И на мен ми прилича на такава.Мисля че е доста тежичка.Макар ,че визуално са много симпатични,но аз застанала пред тях изглеждам като малко дете.
На мен също ми предстои избор,изчетох почти цялата тема,записах си препоръчаните модели и ги видях на живо,за сега съм се спряла на Jane.Но тя също има своите разновидности и не мога да взема решение.Иска ми се 3 в 1 (мисля че ще е най подходящо за нашия начин на живот),коша Matrix ми се вижда тежичък и неудобен от една страна,но от др. цената с него е доста по ниска,за шасито моон е найстина леко,но в единия магазин ми казаха че има амортисиори,днес в др. ,че почти няма (реално не се виждат,усеща се че има нещо вградено).Та ако избера рама различна от моон,то тежеста на количката става около 11-12 кг,за цена1200- 1400 и реално повечето и предимства отпадат.Моля за съвет или др. идей(Лорели,Чиполино Нина отпадат)
Имам една стара триколка бертони, над 13кг мисля я даваха. Няма амортисьори, с обикновени гуми е, тази тежест не съм я усетила никога. Малко обемна обаче идваше за тогавашният ни багажник, ММ се препотяваше само като чуе, че ще пътуваме. Реших, да си купя Ария около 6кг. Няма такова дървено нещо. Винаги когато съм я бутала се скапвах, то камъни ли не се запъваха в нея, по начупените и накривени плочи да не казвам как е. Та е хубаво все пак да видиш и сама да си прецениш количката, ама метни нещо тежко като я разбутваш, защото бебетата с всите им такъми в един момент отиват на 15кг.
Сега бутам ТФК помпащите гуми и амортисьорите ми идват минус, като трябва да сляза по стълби. Също кошовете ми идват ниско и се навеждам доста, но пък не беше нужно да купувам зимен кош, защото има пълно легнало и чудесни чували и тази година ще могат да слизат сами
Та зимният кош не е супер важен. Често количките, които се предлагат със зимен кош имат лош летен, но реално виждаш зимният монтиран и на другият може и да не обърнеш много внимание.
Част от леките колички имат тесни кошове, това пък ми е впечатление от Косато. Бубите са на 1г., по 8кг и като посегна да вадя от количката ахааа да запре
Много добри отзиви за Макларън чета, бебетата много ги харесвали и т.н. нямат два коша, но това не е задължително минус.
Килограмите са важни ако ще носиш количката, иначе търси, да върви леко.
ПП И тъй, и тъй съм се разписала, да си кажа
идеални няма, всеки търси различни неща, трябва е, да успееш, да прецениш, кое за теб е важно и удобно.