Боби,аз мислех да те питам по този въпрос, а и по принцип, как си се справяла като бременна? Как поставяше Ивана като е толкова "надълбоко" матрака, пък и с корем?
Мими, освен да отрежа решетките, за друго не се сещам.
Ще помисля още малко по въпроса и ще реша какво ще се прави. Благодаря
На нейното легло страната се смъква до половина, обаче е доста вдигнато самото легло, така че реално горната част пак се пада където е твоето като го гледам на снимката. Ми мен никога не ме е притеснявало леко натискане по корема. Имам запис как танцувам с нея малко преди да родя и е почти върху корема ми
.
Според мен не бързай. Има време докато ти стане чак толкова голям корема, тогава лесно ще резнете няколко пръчки от средата, ако ти попречи. Аз смятам да оставя от двете страни решетки и да отрежа средата. Всъщност вие планира ли ли сте легло за бебето? Питам, защото, ако ще местите детето в легло, в което ще може да става и без това, защо не помислите за друго легло, пък това да остане за бебето. Примерно обиккновено легло с една таква решетка от страни. Иначе ще имаш 2 кошарки, а скоро втора няма да ти трябва.
И един въпрос - от каква възраст започнахте да давате мед и пчелни продукти? Мартин е на 1г.7м. мисля да му давам пчелно млечице и клеева тинктура, но сякаш не смея, два или три пъти съм слагала по малко мед в чая, и не е имал някаква реакция.
Можеш вече, след годинка дават. Не е заради алергия чакането, а заради ботулизъм, който неясно защо някои малки бебета хващат от меда.