Постнах материала, предимно защото ми се стори не особено добър цитирания закон, ако реално нещата са такива каквито бяха описани в текста. Второ, защото макар и пресилено - илюстрира един тип отношение към жените, които тепърва желаят да раждат и работят (все тая имат, или нямат репродуктивни проблеми), което е по-скоро правило, а не изключение при БГ-работодателите.
За детайлите по ин витро процедурата, като не съм правила такава, а само съм чела ( и са ми разказвали хората, които са правили) - и аз се зачудих какви са точно тези толкова болезнени инжекции в корема, та чак 3 часа да боли зверски, но... Допуснах, че може да има някакъв особен медикамент, който се налага за ползване в единични случаи, при някакви специфични заболявания/проблеми на жената. Че е пресилено си помислих още при цитираните реплики които УЖ всяка сутрин шефките в офиса казвали пред всички и се смеели (че миришело кофти, да не би някоя да е абортирала). Но както казах - метнах текста по причините посочени в първия абзац. А те хич не ми се виждат нещо "измислено" и нереално.