Мише, Стефи - хич не сте луди даже; аз се чудя кво ще правя като дойде ден наш Цецо да хване шарка... Според майка ми такова чудо не съм карала като дете - въпреки, че брат ми
е - и то в периода, когато бяхме много малки и живеехме още в гарсониера четиримата с нашите - т.е. с брат ми (по-малък с 3 години) сме спяли на едно легло, и аз к'во животно съм, аджеба - не знам, ама не съм се заразила... Което е много кофти, защото знам, че на дърти години се кара много тежко
А бе живот и здраве ще му мисля като дойде.
[/quote]
Counterfeit, споко, и нашият татко не е карал, а точно на него се падна честта да гледа Дари баш като се опъпчи. Нямаше как. Аз съм на нова работа и по закона на гадостите, както не исках да се опъпчи, тя пък взе че "цъфна" от първите в нейната група. Слава Богу, мина и това чудо, сравнително леко и сега съм доволна, че я изкара. Наложи се да извикаме майка ми за една седмица и всичко си дойде на мястото.
За подаръци и аз се оглеждам от известно време. Нашата мома иска къща за кукли, които вече са страшно много, ама тези наборки явно са на една вълна
Та най-евтината от този вид, която съм виждала е около 120-130 лв., та дядо Коледа ще се замисли, пък може и докато дойде време да пишем писмото нещо друго да пожелае.
Хубава вечер на всички!