Ами как е тя, изглежда болничка, погледа и един блудкав, отпаднала е, спи ми на ръцете (нещо което по принцип не може да се случи). Определенно е болна. За температурата и аз някакси до 39 не се шашкам толкова, обаче след 39 вече се притеснявам много и не мога да спя докато не падне.
м-и и при нас е така с Т, много бързо се качва и после трудно спада, ето ние трети ден под 38 не можем да паднем. Вчера вечерта исках да я измия и и премерих Т-38,4 и след 10 мин вече беше 39,4. Дадох лекарство и след 1ч започна да спада.
Тази нощ хванахме към 39,7
Незнам, нещо вече да се случи поне някакви лекарства да даваме, че с този парацетамол....Сега звънях в лабораторията, в 11:30 да съм звъннала за резултатите, педиатъра днес работи до 12....След малко разправии се "навиха" за 10:30, поне ако има нещо да тичам при лекаря за рецепта.
blue_sky да, ако е вирус няма да е с АБ, ама незнам какъ може да е тоя вирус без нищо освен Т...нито сополи, нито диария, нито кашлица...нищо
Елена ако е бактерия АБ на 100% и няма да чакаме понеделник а още от днес започваме с широкоспектърен както ти писа.
А, аз най-много се дразня като някои седи срещу теб и се прави, че може нещо, а всъщност нищо не може и си мълчи. Както с тия пликчета за урина, изгубиха ми 4,5ч в глупости, вместо да ми кажат "Знаете ли, ние незнаем как се слагат, отидете в еди си коя лаборатория която работи повече с деца"...Ако не ми бяха губили времето сигурно още вчера щяхме да имаме резултати, ама какво да се прави...