Дааа, зная за общинските програми. Първото ни дете стана така-ЕЦ+ ЗЕТ , финансирано от общината. И тази година се възползвах, но ми отпуснаха само 1000лв. и както се сещате те стигат само за 1 инвитро на ЕЦ с 1 ембрионче. Ние го направихме, ембриончето беше хубаво, но не се хвана. Аз се опитах преди това да събера и да замразим едно, за да може после да ми върнат 2, но ембриончето спря да се развива и си останах с 1-то прясно. Имам право пак да кандидатствам по общинската програма, но чак другата година през април-май и сигурно пак ще са 1000лв. Имало много кандидати и отпуснали по-малки суми на повече хора. Иначе максималната е 2500. За да мога да имам поне 2 ембриончета ми трябват поне 2000лв. А като си платя допълнително за МАКС, хетчинг и ПБМС стават още повече. Забременях когато ми правиха ПБМС, а сега не го направих и може и това да е причината. НО ще го мисля и ще видим. Аз по-скоро се колебая заради годините ми-дали има шанс на 43, защото другата година ще ги навърша. Мислех си, че като е мало една успешна бременност, втората ще е по-лесна. Но вероятно няма да се откажа.