Мелче, аз НЕ вЕрвам на "докторесата"! Вярвам си на нашия Доктор! И ЩЕ бъде всичко наред!
Не знам коя е докторката и на какаъв апарат те гледа, но все си мисля, че в клиниката ни апаратурата е по-съвременна, а и нашия Доктор знае какво и как да гледа в такива ранни седмици
Защото при нормална бременност /естествена де/, някои жени още не са ходили и на първи преглед, а пък ти вече имаш няколко прегледа
Та - оптимист съм аз за твоето бебче
Стискам палци да съм правааааааааааа
:lol:И ЩЕ съм!
П.П. Към варненки:
Препоръчайте ми добър гинеколог във Варна. Става въпрос за племенницата ми. Ходи преди 2-3 месеца при една лекарка - Георгиева /Евгения май беше/. Имаше проблем - течение нещо, после болежки тук-там. Каза и - възпаление, започна и лечение, после и каза почивка и сега пак трябва да ходи. Казала и, че възпалението изисква още пиене на антибиотик. Та ходила при Джипито за направление и онази нещо я е ядосала - не можела да и даде пак направление, щото за същото било. Ами то да е концерт пожелание. Та племенницата ми се чуди дали наистина да не отиде и при друг лекар.
Чудя се дали да не я пратя при нашия д-р Александров. Дали се занимава с подобни случаи? Тя е на 27год. и уж не правят още опити за бебе /с приятеля си/ . И дали ще и послужи направлението всъщност?!?!?! Работят ли с касата?
Ох, май много объркано го написах, но току що говорих с племенницата ми!