0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мила много съжалявам че вещицата пак те е навестила,пожелавам успех през този месец.Така като гледам и аз ще те последвам до ден-два,но никакво отказване продължаваме право напред към заветната цел.Днес видях че с тебе сме родени и на една дата и много се зарадвах.Стискам силно палци за много успехи този месец и накрая на графиката :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

Благодаря миличка  :D
Ти ми изглеждаш много несигурна за този цикъл, а на мен ми се вижда графиката ти добра  :D
Така че стискам палци да се зарадваш след някой друг ден  :D
Момичета, да ви кажа че преди 3-4 месеца /след + тест през януари / имах някакъв проблем с уринирането - от тогава до сега на моменти беше по- обострено състоянието , на моменти почти липсваха симптоми . И така времето си мина без да си пусна изследвания , пиех си чайчета като се усети ...  :oops:
Та се наканих най- после да отида на изследвания и се оказа че имам " масово бактерии" в урината- нямам представа от къде , как и защо , но утре ще пускам второ изследване за да разберем какви са бактериите и да ги УБИЕМ с подходящия антибиотик, което означава че ще пазим поведение с моя мъж и няма да правим бебета  :(
Това е за протокола 
Надявам се лечението на тези микроби да мине бързо и успешно!И много  скоро пак в играта !
Може би и с нови сили след малко почивка късмета след това да дойде бързо бързо :wink:
Благодаря Силви  :)
Много успех в предстоящият лов,сега следкато се изчисти от бактериите е време за :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

Много успех в предстоящият лов,сега следкато се изчисти от бактериите е време за :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Благодаря ти marina vdb  :D
Всъщност аз не знам още дали съм се изчистила - според мен не съм, но не искам да си губя времето в пиене на АБ
Между другото лекарствата /АБ / които пих ми излязоха 80 лв, а имах изписани още хапчета за още 80 лв, които се отказах да взема защото нямам финанси за момента
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН                                                                                                         
С пожелания за упоритост,
за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много любов,
за да дава смисъл на всичко това.И скорошно постигане на най голямата мечта :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

Благодаря ти миличка!  :D
А твоята БТ защо е с тези стойности , слувало ли ти се е преди ???
Честит рожден ден и от мен :bighug: :occasion13:
Голяма изненада днес две рожденнички :wink:
Желая ти всичко най-хубаво в живота и много скоро надуто коремче с едно или  две бебешочета :bighug: :bighug: :bighug:
Честит рожден ден и от мен :bighug: :occasion13:
Голяма изненада днес две рожденнички :wink:
Желая ти всичко най-хубаво в живота и много скоро надуто коремче с едно или  две бебешочета :bighug: :bighug: :bighug:
Благодаря ти silvi_1980  :D
и пожеланията от твоите уста в божиите уши
Честит рожден ден! Пожелавам ти в най-кратки срокове да ни се похвалиш с една лека, безпроблемна и успешна бременност. Амада  знаеш всички те чакаме. Успех, мила и бъди много обичана
Момичета, имали ли сте някога такова покачване на БТ в ЛФ ???? 8O
Няма спиране това покачване ......
Ех мила много съжалявам че вещицата отново те е навестила osi_7.Ще стискам силно палци на ръцете и на краката следващият месец да има :bfp:.Още от сега и казвам къшшшшш на :witch:  да не идва в близките девет месеца.За луф синдрома който ми спомена,консултирала ли си се доктор? :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:   

:lol:
цервикалната ми слуз  не може да вземе решение - бяла кремообразна или да се втечнява и да е прозрачна разтеглива - луда работа  8O
Здравейте момичета  :D
Минавам само да напомня че днес заминавам на почивка на Шкорпиловци  :D за 7 дни
Идеята беше да съм в О. по време на престоя си там , но нямаше как да предвидя разминаването в дължината на МЦ и промяната в дължината на ЛФ
За мое огромно учудване  обаче 8O , този месец мога да се надявам истински, защото май покрихме добре О.  :lol: за първи път през тези дълги години така че ми стискайте палци за този месец
Сигурно ще продължа да меря БТ и на почивката , така че ще нанеса стойностите като се върна
Чао засега, обичам Ви  :bighug: и стискам палци на всички ви  :crossfingers:
Приятна почивка,нека бъде най-незабравимата и да има още по-щастлив край с едно положително тестче :bighug:
Бъди сигурна ,че стискам палчета и на краката и на ръцете!
Весело изкарване!
Мила стискам палци след почивката да имаш едно хубава :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

Момичета, здравейте  :D
прибрах се днес , прекарах чудесно, но много малко, решихме другата година да отидем за 14 дни  :lol: и се надявам да се осъществи
по въпроса за стиснатите палци- секса много  :D, но нещо ме съмнява че пак няма О. , а ЛУФ  :(, ГАДНА РАБОТА, нямам никакви симптоми за преминала О. - винаги са ме болели циците и корема , а сега почти никакви болчици, ни по време на О. нито след нея, не е ли подигравателно  :(
Стискам силно палци съня ти да стане реалност,аз мисля че е имало о. и с този с-кс накрая ще има  :bfp: