Mousyt, каква ти е количката?
Додо, виждала ли си на живо количката? Много е важно преди да се решиш на 100 %. Аз съм виждала този модел на Дизайн бейби, но лично на мен не ми харесва, че тапицерията е от плат / или поне така изглежда/. Иначе наистина е голяма количка, широк кош, големи колела и най-вероятно леко се бута.
Каква й е цената, че в сайта нищо не пише?
Да си кажа и аз мнението - когато родиш през лятото или в началото на лятото, да сложиш бебето в затворения кош си е направо мъчение. Поне при мен беше така. Стоеше около половин час и се събуждаше цялото мокро, горкото и плаче. Когато го изкарам да го нося на рамо, мълчи. Офф, в чудо се видях! Аз също много държах да взимам комбинирана количка с два коша, именно заради това да има пълно легнало положение. Е, да, ама в жегите се оказа неудачно. Практиката учи и сега малко съжалявам, че се мъчеше горкото. Друго си беше, ако го бях слагала в т.нар. летен кош, който е открит и нямаше да се спарва толкова. Ама аз - не, новороденото - в кош за новородено. Точно в края на лятото, зимния кош вече му стана къс и щеш не щеш го слагаш в другия. Малко така обратно се получава при летните бебета. Моят летен кош си има покривало за крачета, ама аз му купих и зимно чувалче и бях много доволна. И бебчо добре и аз се радвах, че не измръзва и го предпазва. С две ръце ги препоръчвам зимните чувалчета. Изключително са удобни!
Разбира се ти сама си решаваш, Додо, аз само си казвам мнението и опита!