Благодаря за всички стиснати палци. Дано Всички доизкараме бременностите си леко и родим здрави бебчета най-рано в 9ти месец!
White, не съм сигурна от какво са гадните контракции. Направо като се появиха ми се ревеше от яд - лежа само, не пипвам нищо у дома. Всички изследвания - Ок, само едни гъби имах, дето май откакто ги убихме вече съм по-добре. Другата седмица искам да се консултирам с още един лекар, на който имам доверие. Ако той се усъмни нещо, тогава ще тичам към Сф - страх ме е просто да пътувам
за синтетичните витамини мнението е що годе повсеместно, но виж за магнезия и но-шпа, не бях чувала. Би ли споделила, моля, какво мисли доктора за тях?
Интересно ми е и на мен това мнение за магнезия и но-шпа. С удоволствие бих минала и без тях - започнахме да ги намаляваме с моят лекар, но контракциите се върнаха. Сега пак ги увеличихме и, слава Богу, сме добре. Едва ли има лекар, който би ги изписал без причина.
Колкото за казването на шефа, аз все го отлагах, че има време... и като навършихме 3 месеца и реших да споделя, се наложи по спешност да вляза в болница и да се обаждам от там. Иска ми се да бях предупредила колегите си по навреме. Всички се радват за нас, но щях да се чувствам по-добре, ако ги бях подготвила.