0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 15
« Отговор #280 -: Октомври 06, 2012, 18:17:52 pm »
Faith09 за центъра за сексуално здраве говориш нали?аз мисля тази седмица да отидем да ги пуснем и ако до процедурата не са готови ще ги направим във клиниката...дано да има процедура този месец де,че вече не ми с чака :(
*
« Отговор #281 -: Октомври 07, 2012, 09:40:43 am »
Днес по обяд в „Уикенд с Миа Сантова” гост ще бъде д-р Стаменов. Ще участва и Дени - пациентка, която го номинира в инициативата на Job Tiger „Човекът, който ме вдъхновява”.
А във вторник от 10.30ч. в „Нещата от живота” пак по ТВ 7 може да гледате д-р Сигридов.
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 10:09:33 am от Bogi »
« Отговор #282 -: Октомври 07, 2012, 10:47:51 am »
Момичета, ако съм болна и искам да попитам някой от клиниката какво мога да пия за настинка, на кой телефон трябва да звънна-на спешния ли? Аз съм някъде в 4-5 г.с. и от вчера е някакъв ад. Слава Богу нямам температура, но ми е възпален синузита и се притеснявам.
*
« Отговор #283 -: Октомври 07, 2012, 11:03:32 am »
Афродита, не се притеснявай и звънни на спешния. Можеш да пиеш хомеопатични. Много малко от тях не стават за бременни и го пише изрично на листовките. Оздравявай!
« Отговор #284 -: Октомври 07, 2012, 11:45:26 am »
Благодаря,Боги, но ще звънна за всеки случай...
*
« Отговор #285 -: Октомври 07, 2012, 13:36:31 pm »
Боги,и аз го гледах   :) Ето линк за всички,които не са успели да го гледат http://tv7.bg/news/society/9473382.html Да ни е жив и здрав ДОКТОРА! :bighug:
« Отговор #286 -: Октомври 07, 2012, 14:49:38 pm »
Здравейте,момичета.Д-р Стаменов ми каза да пусна хормони(ЛХ,ФСХ,Е2)на 2 ден от цикъла и да му звънна за резултатите.Дали може сега следобед да ги пусна,или да ги оставя за утре сутринта,утре ще ми е 3 ден.
« Отговор #287 -: Октомври 07, 2012, 15:45:06 pm »
Вече нямям избор,лабораторията работи в неделя до 14 часа.Утре сутрин ще ги пусна,дано не е късно.
« Отговор #288 -: Октомври 07, 2012, 17:41:59 pm »
Афродита,днес говорих с д-р Стаменов и той каза,че за болно гърло може да се ползва стрепсилс,а за запушен нос капки Виброцил,а ако има температура да звъним на спешния!Бързо оздравяване! :hello:

Цеци,аз винаги съм пускала тези хормони на 3-ти ден,така 4е изобщо недей да се притесняваш!Успех и стискам палци всички хормони да са в норма.  :wink:
« Отговор #289 -: Октомври 07, 2012, 17:49:18 pm »
Здравейте,някой може ли да ми бъде полезен с малко повечеинформация за следното:Предстои ми самофинансиран стимулиран опит,и тъй като ми е за първи път  не съм наясно.Разбирам ,че цената е различна в зависимост от медикаментите и дозите,но някаква ориентировъчна цена бихте ли ми казали ,за да знам какво да приготвя ,и което е по-важно за мен кога се плаща,защото не съм от софия и трябва да знам в кой момент трябва да разполагам с парите.
« Отговор #290 -: Октомври 07, 2012, 18:06:30 pm »
Хриси,първоначално на мен ми поискаха 1500лв. капаро,които оставих в администрацията и след приключване на опита ми ги върнаха и заедно с останалата част от сумата платих долу на регистратурата.
Цената е средно между 3000 и 5000 лв.заедно с лекарствата и кръвните изследвания.
Окончателното плащане е в деня на трансфера.
« Последна редакция: Октомври 07, 2012, 18:08:20 pm от valeriangelova »
*
« Отговор #291 -: Октомври 07, 2012, 18:38:09 pm »
На мен капаро не са ми взимали, но може би защото съм правила доста опити и съм била познат пациент, който винаги е плащал непосредствено след всяка една отделна процедура. Но доколкото ми е известно, 1500-те лв. са един вид гаранция за лекарствата за стимулация. За самите процедури може да договориш и някаква форма на разсрочено плащане, поне така съм чувала от други пациентки. А иначе цената на ИКСИ (пункция, оплождане и трансфер) е 2100 лв. Така че, тази сума твърдо трябва да си приготвиш. Предвиди си и изследване на хормони - примерно поне 200-300 лв. ПКК за теб -18 лв. Вирусология за двамата партньори - към 120 лв. А каква ще е сумата за лекарства за стимулация си е наистина строго индивидуално.
Трябва да си предвидиш и парички за лекарствата след трансфера. Те също са важни за резултата. 
Последният път при мен освен стандартните естрофем, утрогестан, неофолик, но-шпа и аспирин протект ми предписаха и инжекции - клексан през ден (една инжекция струва 7-8 лв.), неупоген по едно деление през ден (една инжекция струва 130 лв. и има 5 деления).
Дано да съм ти била полезна.
« Отговор #292 -: Октомври 07, 2012, 19:01:53 pm »
Боги правилно е описала процедурата по плащането,на мен никой не ми каза нищо за пари.Аз сама попитах една акушерка,че се заприказвахме, и тя ми каза да си внеса 1500 лв.депозит.Аз обаче по стечение на обстоятеслствата не го внесох и никой не си го поиска.В деня преди трансфера се обадих и помолих да ми сметнат цялата сума и на другия ден я внесох.
« Отговор #293 -: Октомври 07, 2012, 19:31:58 pm »
Благодаря ви момичета,отговорите ви са ми от полза.А имате ли предства дали е възможно плащане по банков път?
*
« Отговор #294 -: Октомври 07, 2012, 20:35:10 pm »
hrisi73 възможно е. Аз заплатих половината процедура по банков път. Успех.
*
« Отговор #295 -: Октомври 08, 2012, 22:19:21 pm »
Хайде, да поразмърдам темата, че нещо е в застой!!!
Кръвен на 12-ти ден 545.39 и след 5-ти трансфер от моята история.
Ошашавено ми е, щастливо, странно, притеснявам се дали всичко е наред, на колко броя мънички душишчки отговаря резултата и още много други разни такива!
Като ми съобщиха резултата от лабораторията - щях да седна на земята! Питах това моя резултат ли е, но ми отговориха, че в нашия град няма опашка за този вид тест!!! :D
Това е! Стискайте палци всичко да е наред по нататък.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #296 -: Октомври 08, 2012, 22:22:47 pm »
Пу,първа с честитките :DОт цялото си сърце ти желая една спокойна и успешна бременност.Дано бебчето е едно,да отпаднат и тези притеснения.Бъди щастлива и се радвай безкрайно на сполетялото те щастие. :bighug:
*
« Отговор #297 -: Октомври 08, 2012, 22:35:06 pm »
Честито, Мира!
Не се шашкай предварително, опитай да се наслаждаваш на бременността си, много бързо минават девет месеца, не ги пропилявай в притеснения. Всичко ще е наред до края. Успех!

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #298 -: Октомври 08, 2012, 22:42:32 pm »
Мире, и в тази тема да си ти честитя  :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #299 -: Октомври 09, 2012, 00:05:56 am »
Честито Мира, ти наистина размърда темата :bighug:  :lol: Страхотна новина. Пожелава ти лека и безпроблемна бременност. Ето това се казват новини.