0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
12-ти април е петък, и ще съм на работа. Ако е възможно същия ден, но към 18.00 или в събота по което и да е време, ще се съобразя с вас.
Добре, тогава 13-ти април, събота, от 15ч.
Хайде, да видим, колко души ще потвърдят и тогава да изберем мястото на срещата.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Съгласен! :balk_50:
*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
Съгласна!
Sorry za latinicata, no i men broite za 13 april!

Много Ви благодаря на всички, които се записахте. :)
Валерия също ще дойде. Обещала ми е. С нея ще се чуем по телефона.

ресторант Щастливеца устройва ли ви като място?
Или лоби бара на Чарлино?

И аз съм там!
Мацки, напомням на всички, които сте се записали тук:
срещата ни ще бъде на 13ти април, събота от 15 часа в р-т Щастливеца.
до скоро!

Там сме  :D
*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
Там съм!
Благодаря Ви на всички, които се отзовахте! Благодаря също и на Цвети, която ми се обади, че ще бъде на разположение. Може да сме малко, но сме качествени и ентусиазирани!

И най-вече, стискам палци на двете (знаете кои) на ДРЗ да сте бременни! :D

Момичета, хайде тук да заявите официално коя се наема да бъде координатор в самия ден на ДРЗ.
Работата не е кой знае колко трудна и координаторите са в екип от по двама или трима. Като ще бъдете разпределени задължително в екип с някой от по-опитните.

Също заявете, кой иска куверт за вечерята в Панорамата. Цената е 24лв.

Нататък.  Кой и колко плаката ще вземе за Тутракан?
За Русе ще ги получа аз и ще ви ги разпределя. Преценете си реално кой каква възможност има, т.е къде можете да обходите и с какво време разполагате?

Също, който е готов да застане пред микрофона на Дарик или пред касетофона на Утро, да пише тук. И двете журналистки са страхотни и много предразполагат.

Първата медийна изява бе на Бина, която разказа за Утро своята история.
Толкоз за сега.
Хайде, пишете, включвайте се.

П.П. Диджей вече намерих. Мерси, все пак за готовнтостта да съдействате. :D :D

Кокиченце, утре сутрин тръгвам за Тутракан, дай да ги взема тези плакати. Предпочитам да е утре, защото кървя и се притеснявам, че после може и да нямам път на там  :(

За историята вече казах, че нямам проблем да я споделя. Ако ти се струва достатъчно интересна, свиркай.

Координатор незнам дали мога да бъда, че за сега голямо лежане пада, ама ще си хапна на вечерята, 24лв какво включват всъщност, знае ли се? :D

Пиши ме координатор  :lol:, аз така обичам да командвам хахахах, сериозно, няма проблем, на разположение съм, и за интервютата също, не съм много интересна, но нищо  :D. За плакатите, до Трета п-ка съм, може там да занеса, на Тутракан ако Линдзи не е занесла, също мога....В общи линии това е.....И няма ли да си направим пак среща, толкова беше приятно предния път. Хайде ако някой е навит, да пише  :wink:
След последното ми писане тук, само двете Весита и Лина заявиха желание да са координатори.
Ще ни трябва и Вашата безценна помощ още от предния ден следобеда на площада.

Среща викаш, Веси. :) То хубаво среща, ама кой влиза тук и кой ще го прочете? :?

Предлагам среща на 23-ти, четвъртък от 18ч горе в Роял сити центъра.
Тогава ще си разпределим плакатите ... и още нещо.

Кокиченце, може ли срещата да е за началото на идната седмица? Просто тази с всичките празници, балове и рожденни дни ми идва в малко повече. А и ако може часа да е малко по- ранен за да взема Сияна да играе в центъра, след яслата.

Предложения?

*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
За часа и мястото на срещата няма проблеми за мен. Където и когато решите. Само ако може да взема плаката за Тутракан в края на тази седмица, защото на 27.05 съм там.
*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
Не зависимо от деня,ако е в тези часове и място и аз(ние) ще дойда :lol:
Маги, пиши ме координатор за 8 юни - на разположение съм за всичко. Очаквам от теб да определиш на коя точно позиция ще бъда по-полезна /тъй като аз самата досега не съм участвала в ДРЗ, оставям топката в теб :lol: /.
Относно срещата: предлагам да е в периода между 27-30 май. На 23-ти ще пътувам за село, а утре ще ми къртят /вадят/ мъдрец!!!

П.П. Маги ми звънна, че интервюто, което направих миналата седмица за Дарик, ще бъде излъчено днес около 15.30ч. Приятно слушане! Нищо че съм като латерна-тъкъ-тъкъ-тъкъ-тъкъ.... :D

За банкета  - 1 куверт.
« Последна редакция: Май 21, 2013, 14:33:48 pm от Tsveti75 »
А така. :)
Благодаря Ви, че се включвате. :)
Добре, среща на 27-ми.  Ще го доизмисля. :)

Че сега съм в столицата родна. :wink: