Здравейте банда :)Аз вчера бях много добре ..........хайтосвах ......и на вилата бях при кучето
и си дебна китките колко са пораснали :wink:Вечерта с едни много готини познати на китайски и голям смях
Но снощи много много ме боля,точно като при цикъл,и ...............незнам как да обясня ,а и да не ми се карате много ...........чувството,че не е станало много ме налегна ,самото тяло го чувствам точно както ще ми идва
.Предните дни някакси се чувствах може би бременна ..................та голям рев сутринта и болките продължиха,но по-слаби.............Мъжо притесних, и на него му стана смотано заради мене.....Той много се притеснява как ще го приема и така....аз се държа де.Мислих даже на Ани да звънна да я питам от какво може да са толкова силни болките .........но за сега се отказах май.
Мел,гледам и теб са те обвзели мрачни,гадни мисли :(Много е трудно наистина,аз си мислих,че като по старо куче(все пак не е за първи път) ще ми е по лесно,но.......................Надеждата умира последна,но мене от тая надежда забелязах най-много ме боли......................и край мене като гледам най близките как се надяват и вярват......и тежко е
Добре,че сте вие момичета,наистина сте опора въпреки,че не се познаваме :bighug:Аз на приятелките не съм казала............