Уж на майтап реших да отида на преглед, така или иначе не бях ходила на гинеколог от 7-8 месеца, а то в какъв филм се вкарахме. Казват че при 1 година опити не трябвало да се тревожим, ама след като решихме да пуснем всички изследвания и почва да ме хваща страх дали може изобщо да стане по естествен път
Здравей
Пух бъди спокойна в добри ръце сте. Знам, че всичко сега ти се вижда много сложно, страх те е от неизвестното, задаваш си хиляди въпросчета на които не намираш отговори... постарай се да си спокойна, трудно е знам. Следвайте плана на д-р Владимиров и вярвайте, че всяка следваща стъпка ще ви доведе до така желания финал -
Не се отчайвайте от лошите резултати на съпруга ти, надежда винаги има!
Ние сме с тежък мъжки фактор. Преди 3г, когато Владимиров ни постави диагнозата и каза - единствено ICSI, бях уплашена , отчаяна, не вярвах че някога ще видя
но с времето повярвах на доктора и екипа му. През 2011 направихме ICSI - неуспешно, в началото на 2012 направихме ЗЕТ - отново нищо. Подадохме документи към ФАР и зачакахме. Месеците се изнизваха и дойде Коледа, а цикълът ми закъсня... и о`чудо - бременна съм.
Във форума има много момичета с подобни истории, затова мила
Пух вярвай и се надявай. А когато ти е най-трудно - ние сме тук, за да помагаме.
Доста дългичко стана, извинете ме. Хубав и успешен ден на всички.