0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Може ли да има грешен кръвен тест
« -: Март 22, 2013, 21:14:33 pm »
Мили мами здравейте,единствено към вас искам да се обърна с един въпрос,защото на друг нямам доверие!Преди около 8 месеца отидох в Токуда за кръвен тест за бременност който отчете 200 МiU и ми казаха,че съм бременна,а още нямах дори закъснение на цикъла,в деня когато трябваше да ми дойде ми дойде.Отидох в Торекс пак на кръвен и вече нямаше нищо!Вчера разбрахме,че приятелят ми има азооспермия аз не съм имала друг полов контакт освен с него как е възможно????Моля ви помогнете ми ако имате някаква информация?МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!! И съжалявам ако не съм в правилния раздел на сайта
Re: Може ли да има грешен кръвен тест
« Отговор #1 -: Март 23, 2013, 10:27:22 am »
Не съм свърх компетентна, но до колкото знам не всички оплодени яйдеклетки се закрепват, за да стане бременност. Затова и лекарите препоръчват след закъснение да се правят тестова. Има някакъв процент случай /и то не малък/, когато макар да е оплодена, яйцеклетката се изхвърля с цикъла, защото не се е закрепила. Може би затова се е получило разминаването в тестовете.
Освен това за около 3 месеца се създават сперматозоидите. Затова всякакъв стрес, прекаляване с алкохола и др. могат да доведат до различна спремограма. И обратното - период на покой да доведе до подобряването й.
« Последна редакция: Март 23, 2013, 10:29:22 am от milenavla »
*
« Отговор #2 -: Март 23, 2013, 10:56:01 am »
Погледни тук това е тема за биохимичните бременности, случват се за съжаление не рядко http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37237.0
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44787.0

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #3 -: Март 23, 2013, 13:18:05 pm »
Принципно, да, може и да си ти сгрешили кръвния тест, тук имам момиче което с чхг 0 има близнаци. В този период правила ли си и уринарен, или не?
Азооспермията означава пълна липса на сперматозоииди в еякулата, предполагам доктора ви го е обяснил. Най-добре направете още една спермограма, задължително в клиника по стерилитет, защото грешки стават навсякъде.

« Отговор #4 -: Март 23, 2013, 22:14:23 pm »
Много ви благодаря момичета, ние правихме спермограмата в Малинов сега сме в процес на изследвания,но дано скоро имаме късмет и да се сдобием с едно сладко бебче
« Отговор #5 -: Декември 11, 2013, 21:48:26 pm »
Здравейте нова сам но много сам ви чела изуми ме това че има момиче с 0 чхг и се е оказала бременна  ако може Elli ако си спомняш де да разкажеш още малко.Много ти благодаря
*
« Отговор #6 -: Декември 11, 2013, 22:46:03 pm »
Това е единичен случай от преди повече от 5 г. Ако се съмняваш, повтори теста на друго място!

« Отговор #7 -: Декември 12, 2013, 09:51:00 am »
Мерси за отговора все пак аз днеска ще отида на лекар но просто надеждата.......а и те тука аз сам от Бургас има лаборатории обаче доколкото знам всичките са едни и същи лина и мисля че резултата ще е пак такъв.Дълбоко в себе си знам че сигурно ще е задържан фоликул но не ми се искаше .Мерси още веднъж много.