Благодаря Дес!
Ами да споделя - днес цяла сутрин се мотам по кабинетите да ми правят изследвания. Оказа се, че в правителствена (където ми е докторката и където се наблюдавам по принцип) няма алерголог, щото бил болен. И за цяла блница няма доктор, който да прави тестуване, което е задължително за операции под упойка!!! Та трябваше да ходя в мед. академия (щото там е най-сигурно да намеря) на свои разноски (иначе абразиото е по клинична пътека) и първо че едвам ги намерих. Ако ви се е налагало (а то сигурно на всеки по една или друга причина се е наложило за себе си или близък)то е едно поне 2-3 квартала... обикалях като простинал кон и 5 пъти питах къде да ги намеря... и накрая и 56 лв ми взеха, щото нямах талонче/направление. И друго нещо, което ме изненада там - правителствена болница няма АГ отделение, а само родилно. И ако трябва някоя жена, която там се наблюдава, да лежи за задържане, трябвало да си търси на друго място АГ отделение!! Хах! е тва не бях чувала.. не знаех до този момент... Иначе преди 23 години съм раждала там и преди това и в 8ми месец 25 дни лежах за задържане, имаше си отделение като слънце.. но явно промените са засегнали и тази част на болницата...
Иначе ще искам да направят освен регулярната хистология, която се прави в случай на мисед, да направят и генетично изследване на клетки от ембриона. Да видим дали има генетични отклонения. Ако кариотипа е различен от нормалния - ясно (мозаечния ми кариотип ще е виновен са неуспеха), но ако е нормален, ще трябва да търся причината другаде...
Ами ей такива ми ти работи.
Утре сутрин ще ме терминират и ще се приключи с "моята бременност" част 4.
Не знам дали ще продължавам с опитите. Оказа се, че за 2 години и половина 4 аборта са доста за това време, имайки предвид че се прави под пълна упойка. Сега ми дадоха да пия антихистаминов препарат, а утре преди процедурата трябва да ми бият урбазон и алергозан за да не направя аергичен шок. Проявиха се някакви реакции към някакви препарати и това е предписанието на алерголога. Тя поне се оказа мила и жнимателна жена. Но ви пожелавам да не ви се налага среща с нея по какъвто и да било повод.
Е, много дълго стана, но пък изчерпателно.
Та имах нужда да споделя. Иначе съм добре физически и... може би психически... е, не знам, може и да опра до услугите на психолог. Ако започнат да ме преследват твърде много мислите по загубените неродени дечица.
Прегръщам ви всички.
Живота продължава