Благодаря отново за отговорите, много сте мили всички !
При мен при последните два опита ( 3-ти стимулиран и 1-ви на лимитиран ) на кръвния тест на 13-ти ден бяха излязли резултати 15-18 единици ЧХГ, които на следващия ден след повторен опит вече бяха започнали да падат. Питали сме доктора на какво се дължат тези стойности - според него на биохимична бременност, но не съм го питали дали под това има в предвид Прегнила ... Както и да е, това не е толкова важно за Прегнила, ясно е че може само да ми помогне, но не и да навреди ако се поставя в деня на ЕТ.
Оказа се че не знам мнооого неща въпреки вече 5-тях години опити за да си имаме бебче и въпреки изчетените стотици теми и публикации в интернет, поради което продължавам с въпросите към вас.
Първият ми въпрос - на някоя от вас изписвана ли е Метфогама за подобряване качеството на Я, без да е установена инсулинова резистентност или някакъв тип диабет?
И вторият въпрос - как мислите, дали би имало смисъл при нас да се направи РМВС преди ЗЕТ, в какви случаи е препоръчително да се направи тази процедура?От всички 4 опита имаме 1 успешен - първият, а следващите 3 неуспешни. Една от предполагаемите причини е липса на имплантация, защото всеки път ни казваха че ембрионите били перфектни.
Предварително едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички за отделеното време и положени усилия за да ми отговорите на въпросите!Пожелавам на всички сили, търпение и късмет!