Всички болни да посрещнат новата година здрави. От сърце ви го желая.
Лис
ще откриеш още сила в себе си, за да се пребориш - знам. А и ние ще помагаме с каквото можем.
Не остана време да си допълня поста преди да си писала:)
Много е ценно в живота си човек да има на кого да разчита за помощ-всякаква. Мими, благодаря ти, че винаги знаеш как да ме накараш да съм по-спокойна когато децата са болни и не само де. Безценно е, че мога да ти звънна всеки път по никое време:) и по-безценно ми е, че винаги си права:) Знам, че не си го научила от хубаво а от болестите на твоите деца, но си те използвам като наръчник и врачка:)
Вярвайте ми, и врачуването много и се отдава:)))))Чак ме плаши вече:)
Креми, ако четеш, благодаря, че посред нощите идвате да ми носите лекарства и не ме оставяте.
Добре, че беше Зачатие, че пак то ни събра:)
Мише, права си. Не малко, много сила имам още и скоро ще се възползвам от нея надявам се.
Забравих да кажа най-важното, че ми дадоха координати на представители на детска израелска клиника тук в БГ.
След Нова година ще пишем с Ганка един мейл до Мюнхен и ако не ми дадат отговор кога могат да ни повикат мисля да не ги чакам повече. Ще пиша на израелците, дадоха ми добри отзиви за тях и се надявам новата година да ни даде яснота за състоянието и диагнозата на Ники-добри, лоши, каквито и да са, само да знам:)
И аз много ви обичам:)))))))))