Правя и забележка да не вика и да не тича като обезумяла. Знам, че са деца, ама ми е неудобно. За други дечица, трябва много да беснеят някъде, за да ми направи впечатление и понеже знам, че са на периоди и няма как да се вържат на каишка, някак си просто не ги чувам, колкото и да са шумни. Еми има хора на години, дето не са си гледали децата или са забравили и си мислят, че команда мирно трябва да се изпълнява. Гледам да не си губя времето с тях. С Мони много обичаме да пазаруваме. И детето иска да пипне, да види, да пробва, да се почувства равен и модерен човек. Позволявам и. Като ще и се купуват обувки е редно тя да се включи в избора им. Разбира се взима една обувка, обсъждаме, връща и взима друга внимателно. Имало е забележки от сорта на: Да не бутне тук обувките!!! Отговаряла съм: То затова има персонал, да реди! Забележки повече не са ми правили. Много се радва един ден, в Младост в Хита има едно магазинче за детски дрешки. Искахме да и купим дънки. Девойката и изкара 10 чифта и я накара да обуе почти всички. Ушите и мърдаха от радост.
Купихме и едни дънки и две панталончета от там. Беше 30 минутно модно ревю. Много беше щастлива.
В къщи и се ядосвам много на вечеря. Много обича, докато яде да си запушва с краката носа. Ей бога ми, побеснявам. Все обяснявам, че мястото на краката е на земята, но чува ли ме някой...
Той и баща и виновен, защото все я пита как го прави този номер и ако и сложи салфетка, дали ще може така да си издуха носа. Идва ми да ги обеся двамата
И в заключение да кажа, че
в повечето случаи в които сядам някъде с повече деца. Обикновенно децата не ги чувам, а крещят родителите им. И аз в някои случаи
, но гледам да е само в най-наложителен момент. Така, че какво да се сърдиш на 1-2-5 годишна мръвка, като си станал на 20-30-50 години и не мож се въздържа всеки път
или по-често си седнал с кафето или бирата и семките и никак не ти се става да върнеш детето, което с устрем тича към пътното платно. Ще крещим в истерия до последно и след това ще му ударим един спринт, който обикновенно завършва с два шамара и детски рев! Това го виждам всеки ден.