Никакви симптоми няма,освен понякога се оплаква от болки в корема. Класически би трябвало да има разстройство или поне газове, а тя беше вечно запечена до преди година, докато не започнахме кисело мляко всеки ден и сега си ходи редовно и съвсем нормално.
Провериха я защото се оплакваще от време на време от болки в корема, но много рядко и не силни. Примерно казва, но после се смее и си играе. И аз не знам дали знае какво е болка, понеже и като я сърби пак казва, че я боляло. Обаче казах на лекарката и първо я тестваха за паразити( аз бях писала тук), което излезна отрицателно. Да ама вчера видях, че пъпа и като се опъне става като плосък и я заведох с цел да видим дали е пълна херния. Емииии и пъпна херния има. А и точно там посочва, че я боляло, та си помилих, че вероятно няпрежение нещо от тази пъпна херния. Обаче лекарката каза, че не било от нея да я боли и затова направи изледвания за H. pylori и за целиакия и я прати на снимка ( ще ходим в събота) и на гастроентеролог заради хернията. Той пък отделно щял да и направи някакъв тест за лактозна нетолерантност ( нещо с издишване на въздух било, не го знам този тест). Та така се стигна до това. Вчера като ми каза, че това ще иследва само дето не се разсмях, понеже няма никакви причини да мисля, че това има. Не знам, сега чакам да ми се обади пак да ми каже точната цифра, че така се шашнах, че сега не съм сигурна какво число точно ми каза. Сега отивам да пазарувам да видя какво ще я храня, щото ако щете ми вярвайте, дори не знам какво мога да и дам за закуска утре. Яйца не иска да яде, въобще не знам какво ще е. Имам кроасани, сега и това не може. Всъщност у нас няма нищо, което може да яде.