0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 15
« Отговор #440 -: Октомври 25, 2012, 19:10:38 pm »
Благодаря на всички за отговорите.Консултирах се и с доктор Мели-ще поизчакаме със скенера след оплождането.Сега обмислям варианта да го направим в София-ако някой има инфо къде да го направим и координати на болница ще съм много благодарна!

Още едно въпросче от мен-при стимулация от самото начало ли те викат през ден или всеки ден на преглед.Няма ли вариант да ти дадат лекарствата на първия преглед и да те извикат след 3-4 дена чак.Питам за да мога да си организирам оставането в София и отсъствията от работа.
« Отговор #441 -: Октомври 25, 2012, 19:15:07 pm »
 И на мен не ми се обадиха за замразяването.Аз съм от София, живея близо и отидох на място на следващия ден. Питах секретарките на 4 ет. /по принцип те трябва да ти дадат и договор за замразяване/, те звъннаха на ембриолозите долу, после докато чаках пред вратата на секретарките ембриолозите ми звъннаха на моя телефон да кажат колко са се замразили. Демек, давай смело по телефона на секретарките, те ще напомнят на ембрилозите да ти се обадят.
А за момичето с ТСХ 2.15 - и на мен так ми се случи, скочи от 1.47 на 1.7 и накрая 2.04 и се бях притеснила да не попречи на ЗЕТ, но Персенска каза "супер е", ако има положителен тест тогава да ходя при Начев.
« Отговор #442 -: Октомври 26, 2012, 06:04:33 am »
Още едно въпросче от мен-при стимулация от самото начало ли те викат през ден или всеки ден на преглед.Няма ли вариант да ти дадат лекарствата на първия преглед и да те извикат след 3-4 дена чак.Питам за да мога да си организирам оставането в София и отсъствията от работа.

Да, след първия преглед имаш 3-4 дни, но после те викат през ден.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #443 -: Октомври 26, 2012, 08:31:12 am »
Благодаря за отговорите Дейзи, Любадим, да се надяваме, че няма да попречи това на започването на стимулацията, утре ще ходя на преглед ще ги покажа!
Имате стиснати палчета от мен момичета!Успех!Много, много сбъднати мечти! stork-boy :goodluck:
*
« Отговор #444 -: Октомври 27, 2012, 09:30:07 am »
Здравейте, момичета!
С голямо задоволство установявям, че за времето, през което не съм преглеждала форума, са се появили нови бременелки!:D Леки и безпроблемни 9 месеца!!!:D
Бихте ли ми посочили някакъв телефон на биолозите, на който да разбера дали яйцеклетката, която извадихме вчера е в добра форма и дали ще бъде замразена?
« Отговор #445 -: Октомври 27, 2012, 09:32:39 am »
disi22,те ще ти звъннат.Ако пък не го направят,спешния телефон до обяд е в тях,номера го има на първа страница.Успех!
*
« Отговор #446 -: Октомври 27, 2012, 10:23:27 am »
Благодаря за бързия отговор! За ембрионите знам, че се изчаква няколко дни и че се правят ежедневни доклади, но нищо не зная за замразяването на яйцеклетки! За първи път ми се случва! :?
*
« Отговор #447 -: Октомври 27, 2012, 10:53:19 am »
Диси, днес ще ти се обадят, няма да те пропуснат. Но ако все пак стане, с ембриолозите може да се свържеш само чрез администрацията, те ще им напомнят да ти им звъннат. Успех!
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #448 -: Октомври 27, 2012, 13:12:45 pm »
Благодаря Ви момичета!
Но до сега не ми се обадиха и ще се опитам да се свържа чрез секретарките!
« Отговор #449 -: Октомври 28, 2012, 13:11:49 pm »
момичета, ще правя ЗЕТ др.сдмица и на някой случвало ли му се е да размразяват ембрионите на 3 ден след овулация /когато са замразени/, а да му ги връщат на 5-ти ден? За пореден път имам чувството че при мен се получи някакъв пропуск и сега замазват положението. МОля успокойте ме, че не е нещо невиждано и по една или друга причина се прилага и е рутинна практика.Аз все съм чувала и чела,че на който ден се замразят, на този се връщат.

*
« Отговор #450 -: Октомври 28, 2012, 14:58:45 pm »
Аз съм пациентка на друга клиника, но ембрионите бяха замразени в първите 24 часа след оплождането. Размразиха ги и чак след два дена ми ги върнаха. Овулацията ми я бяха подтиснали, така че изобщо нямах такава този месец. И опитът ми излезе успешен. Не се притеснявай толкова! Лекарите и ембриолозите си знаят работата.

« Отговор #451 -: Октомври 28, 2012, 16:25:00 pm »
хм, че защо веднага са ти ги замразили? явно  не си имала пресен трансфер ли?
*
« Отговор #452 -: Октомври 28, 2012, 18:25:32 pm »
Lubadim, при последния ни опит (резултатът се вижда в подписа ми) единият от двата ембриона, които ми върнаха, беше замразен през март, размразен на 3-ти ден и върнат на 5-ти ден, заедно с другия пресен ембрион. И двата се хванаха  :lol:, а сега ме подритват отвътре. Не се притеснявай, в клиниката нашите лекари си знаят работата.
*

anajens

• 717
« Отговор #453 -: Октомври 29, 2012, 09:17:37 am »
Здравейте момичета, успех на всички бремени, много се радвам, че така се напълни темата с успели да сбъднат мечтата си момичета!На всички в процедура също късмет! :crossfingers: :bfp1:
При мен нещата са от зле по зле, в събота бях на преглед, уж да се разбираме какво да правим, но пак фал, сега пък на 12 ден от цикъла нямам лигавица! 8O :ask:Д-р Шефкетова каза, няма да правим биопсия защото няма лигавица, щяло да ми дойде, но да ми закъснее, миналият месец правих хистеро, но диагностично, не би трябвало нещо да е пипано в матката ми!Незнам какво става!!!Викат ме на трети, четвърти ден следващият цикъл за да оправяме лигавицата и да правим биопсия евентулно!Напълно се отчаях вече....! :balk_146:
Добре, че поне нямам тромбофилия и хормоните на щитовидната ги харесаха!
Ива стискам палци днес дано всичко е наред с бебчо! :cloud9:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #454 -: Октомври 29, 2012, 09:48:40 am »
Anajens, случват се такива неща не се отчайвай. Стискам ти палци при следващия цикъл всичко да е наред. Аз на преглед ходих инцидентно в събота, че пак прокървих. Но слава Богу всичко беше добре с бебчето. Сега в четвъртък пак ще ходя на преглед.
« Последна редакция: Октомври 29, 2012, 11:49:35 am от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*

anajens

• 717
« Отговор #455 -: Октомври 29, 2012, 10:22:05 am »
Ива, сигурна съм, че всичко ще наред с бебчо, жалко, че не се познаваме, можехме да се видим в клиниката, аз също бях там в събота!
Дано да си права, защото наистина вече не знам как да приемам нещата спокойно!Надявам се, че ще се оправи тази лигавица, ще чакам цикъла и да видим!Чудя са само как след като нямам лигавица на 12 ден, ще се образува и ще ми дойде цикъл!
Вече в чудо се видях!Все е била тънка ама такова чудо да няма!!!Не знам!
*

iva17

• 915
« Отговор #456 -: Октомври 29, 2012, 11:53:48 am »
Anajens, Не може лекарите ни да не намерят решение за лигавицата ти, а и може този месец да се е случило инцидентно. Затова не губи надежда. А ти сега преди биопсията си пила естрофем предполагам?
*

anajens

• 717
« Отговор #457 -: Октомври 29, 2012, 12:01:31 pm »
Ива,нищо не съм пила, то вече повече от година не съм пила никакви хормони и миналият месец правихме хистеро, диагностично!Може би и затова се стигна до това в смисъл, че вече доста време не съм пила хормони!Пия само витамини и добавки Q10 и  E!Чудя се за сега как се стигна до това, но единственото ми обяснение е ЕГНто!
*

iva17

• 915
« Отговор #458 -: Октомври 29, 2012, 12:24:34 pm »
Аз съм правила 4 биопсии и винаги са ми давали естрофем за лигавицата, но явно всичко е индивидуално.
*

anajens

• 717
« Отговор #459 -: Октомври 29, 2012, 14:20:05 pm »
Да така е, аз съм правила 2 биопсии, първата беше без проследяване, тогава пиех фемостон до колкото си спомням, казаха ми на кой ден да отида отидох и ми направиха биопсията, а втората беше януари тогава ме проследяваха на ЕЦ и нищо не пиех имах овулация пет дни след нея ми правиха биопсията!Сега най- вероятно ако не беше този проблем пак щеше да протече така!Ще видим какво ще стане!
Благодаря ти за отговорите Ива!Успех в четвъртък на прегледа дано всичко е наред!