в двете фази не съм правила никога и така се надявах сега , ама вече мисля че съм "бита карта" от оная мръсна гад
« Отговор #102 -: Октомври 31, 2012, 10:00:00 am »
Мила с теб съм,нищо ,че БТ пада аз продължавам да се моля за теб,да се случи чудо ти желая! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #103 -: Октомври 31, 2012, 15:19:23 pm »
Мила с теб съм,нищо ,че БТ пада аз продължавам да се моля за теб,да се случи чудо ти желая! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Благодаря миличка  :D, аз като видях тази сутрин че оная ти е дошла и така ме хвана яд на хубавата ти графика , но нищо ... ние  ще си правим компания  с теб и следващия МЦ  :lol:
« Отговор #104 -: Ноември 01, 2012, 08:49:20 am »
Здравейте момичета  :)
аз само да се разпиша - БТ падна още, от вчера следобяд имам и заацапване , така че , ще остана за следващия месец и аз . Онази ще дойде или днес или утре най -късно
« Отговор #105 -: Ноември 01, 2012, 09:32:14 am »
Гадост миличка,виждам че гостенката ти се преготвя да идва,дано не дойде ,ще се опитам да я задаржа при мен ,но ако не дружно за ръчичка пак ще се борим и този месец! :grouphug: :hug2: :bighug:
« Отговор #106 -: Ноември 02, 2012, 17:37:27 pm »
Страхотни картинки!много романтични! :balk_103:
« Отговор #107 -: Ноември 02, 2012, 22:25:25 pm »
Страхотни картинки!много романтични! :balk_103:
Мерси миличка ! Реших да сменя "фасадата" с началото на новия цикъл и новия месец, пък и ми е вече едно коледно и новогодишно  :lol:, нямам търпение за празниците много ги обичам  :D
« Отговор #108 -: Ноември 03, 2012, 09:45:26 am »
ИЗБИВА МЕ НА ПОЕЗИЯ , РАБОТАТА НЕ Е НА ДОБРЕ !!!
Ноември съм. Мъглива и потайна.
Изминах много. Но остана още.
Орисах се със пътища безкрайни –
да търся теб в студените си нощи...
Валя на пресекулки. И затихвам.
Забравих си чадъра до вратата.
Загръщам се в надеждите. Усмихвам се.
А вятърът е прагът на душата ми...
Пък зимата потропва със крачета.
Но още й е рано, ще почака.
Ноември съм. Живея там, където
Луната ще прогони даже мрака...
И с цялата мъгливост и потайност
на моята тъй есенна душа,
дошла съм да ти кажа, че отдавна
едничко само искам. Топлина.
« Отговор #109 -: Ноември 07, 2012, 08:08:56 am »
Страхотно! :balk_100:
Определено вървим ръка за ръка :lol :D,дано този месец да е нашия,крайно време е :youwoman:!И на теб бързо оздравяване и забременяване1А ако намериш и още поезийка ще се радвам да я прочета,действа добре!Нека този месец го караме по спокойно!!! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #110 -: Ноември 10, 2012, 18:50:33 pm »
Мила пожелавам много успех в лова, мъжа бързо да оздравява че има работа за вършене ,стискам силно палци крайният резултат да е :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #111 -: Ноември 10, 2012, 20:12:04 pm »
 Силно стиснати :crossfingers: и от мен мила :bfp: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug:.
« Отговор #112 -: Ноември 10, 2012, 21:43:46 pm »
Момичета ,благодаря ви ! преди малко се потрудихме, той мъжа ми малко болен , ама има желание :D - е аз какво , да се правя на ущипана ли  :balk_69:   
Добре е че поне той не е пил лекарства
Прегръщам ви , обичам ви и ви пожелавам успех  :bighug: :hug2: :goodluck:
« Отговор #113 -: Ноември 11, 2012, 08:08:40 am »
Добро утро миличка,гледам че и ти вчера си открила ловния сезон :balk_103: :balk_600:!Нищо не се знае може пак болни този месец да се справим по-добре!Много стиснати палчета и от мен за един късметлийски месец!!! :balk_81: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #114 -: Ноември 12, 2012, 19:18:11 pm »
Здравейте  :), аз имам днес два направени теста - в 13.00ч и в 18.00ч и двата са с една идея по- бледа 2-ра черта , почти незабележимо , чудя се сега да почвам ли с кекса или не още...
уфффф много е кофти така, мисля си че ако почна днес овуто може да е чак след 2-3 дни , а мъжа ми няма да издържи толкова, какво да правя дайте ми някакъв съвет ще полудея , правя едни изчисления, сметки , гледам разни графики с бременности,  кога са правили секс, кога е имало покачване на БТ , кога са имали + тестове, кога са засекли ову с узи , Е НЕ МИ ЯСНО АЗ КАКВО ДА ПРАВЯ, ПИСНА МИ ОТ ИЗЧИСЛЕНИЯ И НАКРАЯ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩОООООО  :balk_149: osi_15  :balk_160: osi_7
Моя приятелка се прибра от круиз/работи на кораб/ и разбира че е бременна в 3 мес., чуди се с кой да бута количката, а аз много искам да и правя компания
*
« Отговор #115 -: Ноември 12, 2012, 19:47:45 pm »
Моят съвет е да спреш с изчисленията и да си правите кекса през ден примерно. С много сметки, тестове и т.н. нищо няма да се получи. Когато аз забременях си правехме кекса през ден и се получи, в интерес на истината дори не знам точно на кой ден е била О и кога е станало. А предния /неуспешен/ път, когато забременях имахме само едно  :bed:, така че много сърца не ти гарантират успех... Когато е писано - тогава ще се получи. А ти не го мисли толкова и не се вманиачавай  osi_9 Стискам палци!  :crossfingers: :bighug:

« Отговор #116 -: Ноември 13, 2012, 08:20:34 am »
Миличка ,разбирам те напълно,луда работа си е то нащо osi_13.Май само това ни остава да си чакаме късмета!Стискай зъби и гледай наистена да не се ровиш много много ,при всеки е различно,аз мога да се похваля за този месец още не съм метнала да гледам графиките на другите :D,но има време де :balk_48:
Съвет голям немога да ти дам,но мога силно да те прегърна :bighug: и да ти кажа ,че съм с теб!
« Отговор #117 -: Ноември 13, 2012, 15:57:35 pm »
Момичета благодаря ви , но .....
аз съм най -големия карък на света :(
днес съм с болки в зъба /преди две години, същия зъб беше с гангрена/ и сигурно ще се наложи да го вадят , а дали ако сега отида упойката ще окаже влияние ? знаете ли нещо по въпроса

« Отговор #118 -: Ноември 15, 2012, 09:38:44 am »
pleyada според мен е най-добре да се консултираш със зъболекаря си...Мисля, че като му обясниш ситуацията ще ти предложи най-доброто решение...Успех и дано имате повод за радост още този месец :goodluck: :bfp: :goodluck:
« Отговор #119 -: Ноември 18, 2012, 10:58:01 am »
Здравейте момичета, минавам само да опиша ситуацията около мен
освен че бях болна в началото,1-2 дни преди овуто почнах да пия  антибиотик за зъба, минах ренген и май се закичих и с гъбички  след овуто /не знам какво е, само предполагам, имам сърбежи на моменти/ и  спрях антибиотика , а утре ще ходя да го вадят .Целия месец съм с лекарства , ама че късмет .....
Съжелявам че съм пълна с негативи, но споделям ,защото съм много разстроена от всичко това и се надявам, че ме разбирате   :(
Имам нещо като ЦС и не мога да определя какво - прозрачна, бяла , разтеглива , не ми се е случвало досега, а БТ ми е добре като че ли и ову май е имало