Здравейте д-р Димитрова,
високо оценявам възможността за консултация с Вас и Вашия екип!
Искам да споделя, че моят втори опит с ембриони по донорска програма (трансфер на 3 ЗЕ на ЕЦ, както писах преди около две седмици по-горе) завърши неуспешно с диагнозата abortus incipiens, obs.missed abortion в 6 г.с. след УЗИ и след това и контролно ЧХГ, което се беше понижило катастрофално, под 100...
Ден преди записания час за преглед, който беше две седмици след второто положително ЧХГ (ЧХГ на 14-ти ден 165, на 17-ти ден 350), леко прокървих, обадих се на лекуващия лекар, който ми увеличи дозата на лекарствата, но на прегледа се установи горното, за съжаление. Очакванията на лекаря са да се изчисти спонтанно, което ще видим на преглед другата седмица.
Моля за Вашето мнение, удачно ли е да се изчака спонтанно изчистване, което мен лично ме притесни и го споделих, но лек.лекар беше категоричен, че е по-добре първо да изчакаме, а аз мислех, че трябва да се пристъпи директно към кюретаж, за да не се задържат части от плодния сак.
Също, след другите неуспешни опити, завършвали винаги с пръв положителен кръвен тест и втори отрицателен, сега и missed в 6 г.с., бихте ли предположили от Вашите знания и опит причини, които са довели до missed-а и какви задължителни курсове на лечение, изследвания и т.н. да се приложат преди следващ опит?
Виена ин Витро Център предлага ли донорска програма на яйцеклетки?
Благодаря